Sziasztok!
Ma is aktuális
Sziasztok! Ha jönnel ingyenes teljes testes illetve farokmasszázsra írj privàt üzenetet.Budapesten
Ma is aktuális
Sziasztok! Ha jönnel ingyenes teljes testes illetve farokmasszázsra írj privàt üzenetet.Budapesten
Hiába írtam nektek, beszélgetésen kívül nem sikerül nyélbeütni, kicsit gyanús
Kedd jó lenne nekem, de ez a sokadik ajánlat (Ez egy válasz Bahata üzenetére (ma 10:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Kedd jó lenne nekem, de ez a sokadik ajánlat (Ez egy válasz Bahata üzenetére (ma 10:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Irjatok, ha meg aktuális.
(Ez egy válasz fiatal95 üzenetére (ma 12:10), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 12:10
Barátnőmmel ingyenes 4 kezes masszázst csinálunk!
Helyes, sportos srácokat várunk egész testes masszázsra, olajjal masszázs ágyon.
Írj, ha szeretnél jönni. Budapest 13. Ker.
Helyes, sportos srácokat várunk egész testes masszázsra, olajjal masszázs ágyon.
Újpesten vagy a környékén lenne 50+os nem macis alkatú férfi masszőr?
Helyem lenne hozzá de akár szívesen is mennék
Helyem lenne hozzá de akár szívesen is mennék
Barátnőmmel ingyenes 4 kezes masszázst csinálunk!
Sziasztok!
Saliris szaunában lenne kedve valakinek ismerkedni?
Saliris szaunában lenne kedve valakinek ismerkedni?
Sziasztok! Vasárnap hétfő vagy keddre bi masszőrt keresünk. Fejér megye
Sziasztok! Sok év masszőri tapasztalattal keresek olyan női partnert, akit izgat az erotikus masszázs és az ezzel kapcsolatos erotikus játékok. Ha szeretnéd kipróbálni, vagy átélni, üzenetben keress!
Sziasztok!
Eger és környék keresünk olyan szállodát fürdőt, vagy akár magán erdei házikót, ahol meztelen lehet fürdeni, szaunázni, kikapcsolódni…
Párokkal szívesen ismerkednénk!
Eger és környék keresünk olyan szállodát fürdőt, vagy akár magán erdei házikót, ahol meztelen lehet fürdeni, szaunázni, kikapcsolódni…
Párokkal szívesen ismerkednénk!
Sziasztok!
Adatlapom szerint ismerkednék, kalandoznék. Minden érdekel Irjatok
Adatlapom szerint ismerkednék, kalandoznék. Minden érdekel Irjatok
Masszázs ma Karcagon hölgyek párok urak számára
Sziasztok ma vasárnap estére Párt vagy Lányt keresek akinek lenne kedve ma találkozni! Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok eralfősalfzaalfkos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Wellness programra keresném kisérőm. Illetve kspcdolatot keresek. Te vendégem leszel. Akit keresek. 30-45éves. 165cm plussz 75kg plussz. Kerekded formásan arányos husis lányt keresek.
Wellnes programot mi alakitjuk ki...
Én 50 180 88 sármos zöldszemű Magyar pasi.szingli vagyok. Legyél te is.
Wellnes programot mi alakitjuk ki...
Én 50 180 88 sármos zöldszemű Magyar pasi.szingli vagyok. Legyél te is.
Ma Kehidai szaunában ismerkednék,fiatal bi pasi vagyok!
Sziasztok.
Ma este Bábolnai termálba, naturista estre jön valaki?
Ma este Bábolnai termálba, naturista estre jön valaki?
Hétfőn hölgyek párok Kehidán?
Sziasztok, nagyon mennék, máskor nem jó?
(Ez egy válasz Marabu20 üzenetére (tegnap 13:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Holnap este / Hétfő délelőtt masszőrt keresnék
Holnap este / Hétfő délelőtt masszőrt keresnék

Gili Sky