Nagykanizsai, jó megjelenésű, ápolt, sportos, ideális testalkatú, potens férfiként szombat, vasárnap csatlakoznék párokhoz, hölgyhöz illetve partnerekhez. A szexben szenvedélyes és érzéki is vagyok egyben. Szeretem, ha tudsz játszani a tűzzel, szeretem az élvezeteket, amelyek a mélyebb kapcsolódással maguktól jönnek. Diszkréció adott és elvárt! Hely van.
Szombaton a kehidai szaunában ismerkednék!
Szombat délelőtt masszázs szentendre mellett, vagy házhoz megyek. Főleg párok, hölgyek
Szauna69-ben lesz ma pár akihez lehet csatlakozni?
Hegedusben ma kora este bi aktiv pasi esetleg?
Ma Szentendrén kalandoznék párral, hölggyel wellnessezés közben hetero alapon. Fiatal, igényes, sportos, tapasztalt masszőr fiú vagyok
Sziasztok Hölgyek és Párok!
Adatlapom alapján keresek!
A zempléni régióban!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Üdv
Adatlapom alapján keresek!
A zempléni régióban!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Üdv
Ma a Marcali fürdőbe ismerkednék,bi pasi vagyok!
Jövő héten Csütörtökön pénteken Hajdúszoboszlón leszünk valaki csatlakozni egy velnesz hetvege ???
Sziasztok. Holnap napközben szívesen masszíroznék hölgyet, lehetsz párban van egyedül!
Május 30. Demjén éjszakai fürdőn lesz innen hölgy/pár? Szívesen ismerkednék. Adatlapot olvass!
Holnap azaz pénteken Bükfürdő?
Szivesen ismerkednénk párral,lánnyal.
Szivesen ismerkednénk párral,lánnyal.
Miskolcon masszőr?
Sziasztok! Sok év masszőri tapasztalattal keresek olyan női partnert, akit izgat az erotikus masszázs és az ezzel kapcsolatos erotikus játékok. Ha szeretnéd kipróbálni, vagy átélni, üzenetben keress!
Esztergom Dorog környékén pasi esetleg masszőr?
Sziasztok, Pünkösd hétvégén pasit keresünk Balatonfüreden. Vagy szimpatikus párt, adatlapunk szerint. Privát üzeneteket várunk.
Sziasztok,
Hölgypartnert keresek, aki elkísér Magyarhertelendre, szaunaprogramra. Viszem, hozom, és ha úgy döntünk, maradunk, a szállást is állom.
Hölgypartnert keresek, aki elkísér Magyarhertelendre, szaunaprogramra. Viszem, hozom, és ha úgy döntünk, maradunk, a szállást is állom.
termalto-demjen ma?
Sziasztok!
Lenne itt egy szimpatikus Hőlgy,Úr vagy pàr akii màr rapasztalt a Ràckevei szemérmetlen szauna napok terén? Milyen a tàrsasàg, milyen kellemes dolgokat hozhat egy ilyen este stb stb...Privibe ha valaki írna megköszönném!
Lenne itt egy szimpatikus Hőlgy,Úr vagy pàr akii màr rapasztalt a Ràckevei szemérmetlen szauna napok terén? Milyen a tàrsasàg, milyen kellemes dolgokat hozhat egy ilyen este stb stb...Privibe ha valaki írna megköszönném!
Ma este magnumban fiatal pasik?

Amigooo76
Andy Brown