Sziasztok. November 7-8 Visegrádon leszünk.
Esetleg ott vmi? Vkik?
Esetleg ott vmi? Vkik?
Sziasztok!Ma esetleg holgy vagy par eljonne velem Demjenbe vagy Szalokra furdeni?
Árpád fürdő Békéscsaba...valaki?
Hétfőn és kedden a Palatinuson ismerkednék párral, hölggyel , ...
Cegléden tudtok masszőrnőt, aki vállal extrát?
Kényeztető masszázsra vàrlak Budapesten.Gyere egyedül, v gyertek ketten
Kényeztető masszázsra vàrlak Budapesten.Gyere egyedül, v gyertek ketten
Kedves Párok! 28-án, kedden délelőtt lenne kedvetek meglátogatni egy kis házi welnesre? Szauna, yakuzzi, esetleg masszázs? Privátban keressetek, ha kérhetem.
Sziasztok!
Képzet masszőrként párokat ,hölgyeket masziroznék otthonukba,
50-es igényes Győri férfi vagyok diszkréciot adok és elvárok,
Önmagukra igényes jelentkezőket várok egy kellemes ellazuláshoz vagy felfrissüléshez !
Képzet masszőrként párokat ,hölgyeket masziroznék otthonukba,
50-es igényes Győri férfi vagyok diszkréciot adok és elvárok,
Önmagukra igényes jelentkezőket várok egy kellemes ellazuláshoz vagy felfrissüléshez !
Valaki van ma itt a ráckevei szauna esten ?
Sziasztok. Megbeszélés alapján elmennék két éjszkára egy wellness szállodába ahol hölgy vagy pár kialakítana szexkapcsolatot. Természetesen időben megbeszélve, a szabi miatt.
Holnaptól(10.27) Hotel Silverben, Hajdúszoboszlón szívesen ismerkednénk, huncutkodnánk...
Kedves Párok! 28-án, kedden délelőtt lenne kedvetek meglátogatni egy kis házi welnesre? Szauna, yakuzzi, esetleg masszázs? Privátban keressetek, ha kérhetem.
Sziasztok! Gyulán valaki?
Hétfő, vagy kedd délután?
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 10. 26. vasárnap 06:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 26. vasárnap 06:28
Törölt felhasználó (4675707)
Fiatal pár keres bi pasit/hölgyet párt szaunázni Esztergomban vasárnaptól-keddig
Okt. 27-31 között Bük wellnesben - szaunában ismerkednénk
Ráckevei érdekes lehet..köszi...
(Ez egy válasz Schwanz20 üzenetére (2025. 10. 26. vasárnap 10:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok.Rackeve vagy Cegléd éjszakai fürdő
(Ez egy válasz axxxxxel üzenetére (2025. 10. 26. vasárnap 09:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 26. vasárnap 09:54
Sziasztok !
Valaki tud wellness , vagy valami érdekes hotelt , ahol 1-2 éjszakát el lehet tölteni , és leginkább ismerkedés, szex a lényeg.
Házaspár vagyunk.....inkább a férfiakat preferáljuk..
Létezik ilyen ?
Valaki tud wellness , vagy valami érdekes hotelt , ahol 1-2 éjszakát el lehet tölteni , és leginkább ismerkedés, szex a lényeg.
Létezik ilyen ?
Sziasztok !
Létezik ilyen ?
Létezik ilyen ?
Sziasztok! Megy pár innét a közeljövőben Kehidára?

all-4-1
Irina I