Sziasztok!
45 éves ,hetero férfi vagyok. 50 , vagy 60 év feletti házaspárral szívesen barátkoznék közös nuduziásra , wellnesre.
Szimpátia lényeges, teltebb alkat előny.
45 éves ,hetero férfi vagyok. 50 , vagy 60 év feletti házaspárral szívesen barátkoznék közös nuduziásra , wellnesre.
Szimpátia lényeges, teltebb alkat előny.
Ingyenes egész testes svéd, sport, vagy relax masszázs.
Tanultam és van masszázságyam.
Írj üzenetet, ha szeretnél jönni!
Tanultam és van masszázságyam.
Írj üzenetet, ha szeretnél jönni!
Július 3-5-ig (péntektől vasárnapig) tartó pihenéshez keresünk igényes, ápolt, normál testalkatú férfit/férfiakat. Átlagos külsejű és alkatú pár vagyunk, hasonló partnert szeretnénk, a nagyon vékony, az elhízott és a kigyúrt kizárva, bocs! A helyszín Miskolchoz közeli település. A cél, hogy kötetlenül jól érezzük magunkat, beszélgetés, medencézés, egy pohár ital és ha felforrósodik a levegő, jöhet egy spontán szex. Fontos, hogy az érintésed finom legyen, de tudj határozott és vad is lenni.
Amit még fontos tisztázni: mivel házat béreltünk és az ellátásunkról is magunknak kell gondoskodni, kérnénk, hogy ennek a költségét osszuk meg. Így éjszakánként 15.000 Ft lenne egy főre. A foglalásról küldünk visszaigazolót, ha téged az megnyugtat. Mi ezt a hétvégét kizárólag a leírtak miatt terveztük így és nem szeretnénk ha utolsó pillanatban lemondanád, csak akkor jelentkezz, ha biztosan tudsz jönni.
Ha van kedved csatlakozni, írj privátban!
Amit még fontos tisztázni: mivel házat béreltünk és az ellátásunkról is magunknak kell gondoskodni, kérnénk, hogy ennek a költségét osszuk meg. Így éjszakánként 15.000 Ft lenne egy főre. A foglalásról küldünk visszaigazolót, ha téged az megnyugtat. Mi ezt a hétvégét kizárólag a leírtak miatt terveztük így és nem szeretnénk ha utolsó pillanatban lemondanád, csak akkor jelentkezz, ha biztosan tudsz jönni.
Ha van kedved csatlakozni, írj privátban!
Sziasztok! Demjén fürdőben leszünk délután, szívesen ismerkedünk párokkal.
Kár hogy kamu vagy és végig hazudtál....
(Ez egy válasz Szabiman üzenetére (2026. 06. 22. hétfő 10:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Kecskeméten keresnék masszőrt, aki meleg férfi. Ajánlásokat is elfogadom, ha nem te vagy az.
Sziasztok! Sok év masszőri tapasztalattal keresek olyan női partnert, akit izgat az erotikus masszázs és az ezzel kapcsolatos erotikus játékok. Ha szeretnéd kipróbálni, vagy átélni, üzenetben keress!
Holnap celldömölk
Sziasztok! Kecskeméten keresünk házibarátot.
Ha érdekel írj elérhetőséggel!
.
Ha érdekel írj elérhetőséggel!
.
Sziasztok!
Ma, Tapolca, Hotel Pelionban vagyunk.
Szimpi fiatal párral ismerkednénk!
L,H
Ma, Tapolca, Hotel Pelionban vagyunk.
Szimpi fiatal párral ismerkednénk!
L,H
Holnap azaz vasárnap ellátogatnek - én a férj - a debreceni termálfürdő be.
Társaságot keresnek, hölgy , pár személyében akar csak beszelgetni is.
Társaságot keresnek, hölgy , pár személyében akar csak beszelgetni is.
Sziasztok !
Szívesen masszíroznám kényeztetném diszkréten gyengéden és finoman Szekszárdon nyitott középkorú vagy idősebb pár házaspár hölgy tagját a párja jelenlétében ha szívesen vennéd hogy kellemesen kényeztesselek írj privátba előre is köszi !
Szívesen masszíroznám kényeztetném diszkréten gyengéden és finoman Szekszárdon nyitott középkorú vagy idősebb pár házaspár hölgy tagját a párja jelenlétében ha szívesen vennéd hogy kellemesen kényeztesselek írj privátba előre is köszi !
Sziasztok. Miskolc mellett saját szauna medence csak párok ismerkedés......
Sziasztok párok nyaral valaki Harkányba?
Sziasztok jön ma valaki/k a gyulai fürdőbe?
Jó reggelt!Holnap igényes pár/igényes hölgy a Bük-i szaunavilágban?Szép napot!Üdv
Sziasztok! Holnapra keresünk pasit aki masszírozni is tud!
hello,
ràckevére terveztem , de ha jo a tarsasàg cegled is jó nekem! (Ez egy válasz Cegléd 2024 üzenetére (2026. 06. 26. péntek 18:51), amit ide kattintva olvashatsz)
ràckevére terveztem , de ha jo a tarsasàg cegled is jó nekem! (Ez egy válasz Cegléd 2024 üzenetére (2026. 06. 26. péntek 18:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Ceglédi pár vagyunk...
Sziasztok párok ,pasik ma este Cegléd???

Farok21
Simone