Sziasztok!
Hosszú hétvégi Győrben illetve környéken (+80km) wellnessező hölggyel illetve vonzó hölgytagú vegyes párral ismerkednék aki/akik szívesen vennék férfi közeledését.
Hosszú hétvégi Győrben illetve környéken (+80km) wellnessező hölggyel illetve vonzó hölgytagú vegyes párral ismerkednék aki/akik szívesen vennék férfi közeledését.
Sziasztok! Május 1-4-ig Siófokon leszünk a párommal a Panoráma Hotelben! Szívesen ismerkednénk, esetleg közös programban is benne lennénk!
Szép napot mindenkinek!
Mai nap a büki vagy sárvári wellness részlegen szívesen csatlakoznék Hölgyhöz vagy Párhoz.

Mai nap a büki vagy sárvári wellness részlegen szívesen csatlakoznék Hölgyhöz vagy Párhoz.
Sziasztok!szivesen csatlakoznak ma parhoz Egerszalok Salirisben,igenyes kedves pasi vagyok,irjatok privatban,koszi.
Koszi a mai parnak zaras elott a Magnum Explore night-on.
Sokan elveztek a musort, valamint a nedves puncit es a forro szajat
Rolandek, ha jol hallottam
Sokan elveztek a musort, valamint a nedves puncit es a forro szajat

Rolandek, ha jol hallottam

Hely kell!!!!
(Ez egy válasz Fotózáspárban üzenetére (2025. 04. 28. hétfő 16:47), amit ide kattintva olvashatsz)
A végén ráélveznénk.
(Ez egy válasz Fotózáspárban üzenetére (2025. 04. 28. hétfő 13:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 28. hétfő 13:07

Holnap délelőtt egy páros masszázs a feleségemnek valakivel? Érd és környéke
Sziasztok! Lenne pár aki szívesen szaunázna velem?
Sziasztok!Holnap szivesen ismerkednek parral Egerszalok Salirisben wellnessen,igenyes kedves pasi vagyok,irjatok privatban,koszi.
Holnap délelőtt egy páros masszázs a feleségemnek valakivel? Érd és környéke
A Balneo Mezőkövesden van a Balneum meg Tiszafüreden…
Mindkettő hotel és fürdô …. Csak a tisztán látás miatt … Mert úgy látom
van aki keveri a szezont a fazonnal … Respect
(Ez egy válasz Porthos61 üzenetére (2025. 04. 28. hétfő 04:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Mindkettő hotel és fürdô …. Csak a tisztán látás miatt … Mert úgy látom
van aki keveri a szezont a fazonnal … Respect

Szerdán Ráckevére jön pár? Mi megyünk

Mi az a balneo?
(Ez egy válasz KOKO72 üzenetére (2025. 04. 27. vasárnap 10:15), amit ide kattintva olvashatsz)
44 éves hetero férfi vagyok.Egy kedves ápolt 50 év , esetleg 60év feletti házaspárral szívesen barátkoznék naturista wellnessre, nudizásra és hasonló dolgokra. Teltebb alkat előny.
Van itt ilyen pár akkor szívesen ismerkednék velük.
Van itt ilyen pár akkor szívesen ismerkednék velük.
Sziasztok!
Május közepén (16-18) Őriszentpéter környékén töltünk pár napot.
Szívesen ismerkednénk egy szimpatikus,biszex hölgytagú,igényes,ápolt,korban hozzánk illő párral,vagy szóló lánnyal

Szívesen ismerkednénk egy szimpatikus,biszex hölgytagú,igényes,ápolt,korban hozzánk illő párral,vagy szóló lánnyal

Pár esetleg
(Ez egy válasz kaland27 üzenetére (2025. 04. 27. vasárnap 16:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 27. vasárnap 16:02

Ha szeretnél jönni ingyenes egész testes masszázsra írj üzenetet
Szia!
Az Aqua Park a szabadban van, nincs nyitva, és szauna sincs.
Az Aqua Palace amire szerintem gondoltál.
A szauna fürdőruhás, kevesen vannak, és nem nyitott semmi kalandra. A múltkor a lengyeleket kitiltották, mert meztelenül mentek be a merülő medencébe....
Szóval a szaunázás etikettjeinek sem felel meg.
Az Aqua Park a szabadban van, nincs nyitva, és szauna sincs.
Az Aqua Palace amire szerintem gondoltál.
A szauna fürdőruhás, kevesen vannak, és nem nyitott semmi kalandra. A múltkor a lengyeleket kitiltották, mert meztelenül mentek be a merülő medencébe....
Szóval a szaunázás etikettjeinek sem felel meg.
Ha szeretnél jönni ingyenes egész testes masszázsra írj üzenetet
sziasztok!
Ráckevén esetleg párok ma este?
Ráckevén esetleg párok ma este?
akkor az nekem való.
(Ez egy válasz nemigem üzenetére (2025. 04. 26. szombat 16:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 26. szombat 16:40

A Spirit mindent tud, amit a kérdező feltett, aki nem szereti a tömeget de az igényesség fontos, mindenképpen ajánlott.