Sziasztok!
Azt a pasik keresem aki jól tud masszírozni és szeret nyalni.
Helyem van Budapesten a Kálvin tér közelében.
Azt a pasik keresem aki jól tud masszírozni és szeret nyalni.
Helyem van Budapesten a Kálvin tér közelében.
Sziasztok, GG lakók!
Ma éjszakai fürdőzés van a ceglédi fürdőben (textiles, nem naturista), s mi ott leszünk.
Szívesen ismerkednénk nyitott párokkal, akik szintén oda tervezik a szombat estéjük kellemes eltöltését!
Privát üzenetet várunk, ne itt írjatok!
Szép estét, és jó szórakozást kívánunk mindenkinek!
Ma éjszakai fürdőzés van a ceglédi fürdőben (textiles, nem naturista), s mi ott leszünk.
Szívesen ismerkednénk nyitott párokkal, akik szintén oda tervezik a szombat estéjük kellemes eltöltését!
Privát üzenetet várunk, ne itt írjatok!
Szép estét, és jó szórakozást kívánunk mindenkinek!
Sziasztok! Ma valaki Széchenyi fürdő? írj
Sziasztok. A mai napot bükfürdőn töltöm egy kis szaunával. Valaki/valakik esetleg ismerkedni?
Sziasztok!Jövő héten(hétfön,kedden) igényes pár/igényes hölgy Bükön/Büki-szaunavilágban?Szép hétvégét!Üdv
Hévíz valakik??
Sziasztok! Feb.11-13 között lesznek ismerkedésre nyitott párok/lányok a zalakarosi fürdő szaunarészén?
Sziasztok.
Feb.22-24 Gyulán a Corvin hotelben leszünk,innen valaki esetleg?
Feb.22-24 Gyulán a Corvin hotelben leszünk,innen valaki esetleg?
Sziasztok!
Vasárnap Agárdi fürdőbe jön innen pár?
Vasárnap Agárdi fürdőbe jön innen pár?
Holnap, szombaton valaki szauna velem? Hozom viszem.
Balatonfüreden masszírozlak.
Sziasztok!
Keresem azt a nagyon szexi párt... akik ma a debreceni aqvatikum szaunájában voltak... 5 körül....
Nagyon szexi hölgy és borostás magas pasi...
A pasi a hölgynek simogatta a lábait, s nekem nagyon tetszett ennyit mondanék a megismerés miatt...
Köszönöm!
Keresem azt a nagyon szexi párt... akik ma a debreceni aqvatikum szaunájában voltak... 5 körül....
Nagyon szexi hölgy és borostás magas pasi...
A pasi a hölgynek simogatta a lábait, s nekem nagyon tetszett ennyit mondanék a megismerés miatt...
Köszönöm!
Szia, én tervezem
(Ez egy válasz Yonip üzenetére (2026. 02. 06. péntek 11:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 02. 06. péntek 11:13
Sziasztok,
esztergomi szaunában lesz valaki ma délután vagy holnap?
Sziasztok
Ha valaki holnap a Gyulai Varkertfurdobe jar az batran jelezzen vissza.
Addig is jo hetveget mindenkinek.
Udv
Ha valaki holnap a Gyulai Varkertfurdobe jar az batran jelezzen vissza.
Addig is jo hetveget mindenkinek.
Udv
Demjén fürdőbe valaki este?
Sziasztok!
Partneremmel 20-24h Leányfalu termálban leszünk.
Hasonló alkatú bi hölgyekkel, hölgytagû párokkal, 30 alatti heteró fiúkkal ismerkednénk.
Részletek privátban.
B&S
Partneremmel 20-24h Leányfalu termálban leszünk.
Hasonló alkatú bi hölgyekkel, hölgytagû párokkal, 30 alatti heteró fiúkkal ismerkednénk.
Részletek privátban.
B&S
Sziasztok,
Sziasztok! Ingyenes egész testes masszázsra keresek alanyokat. Tanultam és van masszázs ágyam. 1-1,5 órás sport, vagy relax masszázs olajjal. Írj üzenetet, ha szeretnél jönni. Elsősorban sportos alanyokat keresek.
Ma Szentendrén milf partneremmel igényes párt (50 éves korig), vagy szóló hölgyet várunk közös szaunázásra, masszázsra! Részletek privátban
Sziasztok “ingyen pizza punci villantásért kukkolásért” mai nap olyan párral ismerkednék akiket izgatja ha kukkolhatnám őket esetleg extrém helyen leselkednék próbafülke parkólóba elhagyatott helyen autóban vagy pizza futár lennék kedvenc pizzátokat kiszállítanám megadott címre időbe hölgy venné át, persze pizzát én állom. Ilyen olyan “izgató játékokban bent lennék” Zala Vas

_-kornelka-