Sziasztok! Párhoz csatlakoznék akár masszázs (képzett masszőr) vagyok! Nyitott vagyok, szívesen utazok nem gond!
23ig nyitva a szauna, ide lehet érni, még vonattal is.
(Ez egy válasz gabonya üzenetére (2025. 03. 14. péntek 07:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 14. péntek 07:01

Bécs ma este? Wellnes, nagy ágy, 4 személyes zuhany, minden is van, fedezzük fel együtt

Hello, megy ma esetleg valaki makóra a tradicionális szaunázásra?
Sziasztok,
Hétvégén Dunántúlon pihenő, vagy otthonukban erre vágyat érző párhoz csatlakoznék 3-nak a hölgy örömére.
177/75, hetero, diszkrét, ápolt magyar ffi vagyok.
Kérlek privát üzenetben keressetek.
Szabolcs.
Hétvégén Dunántúlon pihenő, vagy otthonukban erre vágyat érző párhoz csatlakoznék 3-nak a hölgy örömére.
177/75, hetero, diszkrét, ápolt magyar ffi vagyok.
Kérlek privát üzenetben keressetek.
Szabolcs.
Bécs ma este? Wellnes, nagy ágy, 4 személyes zuhany, minden is van, fedezzük fel együtt

Mórahalom lányok párok ma csendes wellness 10 órától 14 óráig
áprilistól megnyitjuk a jelentkezést a swinger habpartyra jún 8.lesz!Tavaly hatalmas sikere volt,sok lány elvesztette a szüzességét
sziasztok!Vasárnap 3 felöntést csinálok 15.00-19.00 ig,aki szeretne jönni jelezze felénk privibe.puszi.Meli!
Naturista rész, gőz.
(Ez egy válasz FésRpár. üzenetére (2025. 03. 13. csütörtök 16:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Szevasz, ott melyik részen szokott lenni játék?
(Ez egy válasz feelme üzenetére (2025. 03. 13. csütörtök 16:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Holnap reggel 7.00től valaki(k) Aquaworld?
Most kora délután hölgy vagy pár esetleg Budapesten Oriental Spaba, Aquaworld, vagy Lukács fürdőben?
42 éves sportos pasi vagyok.
Köszönöm
42 éves sportos pasi vagyok.
Köszönöm
Aqusziget Esztergom most? Pár vagy hölgy a szaunában?
Kedves Párok! A jövő héten hétfőn, vagy kedden /17-18/ lenne kedve valakinek napközben házi welneshez? Szauna, yakuzzi van, masszírozni is szeretek. Privátban keressetek, ha kérhetem.
Holnap Szalókon a Salirisbe ismerkednék
Ma délután Egerszalókon a fürdőben hetero pasival ismerkednénk ! Csak privát üzenetet várunk, ne ide írj !
A barna hajú fiatal és vonzó pár akivel együtt szaunáztunk most az AquaWorldben esetleg innen van? Ha lenne kedvetek továbbra is ismerkedni kérlek írjatok! Köszönöm!
Kedves Párok! A jövő héten hétfőn, vagy kedden /17-18/ lenne kedve valakinek napközben házi welneshez? Szauna, yakuzzi van, masszírozni is szeretek. Privátban keressetek, ha kérhetem.
Sziasztok ma este Ráckevén kedves párral ismerkednénk.
Köszönöm szépen.
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 03. 12. szerda 10:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 12. szerda 10:31
Törölt felhasználó (4657931)

Szombatonként Bikal 4 felöntés családias hangulat igaz bejelentést igényel...Tamásiba van ,hogy nehezen lehet bejutni a helyiek hamar betörtek a helyeket .