Hajdú- Szabolcs megyében keresek párt, hölgyet, akit lehet kukkolni, a hölgyet masszírozni, simogatni, kényeztetni. Akár nálam
Ma délután a selyemréti szaunában szopatnék, ujjaznék kalandvágyó diszkrét nőt!!
Rávkevére megyünk pár esetleg srác?
Szeptember 21-től ápolt , korekt masszőrt keresünk ( nem csak masszázsra)
Vannak erre oldalak
(Ez egy válasz atdobos üzenetére (2026. 09. 12. szombat 12:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Valódi masszőrt keresek mára Budapesten. (Nem szex). Köszönöm
Sziasztok! Ma szauna vki? Pápa!
Akkor most leszünk páran!
(Ez egy válasz Zsébé üzenetére (2026. 09. 12. szombat 11:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi is ott leszünk.
(Ez egy válasz Nopq01 üzenetére (2026. 09. 11. péntek 17:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 11. péntek 17:44
Sziasztok valaki lesz 12.-én a Bábolnai naturista éjjeli furdőzésen ? 19:30 tol 00:00ig mi a parommal megyunk
Sziasztok
Ma és holnap hajdúszoboszlón vagyok a kempingbe lányt vagy párt keresek
Ma és holnap hajdúszoboszlón vagyok a kempingbe lányt vagy párt keresek
Mi megyünk!
(Ez egy válasz Nopq01 üzenetére (2026. 09. 11. péntek 17:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 11. péntek 17:44
Sziasztok valaki lesz 12.-én a Bábolnai naturista éjjeli furdőzésen ? 19:30 tol 00:00ig mi a parommal megyunk
Hétfőtől pihi Bükkfürdőn
Sziasztok.
Mostantól vasárnap estig bezárólag ápolt, diszkrét pár hölgy tagját szopatnám akár a férje jelenlétében is.
Diszkrét autós kaland is aktuális lehet.
K-E vármegye, és környező megyék, de szívesen utazom is.
Adatlapom szerint. Kérlek privát üzenetet írjatok. Köszönöm
Mostantól vasárnap estig bezárólag ápolt, diszkrét pár hölgy tagját szopatnám akár a férje jelenlétében is.
Diszkrét autós kaland is aktuális lehet.
K-E vármegye, és környező megyék, de szívesen utazom is.
Adatlapom szerint. Kérlek privát üzenetet írjatok. Köszönöm
Sziasztok tantra masszőrt keresnénk jövöhét második felébe
Esztergom ma?
Sziasztok ápolt mai nap Bükfürdőn a naturista szaunában nagyméretű pasit vagy párt keresünk ápoltak igényesek vagyunk !
Sziasztok!
Hetero életet elő pasi vagyok.
Keresek olyan párt vagy bi pasit, aki szívesen ismerkedne, barátkozna.
Közös programokban is benne lennék.
Eddig csak hetero kapcsolatom volt, de kipróbálnám milyen amikor szerepcsere van. smile Uni/passzív szerep izgatna, női fehérneműt, ruhát is szívesen húzok! smile
100% diszkréció adott és elvárt!
A Balaton északi partja és Pest között ingatom.
Írjatok
Hetero életet elő pasi vagyok.
Keresek olyan párt vagy bi pasit, aki szívesen ismerkedne, barátkozna.
Közös programokban is benne lennék.
Eddig csak hetero kapcsolatom volt, de kipróbálnám milyen amikor szerepcsere van. smile Uni/passzív szerep izgatna, női fehérneműt, ruhát is szívesen húzok! smile
100% diszkréció adott és elvárt!
A Balaton északi partja és Pest között ingatom.
Írjatok
Bábolnai fürdőben.Keressetek rá az fb-n, ott mindig hirdetik a havi programot.Havi 1x szokott lenni naturista szaunaest.
(Ez egy válasz Eddy75 üzenetére (2026. 09. 11. péntek 19:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Sok év masszőri tapasztalattal keresek olyan női partnert, akit izgat az erotikus masszázs és az ezzel kapcsolatos erotikus játékok. Ha szeretnéd kipróbálni, vagy átélni, üzenetben keress!
Ápolt igényes párokkal vagy nagy méretü pasikkal ismerkednénk ma Bükfürdőn a naturista részen

Liget1991009
Luisa