Szia! Mi lesz Szentesen ?
(Ez egy válasz arisa üzenetére (2025. 03. 18. kedd 19:17), amit ide kattintva olvashatsz)

A hétvégen folyamán lesznek ismerkedésre nyitott párok Bükön, Sárváron vagy esetleg Kehidán?
Sziasztok, esetleg lesz valaki innen Vonyarcvashegyen a hétvégén?
Sziasztok, lesznek párok vasárnap sümegen?
Ezen a hétvégén, pénteken vagy vasárnap, Egerszalókon leszünk, és szeretnénk meghívni titeket egy közös szaunázásra. Ha van kedvetek csatlakozni hozzánk, kérjük, jelezzétek!
Kedves Párok! A jövő héten hétfőn /24/ lenne kedve valakinek napközben házi welneshez? Szauna, yakuzzi van, masszírozni is szeretek. Privátban keressetek, ha kérhetem.
A pár melyik tagja keres péntekre?
(Ez egy válasz zsanett81 üzenetére (2025. 03. 19. szerda 20:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 19. szerda 20:33

Sziasztok! Péntekre 03.21 keresek társaságot a Ceglédi fürdőbe megrendezett naturista estre. Szauna szeánszok,medencehasználat textilmentesen. 20 órától 0.30-ig
Sárváron valaki,valakik??!!
Szia ! Mi lesz Szentesen ?
(Ez egy válasz Nopq01 üzenetére (2025. 03. 18. kedd 18:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 18. kedd 18:00

Sziasztok lessz valaki Marcius 22. (Szombat) Győrben a fürdőben naturista esten ?
Sziasztok! Péntekre 03.21 keresek társaságot a Ceglédi fürdőbe megrendezett naturista estre. Szauna szeánszok,medencehasználat textilmentesen. 20 órától 0.30-ig
Bp-en ma masszőr?
Sziasztok! Szombaton készül valaki a győri fürdő naturista estjére?
Társaságot keresek max 45-ig, a többit beszéljük meg privátban.
Társaságot keresek max 45-ig, a többit beszéljük meg privátban.
Sziasztok!
Párt vendégül látnék illetve wellneselni hívnék, irjatok. pusz zsolti
Párt vendégül látnék illetve wellneselni hívnék, irjatok. pusz zsolti
Rudasban ma kora délután valaki?
Celldömölk ma?
Kedves Párok! A jövő héten hétfőn /24/ lenne kedve valakinek napközben házi welneshez? Szauna, yakuzzi van, masszírozni is szeretek. Privátban keressetek, ha kérhetem.
Szia!
Kölcsönös szimpátia esetén meglepnélek egy kis kikapcsolódással. Volna kedved egy nagyon kellemes hétvégét eltölteni velem egy szép szállodában? Az ellátás all inclusive, és természetesen a wellness szolgáltatásokat is élvezhetjük. Ne aggódj semmi miatt, én állok mindent, csak hozd magaddal a jókedvedet! Szerintem fantasztikus lenne egy kis lazítás pihenés és még ami belefér együtt.
Kölcsönös szimpátia esetén meglepnélek egy kis kikapcsolódással. Volna kedved egy nagyon kellemes hétvégét eltölteni velem egy szép szállodában? Az ellátás all inclusive, és természetesen a wellness szolgáltatásokat is élvezhetjük. Ne aggódj semmi miatt, én állok mindent, csak hozd magaddal a jókedvedet! Szerintem fantasztikus lenne egy kis lazítás pihenés és még ami belefér együtt.
Igen
(Ez egy válasz Porthos61 üzenetére (2025. 03. 19. szerda 04:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Szentesen egésznapos rendezvény lesz?
(Ez egy válasz bisexpár69 üzenetére (2025. 03. 19. szerda 04:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 19. szerda 04:18

Sziasztok! A keleti országrészből jön valaki március 22-én Szentesre, ismerkednénk beszélgetnénk.
Sziasztok! A keleti országrészből jön valaki március 22-én Szentesre, ismerkednénk beszélgetnénk.