Igényes hölgy masszírozása az ő igenyeinek megfelelően akár a párja jelenlétében!
Szakképzett masszőr vagyok!
Szakképzett masszőr vagyok!
Lesz valaki péntek-szombat Ràckevén?☺️
Tervez valaki szerdán Ráckevére jönni szaunázni? Mi megyünk!
Sziasztok Hölgyek és Párok!
Adatlapom alapján keresek Zemplén és környéke!
Helyem van.
Privát üzenetben telefonszám csere!
Adatlapom alapján keresek Zemplén és környéke!
Helyem van.
Privát üzenetben telefonszám csere!
Sziasztok. Nyitott vagyok rá. Kecskemét és kkr?
Holnap esti bécsi szaunázáshoz keresek társakat.
Ma esetleg?
(Ez egy válasz Bahata üzenetére (tegnap 08:23), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 08:23
Bi ffi masszőrt keresünk párommal mindkettőnk örömére. A masszázs után talán más is lehet
ma valaki keso delutan aquaworld?
Sziasztok. Ma napkozben aki atjonne.? Van helyem. Jo merettel rendellkezo pasi vagyok. Holgyek vagy parok esetleg.
Szia kedves Hölgyem!Massázsra keresek hölgyet, esetleg pár hölgytgját, de nem a férj jelenlétében mert sokesetben ez zavaró a masszázst kapó illetőnek.(diszkréció fontos) Helyem Vas megyében(Őrség) van.Vékony,sportos, formás alkatot preferálom, nagyon ducik kérem ne jelentkezzen. Csak aki komolyan gondolja és igényli a meghitt kellemes ,nem aktus orientált masszázst és heti rendszerességgel felfrissülne.De ha megvan köztünk a kémia, bármi elképzelhető, de nincs kötelező szex.(én sem szeretem) Állmodozó férjek ne keressenek! Csak hölgyel vagyok hajlandó telefonon egyeztettni, amit levélben megírok.
Bi ffi masszőrt keresünk párommal mindkettőnk örömére. A masszázs után talán más is lehet
Párokkal/lányokkal találkoznék a hét folyamán a büki vagy a sárvári fürdő szauna világában!
2026.04.04.én 19.00 órai kapunyitással a Duplicatos Ludos Nudista Szórakoztató wellness és sw Park! A szaunánkat higiéniai okok miatt ,textilmentesen kötelező használni.A szaunán kívül mindenképpen ajánlatos a hideg miatt fürdőköpeny,törölkőző,és papucs használata,ezért ne hagyd otthon!
A park rendezvénye: Húsvéti swinger!Glory hole fal mögötti tojás kereső verseny ez
mindenki számára kötelező!
-Jakuzzi használat
21.00 órakor indul a Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől. 2.00 óráig tart
Erotikus szauna estek! 5 felöntéssel
-Masszázs
-Jéghideg merülő kád
-8 személyes nagy ágy a dühöngésre
Helyszín:Őrbottyán.
viberen való bejelentkezés!
Az est étkezést tartalmaz!
-Forró tea
-Finomságok
-Limonádé
Bejelentkezés mindenképpen kötelező az étkezés,és az italok,valamint a játékok miatt is!
-Kávé különlegességek,szénsavas,és szénsavmentes italok!
Szeretettel várunk mindenkit azokat is akik eddig nem jöttek!! Meli.Laci
A park rendezvénye: Húsvéti swinger!Glory hole fal mögötti tojás kereső verseny ez
mindenki számára kötelező!
-Jakuzzi használat
21.00 órakor indul a Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől. 2.00 óráig tart
Erotikus szauna estek! 5 felöntéssel
-Masszázs
-Jéghideg merülő kád
-8 személyes nagy ágy a dühöngésre
Helyszín:Őrbottyán.
viberen való bejelentkezés!
Az est étkezést tartalmaz!
-Forró tea
-Finomságok
-Limonádé
Bejelentkezés mindenképpen kötelező az étkezés,és az italok,valamint a játékok miatt is!
-Kávé különlegességek,szénsavas,és szénsavmentes italok!
Szeretettel várunk mindenkit azokat is akik eddig nem jöttek!! Meli.Laci
Sziasztok!
Ballószögi Naturista estről ha van valakinek infója akkor szivesen veszem privátban lehetőleg.Köszönöm előre is
Ballószögi Naturista estről ha van valakinek infója akkor szivesen veszem privátban lehetőleg.Köszönöm előre is
Sziasztok.
Érdeklődni szeretnék ,hogy innen jár valaki a Budaörsi uszodába ?
Kérlek beszéljünk privátban.
Érdeklődni szeretnék ,hogy innen jár valaki a Budaörsi uszodába ?
Kérlek beszéljünk privátban.
Sziasztok Párként párral adatlapunk alapján
Vagy szintén ott megjelöltek alapján szóló ffi
05.01 - 05.05 Zalakaros Boni hotel????
Vagy szintén ott megjelöltek alapján szóló ffi
05.01 - 05.05 Zalakaros Boni hotel????
Ma az aquaworldben lesz valaki?
Holnap napközben Szalókon a Salirisben ismerkednék
Sziasztok szívesen fogadnánk korban alkatban hozzánk illő párokat privát szaunánkba.
50es hàzaspàr keres gyakorlott fértimasszőrt a feleség részére

burka