Sziasztok!
Szombat este Vonyarcvashegy Zenit hotel naturista esten lesz az oldalról Pár akiknek lenne kedvük ismerkedni
?
Szombat este Vonyarcvashegy Zenit hotel naturista esten lesz az oldalról Pár akiknek lenne kedvük ismerkedni
?
Szasztok!
Egerszalók saliris szaunában ismerkednék.
Egerszalók saliris szaunában ismerkednék.
Sziasztok
Holnap delutan jön valaki a Magnumba?
Holnap delutan jön valaki a Magnumba?
Bocs én is!!!! Azt hittem pár vagytok
(Ez egy válasz ofima üzenetére (tegnap 15:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok.11.èn Szombaton èjszakai Sárváron!
Sziasztok!
Holnap és holnapután itt leszünk Békéscsabán a Fenyves Hotelben. Párom dolgozik, de én itt leszek a wellnessben. Úszom, szaunázok, Ha esetleg valakinek felkeltettem az érdeklődését. beszéljünk. Mindenképpen azt szeretném, hogy az adatlapon legyen fénykép és meg tudjuk egymást nézni. Reggel 8 órától délután 4-ig egyedül leszek. A welnessen megnézhetjük egymást, aztán mehetünk a szobába, ha tetszünk egymásnak. Este 8 után a párommal együtt ketten dughattok.
Holnap és holnapután itt leszünk Békéscsabán a Fenyves Hotelben. Párom dolgozik, de én itt leszek a wellnessben. Úszom, szaunázok, Ha esetleg valakinek felkeltettem az érdeklődését. beszéljünk. Mindenképpen azt szeretném, hogy az adatlapon legyen fénykép és meg tudjuk egymást nézni. Reggel 8 órától délután 4-ig egyedül leszek. A welnessen megnézhetjük egymást, aztán mehetünk a szobába, ha tetszünk egymásnak. Este 8 után a párommal együtt ketten dughattok.
Ingyenes egész testes sport, svéd, vagy relax masszázsra ha szeretnél jönni, írj. Van masszázs ágyam és végzettségem is. Bp 13. ker.
Sziasztok!
Április 24tol 26 íg Baján wellnesezünk. Esetleg pár aki ugyanitt fog wellnesezni,vagy helybeli vagy a környékbeli és csatlakozna hozzánk???
Április 24tol 26 íg Baján wellnesezünk. Esetleg pár aki ugyanitt fog wellnesezni,vagy helybeli vagy a környékbeli és csatlakozna hozzánk???
Oxygen naphegy naturista részén volt màr valaki?
Sziasztok tudtok olyan helyet mondani Budapesten vagy környékén ahol lehet textilmentesen szaunazni?
Sziasztok!
Lentiben a fürdőben és szaunában volt valaki?
Tapasztalt?
Lentiben a fürdőben és szaunában volt valaki?
Tapasztalt?
Hali! Most nem voltam,de ma megyek
(Ez egy válasz Házaspasi74 üzenetére (tegnap 07:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Tudtok Ráckeve Tököl vonalon masszőzt aki a végén kényeztet is?
Tudtok Ráckeve Tököl vonalon masszőzt aki a végén kényeztet is?
magnum
(Ez egy válasz alex954 üzenetére (tegnap 08:19), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 08:19
Sziasztok, tudtok olyan saunát Bp-en, ami nem kimondottan meleg szauna, de általában szoktak lenni akciók?
tehát nem ilyen Sauna69-re gondolok..
Ma Egerszalókon leszünk, meztelenkedünk és szaunázunk, lenne kedve párnak csatlakozni?
Debrecen termál szauna ma?
Sziasztok, tudtok olyan saunát Bp-en, ami nem kimondottan meleg szauna, de általában szoktak lenni akciók?
Sziasztok!
Volt valaki innen Ráckevén 3.án pénteken?
Volt valaki innen Ráckevén 3.án pénteken?