Tantra Masszázst vállalok (Nőknek). Hely megoldható (Ráckeve környéke), de utazni is tudok (ez esetben viszem természetesen az ágyat, olajokat stb.)
Hévízen valakik?
Sziasztok! Sok év masszőri tapasztalattal keresek olyan női partnert, akit izgat az erotikus masszázs és az ezzel kapcsolatos erotikus játékok. Ha szeretnéd kipróbálni, vagy átélni, üzenetben keress!
Üdv
Mai napon keresnék hölgyet kellemes találkozóhoz.Nyitott vagyok izgalmas,élvezetes kalandra.
Egyeztessünk privátban hogy kinek mihez lenne kedve.
Szép napot Mindenkinek
Mai napon keresnék hölgyet kellemes találkozóhoz.Nyitott vagyok izgalmas,élvezetes kalandra.
Egyeztessünk privátban hogy kinek mihez lenne kedve.
Szép napot Mindenkinek
Szombat-Vasárnap lányok-párok leszetek Sárváron vagy Bükön?
Sziasztok pár hölgy Gyulán esteleg ma este Corvin vagy más hotel?
Szombaton esztergomi natúr szaunában valaki?
Holnap délelőtt jön valaki a Debreceni termál szaunába?
Sziasztok
Holnap Sárvár vki?
Holnap Sárvár vki?
Ma este a párommal (31 és 28 éves, fiatalos és nyitott páros vagyunk) párokkal és hölgyekkel ismerkednénk a szaunna 69 falai között.
Párt masszíroznék szívesen!
Szauna69-be jön ma bi pár?
Ha lesz maneste olyan pár Ráckevén, akit izgatna a hölgytagjuk kényeztetése masszázzsal, simogatással, kézimunkával, vagy bármilyen formában, amit élvez, írjatok rám privátban ! Fiatal, igényes, normális srác vagyok, profi masszázstudással
Hévíz párok??
Jön!
(Ez egy válasz J.Lidvigh üzenetére (2026. 02. 26. csütörtök 20:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Holnap jön valaki Bükfürdőre?
Sziasztok, olyan hölgyeket vagy párokat keresek akik nyitottak lennének egy kis erotikus olajos teljes testes masszázsra, én gyakorolni szeretnék és tökéletesíteni neked pedig csak élveznek kell. Nem bánom ha a végén egy nagy szeretkezésbe torkollik a masszázs
Hévizen pár minden kívánságát teljesíteném