Sziasztok, vas megyében ( kis utazás belefér szomszédos megyékben is )keresek párt, akiket izgat ha szex közben egy néző jelen van ! Esetleg "manuálisan " besegítenek igény esetén mind két félnek! 50 éves szombathelyi ff vagyok
Sziasztok! Még mindig keresünk masszőrt!
Ma este adatlapunk szerinti pasit fogadnánk ! Csak privát üzenetet várunk, ne ide írj ! Kérjük olvass adatlapot !
Sziasztok, szívesen
(Ez egy válasz 35pár üzenetére (ma 15:08), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 15:08
Igényes, kedves 35 éves pár vagyunk, hosszú barna hajú , 172cm magas, 63 kg , nagyon csinos női taggal… Izgatna minket ha egy nyaralóba csatlakozna hozzánk egy tisztelettudó , intelligens, nagyon normális pasi. Izgatna minket hogy a párom egy idegen pasi előtt hiányos öltözetbe lenne, mindig 1-1 ruha lekerülne róla… Esetleg közös szimpátia esetén masszírozás simogatás beleférne….beszélgetés , jakuzzi . (18+ mérettel rendelkezel, az előny)
Normál testalkatú, intelligens , tisztelettudó kedves pasit keresünk, aki nem tolakodó és tiszteletben tartja a szabályokat. Szexet nem akarunk.
Érdekelne minket Magyarországon is, Horvátországba is megyünk majd nyáron, esetleg hajód van oda is szívesen csatlakoznánk, természetesen , ezeket a költségeket mi fizetjük…
Normál testalkatú, intelligens , tisztelettudó kedves pasit keresünk, aki nem tolakodó és tiszteletben tartja a szabályokat. Szexet nem akarunk.
Érdekelne minket Magyarországon is, Horvátországba is megyünk majd nyáron, esetleg hajód van oda is szívesen csatlakoznánk, természetesen , ezeket a költségeket mi fizetjük…
Igényes, kedves 35 éves pár vagyunk, hosszú barna hajú , 172cm magas, 63 kg , nagyon csinos női taggal… Izgatna minket ha egy nyaralóba csatlakozna hozzánk egy tisztelettudó , intelligens, nagyon normális pasi. Izgatna minket hogy a párom egy idegen pasi előtt hiányos öltözetbe lenne, mindig 1-1 ruha lekerülne róla… Esetleg közös szimpátia esetén masszírozás simogatás beleférne….beszélgetés , jakuzzi . (18+ mérettel rendelkezel, az előny)
Hàzaspàr a feleség részére keres welnesszàlodai masszőrt
Sziasztok!
Lányokat keresünk erotikus 4-kezes masszázsra
Lányokat keresünk erotikus 4-kezes masszázsra
Sziasztok! Mezőkövesden keresek hellyel rendelkező masszőrt, nem feltétlenül csak masszázsra. Nyilván ez a része nem kötelező, csak megbeszélhető, a masszázs lenne a fő cél.
Sziasztok! Van ismerkedesre is alkalmas hely Demjenben? Valaszokat privatban kernem, ha szabad! Koszonom!
Sziasztok! Hetero férfi vagyok.Érdeklődnék,hogy tervezi-e pár vagy hölgy,hogy Hévízre,Zalakarosra látogat és ott férfival ismerkedne? Írjatok üzenetet ha aktuális.
Sziasztok!
Budapest-Pest megyében keresek masszőrt aki hellyel rendelkezik.
Budapest-Pest megyében keresek masszőrt aki hellyel rendelkezik.
Sziasztok! Tervezi valaki, hogy 03.28-án ellátogat Magyarhertelendre a felöntésekre?
Sziasztok! Én olyan nőket, férfiakat és párokat keresek akik vonzódnak a lazító, vágyfokozó, érzéki testmasszáshoz! Gyakorlattal rendelkező, volt sportoló férfi vagyok! Nagyon szeretek örömet szerezni! Yoni és lingram masszázst is vállalok!
Budapest és környékén tudok házhoz menni!
Budapest és környékén tudok házhoz menni!
Sziasztok!Esztergom-Pomáz vonalon átlagos alkatú Nőt tennék BOLDOGGÁ nyelvemmel,szájammal autómban...kedves,figyelmes masszőr pasi vagyok...lehet tapasztalatan is,szívesen beavatlak az EROTIKA CSODÁLATOS világába...CMUKK...
Holnap délután a Harkányi Hotel Kager welnesrészlegén kaland?
Sziasztok!
Ma is aktuális
Sziasztok! Ha jönnel ingyenes teljes testes illetve farokmasszázsra írj privàt üzenetet.Budapesten
Ma is aktuális
Sziasztok! Ha jönnel ingyenes teljes testes illetve farokmasszázsra írj privàt üzenetet.Budapesten
Hiába írtam nektek, beszélgetésen kívül nem sikerül nyélbeütni, kicsit gyanús
Kedd jó lenne nekem, de ez a sokadik ajánlat (Ez egy válasz Bahata üzenetére (tegnap 10:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Kedd jó lenne nekem, de ez a sokadik ajánlat (Ez egy válasz Bahata üzenetére (tegnap 10:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Irjatok, ha meg aktuális.
(Ez egy válasz fiatal95 üzenetére (tegnap 12:10), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 12:10
Barátnőmmel ingyenes 4 kezes masszázst csinálunk!
Helyes, sportos srácokat várunk egész testes masszázsra, olajjal masszázs ágyon.
Írj, ha szeretnél jönni. Budapest 13. Ker.
Helyes, sportos srácokat várunk egész testes masszázsra, olajjal masszázs ágyon.
Újpesten vagy a környékén lenne 50+os nem macis alkatú férfi masszőr?
Helyem lenne hozzá de akár szívesen is mennék
Helyem lenne hozzá de akár szívesen is mennék
Barátnőmmel ingyenes 4 kezes masszázst csinálunk!

monyoo
Rose