Erotikus masszázs Mosonmagyaróvár melletti masszázshelyisegemben.
sziasztok... tegnap este ki volt a Magnum saunaba? keresunk egy kedves part..
A héten még mi is betévedünk…
(Ez egy válasz Faxe1975 üzenetére (2025. 04. 15. kedd 07:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Ebbű nagy buli lesz!
(Ez egy válasz Svsv15 üzenetére (2025. 04. 15. kedd 07:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 15. kedd 07:27

Szia !
A héten mikor mentek még ? Én sűrűn szoktam járni van hogy a feleségem is jön : )
Egy fiatal sportos pár vagyunk
A héten mikor mentek még ? Én sűrűn szoktam járni van hogy a feleségem is jön : )
Egy fiatal sportos pár vagyunk
Szia !
Egy fiatal sportos pár vagyunk (Ez egy válasz Guydb üzenetére (2025. 04. 15. kedd 05:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 15. kedd 05:21
Egy fiatal sportos pár vagyunk (Ez egy válasz Guydb üzenetére (2025. 04. 15. kedd 05:21), amit ide kattintva olvashatsz)

Debreceni szaunavilágban voltunk vasárnap az aquaticumban a feleségemmel, első ilyen élményünk volt. Párom nagyon beindult az egésztől, úgyhogy megyünk még a héten. Van itt, aki rendszeresen jár? Főleg párok érdekelnének, kölcsönös látványcsere
Debreceni szaunavilágban voltunk vasárnap az aquaticumban a feleségemmel, első ilyen élményünk volt. Párom nagyon beindult az egésztől, úgyhogy megyünk még a héten. Van itt, aki rendszeresen jár? Főleg párok érdekelnének, kölcsönös látványcsere
Szerda vagy péntek este Ráckevére valaki (pár, hölgy)?
Mi rendszeresen járunk oda, napközben a nudis wellnessben szoktunk pihenni, ott és a hotelben is mindig történik esemény. Legközelebb 2025. május 1-4 között leszünk ott.
(Ez egy válasz horvathzaszlo üzenetére (2025. 04. 14. hétfő 22:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 14. hétfő 22:52

Sziasztok! Hunguest Hotel Bük. Volt már ott kellemes élményem

Sziasztok! Hunguest Hotel Bük. Volt már ott kellemes élményem
(Ez egy válasz Irsai Olivér üzenetére (2025. 04. 14. hétfő 18:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 14. hétfő 18:40

Sziasztok! Melyik wellness hotelt ajánlanátok a Nyugat -Dunántúlon egy szülinapi meglepetés hétvégéhez, ahol esetleg összejöhet egy kis pajzánkodás is?
Sziasztok! Mendan Hotel!
(Ez egy válasz Irsai Olivér üzenetére (2025. 04. 14. hétfő 18:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 14. hétfő 18:40

Sziasztok! Melyik wellness hotelt ajánlanátok a Nyugat -Dunántúlon egy szülinapi meglepetés hétvégéhez, ahol esetleg összejöhet egy kis pajzánkodás is?
Üdv húsvétra ki merre lessz ?
Sziasztok Tiszakécske Barack hotelben esetleg pár, hölgy aki ismerkedne?
Demjéni Termáltó Fürdőben valaki kis beszelgetes, simogatás?

Sziasztok,
Ezen a héten és/vagy a hosszú hétvégén Dunántúlon pihenő, vagy otthonukban erre vágyat érző párhoz csatlakoznék 3-nak a hölgy örömére.
177/75, hetero, diszkrét, ápolt magyar ffi vagyok.
Kérlek privát üzenetben keressetek.
Szabolcs.
Ezen a héten és/vagy a hosszú hétvégén Dunántúlon pihenő, vagy otthonukban erre vágyat érző párhoz csatlakoznék 3-nak a hölgy örömére.
177/75, hetero, diszkrét, ápolt magyar ffi vagyok.
Kérlek privát üzenetben keressetek.
Szabolcs.
Today X-plore in Magnum !!!!

Sziasztok,még 2 párt szivesen fogadunk a tojáskereséshez!.2025.04.19.én. 18.00 órai kapunyitással. Duplicatos Ludos Naturista Szórakoztató wellness Park! A szaunánkat higiéniai okok miatt ,textil mentesen kötelező használni.A szaunán kívül mindenképpen kívánatos fűrdőköpeny,törölkőző,és papucs használata!
A park rendezvénye:A Park 2.éves születésnapi bulija! Húsvéti tojás kereső!!Minden lány a párját a tojásai alapján találja meg
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
-Jakuzzi
19.00-21.00ig Közös programok!(közös játékok,masszázs.)
21.15 tól zárásig. A szobát utána korlátlanul lehet használni swingerezésre!
Óvszert magatoknak kell hozni!!
22.00 kor indul a Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől.
-felöntés 3+1 , 3 féle relaxációs program ,és 1 nagyon erős forró program !!!(bőr regeneráló,és a mézest) Melinda tartja
Helyszín:
Őrbottyán.
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben! Italok,kv különlegességek,koktél bár.
Kemencés ételek finomságok!
Az est étkezést tartalmaz!
Előre jelentkezés mindenképpen szükséges!
Szeretettel várunk mindenkit azokat is akik eddig nem jöttek!!Puszi. Meli.Laci
A park rendezvénye:A Park 2.éves születésnapi bulija! Húsvéti tojás kereső!!Minden lány a párját a tojásai alapján találja meg
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
-Jakuzzi
19.00-21.00ig Közös programok!(közös játékok,masszázs.)
21.15 tól zárásig. A szobát utána korlátlanul lehet használni swingerezésre!
Óvszert magatoknak kell hozni!!
22.00 kor indul a Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől.
-felöntés 3+1 , 3 féle relaxációs program ,és 1 nagyon erős forró program !!!(bőr regeneráló,és a mézest) Melinda tartja
Helyszín:
Őrbottyán.
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben! Italok,kv különlegességek,koktél bár.
Kemencés ételek finomságok!
Az est étkezést tartalmaz!
Előre jelentkezés mindenképpen szükséges!
Szeretettel várunk mindenkit azokat is akik eddig nem jöttek!!Puszi. Meli.Laci
Ma valaki az x-plore night-on?

Sziasztok. Holnap este jön valaki vagy esetleg párok a Magnum Szaunaba? X Plore party lesz.
Budapesten most masszőr?