Sziasztok.
Holnap Pár vagy Hölgy nem jön Harkányba?
Holnap Pár vagy Hölgy nem jön Harkányba?
Sziasztok Hölgyek és Párok!
Adatlapom alapján keresek Zemplén és környéke!
Helyem van.
Privát üzenetben telefonszám csere!
Adatlapom alapján keresek Zemplén és környéke!
Helyem van.
Privát üzenetben telefonszám csere!
Sziasztok!Esztergom-Pomáz vonalon átlagos alkatú Nőt tennék BOLDOGGÁ nyelvemmel,szájammal autómban...kedves,figyelmes masszőr pasi vagyok...lehet tapasztalatan is,szívesen beavatlak az EROTIKA CSODÁLATOS világába...CMUKK...
Mi is!
De nem holnapra! (Ez egy válasz aniatti üzenetére (tegnap 14:13), amit ide kattintva olvashatsz)
De nem holnapra! (Ez egy válasz aniatti üzenetére (tegnap 14:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Szauna69-be jön ma bi pár esetleg? Swingerben jártas srác vagyok.
Sziasztok.Holnap délelőtt pont ráérek
(Ez egy válasz aniatti üzenetére (tegnap 14:13), amit ide kattintva olvashatsz)
sziasztok! masszőrt keresünk holnap délelőttre!
Sziasztok! Ma este masszázs a Szauna69-ben. Hölgyek, párok. Beszéljünk privátban. Esetleg más helyszínen. Adatlapim szerint.
Holnap egész nap masszázs Győrben. A részletekért keress privátban.
Ma este Pest megyei wellnessben ismerkednék igényes párral/hölggyel, aki szeret wellnesselni (szaunázni), illetve ismerkedni. Kedves, igényes, fiatal, masszázsban profi vagyok. Ha érdekel privatban írjatok wellnesskalanddal és masszázzsal kapcsolatban. Lehettek kezdők is, szívesen bevezetlek ebbe a világba
Sziasztok! Pest megyében tudok ilyen helyet. Szaunázás, wellness kalandozás, masszázs kedvelő pasi vagyok. Írjatok, ha érdekes lehet! Fiatal, igényes, kedves, masszázsban profi vagyok és szívesen masszírozok, hölgyet, vagy pár hölgy tagját!
(Ez egy válasz Kíváncsi pár45 üzenetére (2026. 03. 16. hétfő 19:00), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Kíváncsi pár45 üzenetére (2026. 03. 16. hétfő 19:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Hölgyet masszíroznék, kényeztetnèk
Vagy párokhoz is csatlakoznék harmadiknak
Vagy párokhoz is csatlakoznék harmadiknak
Hétvégén a Harkányi Hotel Kager welnes részlegén hölgy vagy pár? Ismerkednéj!
Írtam privát
(Ez egy válasz Puncivadaszat33 üzenetére (2026. 03. 19. csütörtök 20:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 19. csütörtök 20:54
Profi masszőr saját masszázs szalonban várja hölgyek és párok jelentkezését!Bp
Szombat Kehida fürdő ismi?
Sziasztok!
Eger és környékén masszőrt keresnék.
Eger és környékén masszőrt keresnék.
Szia kedves Hölgyem!Massázsra keresek hölgyet, esetleg pár hölgytgját, de nem a férj jelenlétében mert sokesetben ez zavaró a masszázst kapó illetőnek.(diszkréció fontos) Helyem Vas megyében(Őrség) van.Vékony,sportos, formás alkatot preferálom, nagyon ducik kérem ne jelentkezzen. Csak aki komolyan gondolja és igényli a meghitt kellemes ,nem aktus orientált masszázst és heti rendszerességgel felfrissülne.De ha megvan köztünk a kémia, bármi elképzelhető, de nincs kötelező szex.(én sem szeretem) Állmodozó férjek ne keressenek! Csak hölgyel vagyok hajlandó telefonon egyeztettni, amit levélben megírok.
Kecskeméten milyen szauna szeanszok vannak hetkozben?
Profi masszőr saját masszázs szalonban várja hölgyek és párok jelentkezését!Bp

tom15