Gyertek
(Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2025. 04. 12. szombat 11:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Ma este valakinél programot keresünk.
Sopronban ismerkednék helyes, intelligens párral
Sziasztok! Vasárnap nő,pár lesz Sárváron a szauna világban aki ismerkedne egy kedves,normális, diszkrét, fiatalos hapsival? Írj privit és megbeszéljük. Köszönöm!
2025.04.12.én. 19.00 órai kapunyitással. Duplicatos Ludos Naturista Szórakoztató wellness Park! A szaunánkat higiéniai okok miatt ,textil mentesen kötelező használni.A szaunán kívül mindenképpen kívánatos fűrdőköpeny,törölkőző,és papucs használata!
-Jakuzzi használat
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
19.00-21.00ig Közös programok!(közös játékok,masszázs,swinger.)
21.15 tól zárásig. A szobát utána korlátlanul lehet használni!
Óvszert magatoknak kell hozni!!
Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől.
-felöntés 3+1 , 3 féle relaxációs program ,és 1 nagyon erős forró program !!!(bőr regeneráló,és a mézest) Melinda tartja
Helyszín:
Őrbottyán
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben!Italok,különlegességek,koktél bár.
Az est étkezést tartalmaz! tartalmaz.
Előre jelentkezés mindenképpen szükséges!Szeretettel várunk! Meli.Laci
-Jakuzzi használat
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
19.00-21.00ig Közös programok!(közös játékok,masszázs,swinger.)
21.15 tól zárásig. A szobát utána korlátlanul lehet használni!
Óvszert magatoknak kell hozni!!
Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől.
-felöntés 3+1 , 3 féle relaxációs program ,és 1 nagyon erős forró program !!!(bőr regeneráló,és a mézest) Melinda tartja
Helyszín:
Őrbottyán
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben!Italok,különlegességek,koktél bár.
Az est étkezést tartalmaz! tartalmaz.
Előre jelentkezés mindenképpen szükséges!Szeretettel várunk! Meli.Laci
Sziasztok! Hölgyek részére kínálok kényeztető masszázst, a Balaton környékén, szép hétvégét!
Sziasztok! Hölgyek részére kínálok kényeztető masszázst, a Balaton környékén, szép hétvégét!
Sziasztok. Vasárnap a párommal megyünk a Széchenyi fürdőbe. Szívesen ismerkednénk 25-45 év közötti borotvált farkú pasikkal
Masszőr ma Budapesten?
Sziasztok!Jovoheten ismerkednek parral,holgyel,Egerszalok Salirisben,40es igenyes pasi vagyok,irj privatban,koszi.
Sziasztok. Ma este készül pár, vagy hölgy Ráckevére szauna estre, aki, akik találkozni is szeretnének pasival.
Holnap Bábolnán valaki?
Valaki megy Demjénbe ma?
Sokan szoktak lenni?
(Ez egy válasz Hamm07 üzenetére (2025. 04. 09. szerda 09:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Ingyenes egész testes masszázsra keresek sportos alanyokat. Tanultam és van masszázs ágyam. 1-1,5 órás sport vagy relax masszázs olajjal. Helyszín: Bp. 13. Ker.
Írj, ha van kedved jönni.
Írj, ha van kedved jönni.

Masszázs párok hölgyek örömére otthonodban 43 éves Másszor vagyok
Szisztok.Vasárnap feleségem és én a Széchenyi fürdőbe leszünk. Szívesen ismerkednénk 25-45 év közötti borotvált intimmel rendelkező pasikkal.
Péntek este Ráckevére valaki (pár, hölgy)?
Sziasztok!
Mostanában lesz innen valaki az aquaworldben? Vagy az Oriental spa-ban?
Mostanában lesz innen valaki az aquaworldben? Vagy az Oriental spa-ban?