Ma este Ráckevére valaki (pár, hölgy)?
kb mennyibe kerül mert nem igazánn láttam a weblapoirjon már valaki az Őrbottyán I Duplicatos Ludus szaunàról,olyan aki mostanában volt vagy többször is volt.okostojàs nem érdekes.Úgyis szétnézek előre arrafelé
kb mennyibe kerül mert nem igazánn láttam a weblapon
(Ez egy válasz Hölgyek_öröme üzenetére (2025. 03. 26. szerda 13:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Hello. Kecskemét pár
Nőszemély is jöhet
üdvözlettel.Most hétvégére keresek valaki jó fej embert aki eljönne szaunaestre a Lupoa tóhoz .Én jelentkeztem, szerintem van még hely.ott találkozunk hacsak nem Zugló I vagy mert akkor viszlek s hozlak
Sziasztok!
Szaunázáshoz keresek tapasztalattal rendelkező “barátokat”.
Konkrétabban: járok szaunázni, wellnessezni, de nem textilmentes helyekre.
Barátságot, ismeretséget keresek olyan, leginkább hölgy és pár, vagy baráti társaság személyében, akik segítenének helyet választani illetve beilleszkedni.
Kultúrált, normális pasi vagyok. Autóm van, a fuvart is vállalom.
Köszönöm!
Szaunázáshoz keresek tapasztalattal rendelkező “barátokat”.
Konkrétabban: járok szaunázni, wellnessezni, de nem textilmentes helyekre.
Barátságot, ismeretséget keresek olyan, leginkább hölgy és pár, vagy baráti társaság személyében, akik segítenének helyet választani illetve beilleszkedni.
Kultúrált, normális pasi vagyok. Autóm van, a fuvart is vállalom.
Köszönöm!
Kedves Párok! A jövő héten hétfőn, vagy kedden /31-01/ lenne kedve valakinek napközben házi welneshez? Szauna, yakuzzi van, masszírozni is szeretek. Privátban keressetek, ha kérhetem.
Hétvégén lesznek ismerkedésre nyitott párok…? Bükön,Sárváron,vagy Kehidán? Szívessen “ismerkednék”
Tévedés, az Aquaworldben van csak szauna jegy
(Ez egy válasz Pogimi222 üzenetére (2025. 03. 26. szerda 06:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 26. szerda 06:46

Sajnos szinte mindegyik fürdőben komplett jegyet adnak már csak, mivel majdnem mindenhol a fürdőn keresztül közelíthető csak meg a szaunavilág, meg nekik csak így éri meg. A fürdők nagy része amúgy is veszteséges, lehajolnak minden fillérért.
Sziasztok Kerekdombi termálban nudista hétvége. Szombaton szívesen ismerkedünk.
Budapesten ma masszőr?
Pesterzsébetiben van szaunalátogató jegy is. Őrbottyánban régen voltam és csak egy alkalommal, ezért nem szeretném senkinek elvenni a kedvét. A házigazdák szerint nagyot változott a társaság összetétele, ezáltal a hely is
(Ez egy válasz Sanyamrl üzenetére (2025. 03. 26. szerda 06:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 26. szerda 06:17

Sziasztok.Kérdezem a komolyabb szauna látogatókat.hogy országszerte a Thermál fürdőkbe!! csak szaunázni is lehet csak szauna belépővel vagy meg kell váltani az egész belépő T S + szauna jegy????? Érdekelne mert sorra akarom venni az egészet lassan
Sziasztok!
Mátraszentimrére megyünk Ápr. 14-16 a párommal a Hotel Narádba.
Bár abszolúth elzárkózik minden nyitástól azért nem adom fel.
Van esetleg valaki akibek van tapasztalat ott volt esetleg pont ott lesz ?
Lehetséges esetleg hogy egy masszőrrel lebeszéljem hogy kicsit precízebben próbálja meg meg maszírozni?
Köszi a segítséget!
Mátraszentimrére megyünk Ápr. 14-16 a párommal a Hotel Narádba.
Bár abszolúth elzárkózik minden nyitástól azért nem adom fel.
Van esetleg valaki akibek van tapasztalat ott volt esetleg pont ott lesz ?

Lehetséges esetleg hogy egy masszőrrel lebeszéljem hogy kicsit precízebben próbálja meg meg maszírozni?
Köszi a segítséget!
Sajnos szinte mindegyik fürdőben komplett jegyet adnak már csak, mivel majdnem mindenhol a fürdőn keresztül közelíthető csak meg a szaunavilág, meg nekik csak így éri meg. A fürdők nagy része amúgy is veszteséges, lehajolnak minden fillérért.
(Ez egy válasz Sanyamrl üzenetére (2025. 03. 26. szerda 06:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 26. szerda 06:17

Sziasztok.Kérdezem a komolyabb szauna látogatókat.hogy országszerte a Thermál fürdőkbe!! csak szaunázni is lehet csak szauna belépővel vagy meg kell váltani az egész belépő T S + szauna jegy????? Érdekelne mert sorra akarom venni az egészet lassan
JÁRT már valaki az Őrbottyán I Duplicatos szaunába?? Előzetes bejelentkezés kell vagy beugrós ???
az nagyon frankó hely.Egyszer voltam de még megyek
(Ez egy válasz AdventureCouple üzenetére (2025. 03. 24. hétfő 09:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 24. hétfő 09:30

Sziasztok!
Hamarosan megyünk az esztergomi Aquasziget szaunavilágába, nagy farkú sportos pasi elkísérhetne minket
Privát üzenetben keress minket!
Hamarosan megyünk az esztergomi Aquasziget szaunavilágába, nagy farkú sportos pasi elkísérhetne minket

Sziasztok!Április 4-5-én kellemes időtöltésre keresnék hölgy társaságot,aki Miskolcon velem jönne
Úgy látszik. Kis dugóval tág szájú üveget nehéz tömíteni
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 03. 25. kedd 00:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 25. kedd 00:29
Törölt felhasználó (4770280)

Sziasztok!
Itt mindenki lovat keres?
Annyi tenyésztő van Magyarországon!
Itt mindenki lovat keres?
Annyi tenyésztő van Magyarországon!