Ma este magnumban fiatal pasik?
Hétfőn az egerszalóki Saliris fürdőben és szaunában ismerkednék
Hétvégén Sárváron wellnessezünk, adatlapunk alapján szívesen ismerkednénk. Esetleg masszőr pasi is szóba jöhet. Privát üzeneteket várunk, puszi!
Sziasztok!
Feleségemmel szívesen ismerkednénk a hétvégén Sopron közelébe!
Akár fogadni is tudunk!
Üzenet módosítása
Feleségemmel szívesen ismerkednénk a hétvégén Sopron közelébe!
Akár fogadni is tudunk!
Üzenet módosítása
Sziasztok,
49 éves masszőr vagyok, férfiaknak lingam, potencia és erekció idő növelésében tudok segíteni masszázsommal, amit megtanulhatsz és utána magad is tudod javítani állapotodat. Hölgyeknek, pároknak teljes test, sport, frissítő, kényeztető masszázzsal tudok szolgálni. Eger és szűk vonzáskörzetében látogatlak meg. Csak hétköznap előzetes egyeztetés alapján, napközben.
49 éves masszőr vagyok, férfiaknak lingam, potencia és erekció idő növelésében tudok segíteni masszázsommal, amit megtanulhatsz és utána magad is tudod javítani állapotodat. Hölgyeknek, pároknak teljes test, sport, frissítő, kényeztető masszázzsal tudok szolgálni. Eger és szűk vonzáskörzetében látogatlak meg. Csak hétköznap előzetes egyeztetés alapján, napközben.
Visegrádon wellnes ?
Hölgyhöz, párhoz csatlakoznék szaunába, wellnessbe!
Hölgyhöz, párhoz csatlakoznék szaunába, wellnessbe!
Van most valaki a Palatinuson?
Sziasztok!
Ma délután Ráckeve Aqualand szauna,párok-hölgyek?
Ma délután Ráckeve Aqualand szauna,párok-hölgyek?
Hosszú távú masszőr gyakorlattal keresek olyan hölgyet akit izgat egy kényeztető masszírozás!
Intelligens és diszkrét kapcsolat akár Hosszú távon!
Természetesen helyem van!
Intelligens és diszkrét kapcsolat akár Hosszú távon!
Természetesen helyem van!
Sziasztok! péntek estére keresünk 3as hoz pasit az se baj ha jól masszírozól!
Hali! Tiszakécskén hölgy a mai nap jönne a termálba?
Holnap este Ráckevén valaki?
Sziasztok! Hetero férfi vagyok.Érdeklődnék,hogy tervezi-e pár vagy hölgy,hogy Hévízre,Zalakarosra látogat és ott férfival ismerkedne? Írjatok üzenetet ha aktuális.
Sziasztok a Mórahalmi csendes wellness működik még lenne hölgy itt aki szívessen venne ott egy férfi közeledését ?
Wellnessben dolgozó,masszőr férfit keresek párom elcsábítására.
Szia, én megyek
(Ez egy válasz David2121 üzenetére (2026. 05. 12. kedd 08:38), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz David2121 üzenetére (2026. 05. 12. kedd 08:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok pénteken jön valaki Mórahalomra?
Sziasztok! Sok év masszőri tapasztalattal keresek olyan női partnert, akit izgat az erotikus masszázs és az ezzel kapcsolatos erotikus játékok. Ha szeretnéd kipróbálni, vagy átélni, üzenetben keress!

jazy