Gyertek ki a meleg vízbe, 4 ig itt leszünk.
(Ez egy válasz páros004 üzenetére (2026. 03. 20. péntek 11:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok masszőrt keresünk ma estére .
Wellness programra keresném kisérőm. Te vendégem leszel. Akit keresek. 30-45éves. 165cm plussz 75kg plussz. Kerekded formásan arányos husis lányt keresek.
Wellnes programot mi alakitjuk ki...
Én 50 180 88 sármos zöldszemű Magyar pasi.szingli vagyok. Legyél te is.
Wellnes programot mi alakitjuk ki...
Én 50 180 88 sármos zöldszemű Magyar pasi.szingli vagyok. Legyél te is.
Ma délután Egerszalókon vagy Demjénben hetero férfi csatlakozhat hozzánk egy fürdőzésre ( is ) ! Csak privát üzenetet várunk, ne ide írj !
Szia, mennék
(Ez egy válasz fiatal95 üzenetére (tegnap 09:55), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 09:55
Barátnőmmel 4 kezes masszázst csinálunk!
Helyes, sportos srácokat várunk egész testes masszázsra.
Írj, ha szeretnél jönni. Budapest 13. Ker.
Barátnőmmel 4 kezes masszázst csinálunk!
Sziasztok! Sok év masszőri tapasztalattal keresek olyan női partnert, akit izgat az erotikus masszázs és az ezzel kapcsolatos erotikus játékok. Ha szeretnéd kipróbálni, vagy átélni, üzenetben keress!
Házhoz is megyek
(Ez egy válasz kényeztetőmasszőr üzenetére (tegnap 08:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Masszázs szentendre mellett délelőtt?
Sziasztok!Ma és holnap hölggyel vagy párral ismerkednék Szegeden a Hunguest hotel Forrásban!
Sziasztok!
23 éves fiatal férfi vagyok.
Egy olyan heteró/bi nőt/hölgyet keresek, aki benne lenne egy forró, izgalmas 2 nappos wellness hétvégében. Bükk erdőiben elterülő hotel a célpont, elvonulva picit a külvilágtól.
Ez nem egy hírdetés, hanem egy komoly érdeklődés.
Ha úgy érzed, megismernél akkor jelölj kapcsolatnak, vagy írj egy üzenetet privátban
Szép estét/napot!
23 éves fiatal férfi vagyok.
Egy olyan heteró/bi nőt/hölgyet keresek, aki benne lenne egy forró, izgalmas 2 nappos wellness hétvégében. Bükk erdőiben elterülő hotel a célpont, elvonulva picit a külvilágtól.
Ez nem egy hírdetés, hanem egy komoly érdeklődés.
Ha úgy érzed, megismernél akkor jelölj kapcsolatnak, vagy írj egy üzenetet privátban
Szép estét/napot!
Szombat délelőtt masszázs pároknak Szentendre mellett, vagy házhoz
Szia!
Szombaton egész nap ott leszek! (Ez egy válasz páros004 üzenetére (2026. 03. 20. péntek 11:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Szombaton egész nap ott leszek! (Ez egy válasz páros004 üzenetére (2026. 03. 20. péntek 11:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok,ma este Ráckevén kedves párral ismerkednénk!CSAK PÁROK!
Sziasztok.
Holnap Pár vagy Hölgy nem jön Harkányba?
Holnap Pár vagy Hölgy nem jön Harkányba?
Sziasztok Hölgyek és Párok!
Adatlapom alapján keresek Zemplén és környéke!
Helyem van.
Privát üzenetben telefonszám csere!
Adatlapom alapján keresek Zemplén és környéke!
Helyem van.
Privát üzenetben telefonszám csere!
Sziasztok!Esztergom-Pomáz vonalon átlagos alkatú Nőt tennék BOLDOGGÁ nyelvemmel,szájammal autómban...kedves,figyelmes masszőr pasi vagyok...lehet tapasztalatan is,szívesen beavatlak az EROTIKA CSODÁLATOS világába...CMUKK...
Mi is!
De nem holnapra! (Ez egy válasz aniatti üzenetére (2026. 03. 20. péntek 14:13), amit ide kattintva olvashatsz)
De nem holnapra! (Ez egy válasz aniatti üzenetére (2026. 03. 20. péntek 14:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Szauna69-be jön ma bi pár esetleg? Swingerben jártas srác vagyok.
Sziasztok.Holnap délelőtt pont ráérek
(Ez egy válasz aniatti üzenetére (2026. 03. 20. péntek 14:13), amit ide kattintva olvashatsz)