Sziasztok! Holnap este Ráckevén szívesen ismerkednék párral. Igényes, értelmes, kommunikatív embereket keresek! Ha nyitottak vagytok fiatal értelmes srácra, írjatok!
Sziasztok!Ma delutan Egerszalok Salirisben ismerkednek parral,igenyes,kedves 40es pasi.irjatok privatban,koszi.
A Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpontban március 21-én ismét lesz naturista éjszakai fürdőzés. Tervez valaki innen menni rá?
Sziasztok. Valós, találkozóra is nyitott partnereket keresek. 40-es budapesti férfi vagyok, sok éves masszázs tapasztalattal. Intim 21/6.
Sziasztok
Péntek este Ráckeve szauna esten leszünk. Fiúkkal is ismerkednénk !
Péntek este Ráckeve szauna esten leszünk. Fiúkkal is ismerkednénk !
Sziasztok!
Bükfürdő, Greenfield Hotel. Április elején 7-11 között másnak is is van foglalása?
Bükfürdő, Greenfield Hotel. Április elején 7-11 között másnak is is van foglalása?

Sziasztok kedves párral ismerkednék akár csak egy kukkolás extrém helyen vagy kellemes időtöltéshez. Izgatja a fantáziám párt meglesni vagy egy kis játék elejéig. Meglátogatnék egy párt megbeszélt időpontba megbeszélt helyen megérkeznék és finoman kinyalnám a hölgyet vagy kukkolnék és távoznék. Zala és környező megyékből keresnék ápolt intelligens értelmes diszkrét pasi vagyok
Farsangi swingerbuli szombaton!
Kedves Párok! 28-án pénteken este házi welnesre várok érdeklődőket. Szauna, yakuzzi, ha kérhetem privátban keressetek.
Ma valaki jönne Kecskeméti fürdő naturista szauna napra?
A debreceni Aquaticum textil mentes szaunájában szombaton èjszakai program, 23 óráig nyitva!
Mi ott leszünk ismerkedèsre nyitottan!
Mi ott leszünk ismerkedèsre nyitottan!
Sziasztok! Szívesen masszíroznék ( nem, fiúkat nem ), a pár Hölgy tagját, vagy akár szingli Nőt is. Abszolút önzetlenül, nem kérek semmit cserébe, nekem elég ha azt látom, hogy élvezed.

Sziasztok! Ma vagy holnap a debreceni termálban valaki? Pár vagy hölgy aki ismerkedne hetero alapon?!
Sziasztok,
Külföldön élő, fiatal, intelligens, független férfi vagyok. Május 20-tól 2-3 hetet Magyarországon tartózkodom. Ez idő alatt szeretnék párral, hölggyel ismerkedni. Közös programokra, akár 1-2 éjszakás wellnessre is. Ha komoly a számdékod/szándékotok, privát üzenetben jelezzétek. Kérlek csak akkor írjatok, ha valóban szeretnétek találkozni.
Tamás
Külföldön élő, fiatal, intelligens, független férfi vagyok. Május 20-tól 2-3 hetet Magyarországon tartózkodom. Ez idő alatt szeretnék párral, hölggyel ismerkedni. Közös programokra, akár 1-2 éjszakás wellnessre is. Ha komoly a számdékod/szándékotok, privát üzenetben jelezzétek. Kérlek csak akkor írjatok, ha valóban szeretnétek találkozni.
Tamás
Kedves Párok! 28-án pénteken este házi welnesre várok érdeklődőket. Szauna, yakuzzi, ha kérhetem privátban keressetek.
Holnap Szalókon aSalirisbe ismerkednék
Ma este DEMJÉNBEN hölgy vagy pár?
Budapesten masszázst keresek,szeresd ha spriccel..
Sziasztok!Hölgyekkel párokkal ismerkednék szerdàn a Kecskemèti fürdő naturista szauna napján!