Ez köcsögség.
Mert ha szereted sőt szerelem dúl, akokr feltételezhető, hogy önzetlen is vagy. Márpedig egy ilyen húzás ezt alapjaiban megkérdőjelezi. És akkor kétségessé válik a szerelem is, mint olyan. Attól még persze szeretheted, de ... na mindegy nem kötözködöm. (Ez egy válasz meztelenpasi üzenetére (2008. 03. 24. hétfő 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 24. hétfő 15:25
Mert ha szereted sőt szerelem dúl, akokr feltételezhető, hogy önzetlen is vagy. Márpedig egy ilyen húzás ezt alapjaiban megkérdőjelezi. És akkor kétségessé válik a szerelem is, mint olyan. Attól még persze szeretheted, de ... na mindegy nem kötözködöm. (Ez egy válasz meztelenpasi üzenetére (2008. 03. 24. hétfő 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)

Igen!Végre olyan csajok akik fel merik vállalni,hogy szeretik,ha két vagy több pasi kényezteti őket egyszerre!!A legtöbb pasinak az a vágya,hogy egyszerre két nővel legyen.A 2 pasi 1 nő felállás jogosan lehet a csajok álma!
Én csak egy tanácsoltam valamit micicicának! Lehet, hogy valakinél működik, valakinél nem! De legalább én mondtam valamit! Ha neked van jobb ötleted vagy tanácsod akkor oszd meg vele! Nem nekem vannak ilyen gondjaim és nem nekem van szükségem ilyesfajta tanácsokra! Én csak segíteni próbáltam!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 26. szerda 09:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 26. szerda 09:23
Törölt felhasználó (47519)

Csak egy reakció:
Ha úgy akarod rávenni a partneredet egy formációra, hogy mézesmadzagként beleviszed egy neki igencsak előnyös felállásba, majd jogos jussként kéred a neked előnyöset akkor ebből szakadás lesz! Muszály tudnia, hogy mire megy ki a játék, ellen kező esetben ez erkölcstelen!
Bocs, hogy beleszólok, de sajnos ez tapasztalat!
Üdv és Jó bulikat!
Ha úgy akarod rávenni a partneredet egy formációra, hogy mézesmadzagként beleviszed egy neki igencsak előnyös felállásba, majd jogos jussként kéred a neked előnyöset akkor ebből szakadás lesz! Muszály tudnia, hogy mire megy ki a játék, ellen kező esetben ez erkölcstelen!
Üdv és Jó bulikat!
Csak egy reakció:
Üdv és Jó bulikat! (Ez egy válasz meztelenpasi üzenetére (2008. 03. 24. hétfő 21:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 24. hétfő 21:00
Üdv és Jó bulikat! (Ez egy válasz meztelenpasi üzenetére (2008. 03. 24. hétfő 21:00), amit ide kattintva olvashatsz)

Igazad van. És jogos. Szerintem az elején talán egy másik párral való közös - de még nem párcserés - hancúrozást lehetne kipróbálni. Ha az jól sikerül - tehát nem vagytok féltékenyek arara, hogy egy másik pár szeretkezését figyeli a partneretek - akkor jöhet a párcserés akció. És, ha azután is minden oké akkor rendben lesz a 2+1-es felállás is. Esetleg meg lehet próbálni először a 2 lány 1 fiú dolgot és, ha ez tetszik a partnerednek akkor ezután jogosan mondhatod, hogy te is kipróbálnád 2 pasival.
Csajok! Tanácsot kérek! Hogy vegyem rá a csajomat,hogy a haveromat is beállíthassuk a játékba? Ti jobban átlátjátok a dolgot,mert mégis csak NŐK vagytok. Vagy erre születni kell?

egy kis illusztráció - érzelmi kötődés nélkül

Igazad van. És jogos. Szerintem az elején talán egy másik párral való közös - de még nem párcserés - hancúrozást lehetne kipróbálni. Ha az jól sikerül - tehát nem vagytok féltékenyek arara, hogy egy másik pár szeretkezését figyeli a partneretek - akkor jöhet a párcserés akció. És, ha azután is minden oké akkor rendben lesz a 2+1-es felállás is. Esetleg meg lehet próbálni először a 2 lány 1 fiú dolgot és, ha ez tetszik a partnerednek akkor ezután jogosan mondhatod, hogy te is kipróbálnád 2 pasival.
(Ez egy válasz micicica üzenetére (2008. 03. 24. hétfő 15:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 24. hétfő 15:50

Kimondva, kimondatlanul - szerintem, előbb -utóbb minden nőben felmerül ez a verzió. Csak hogyan vessem fel a kérdést, hogy jól jöjjek ki belőle és ne legyen sértődés, - mert a pasim domináns.
nagyon helyesen teszed,en a nöt szeretem közben falni
(Ez egy válasz puncimokus1 üzenetére (2008. 03. 19. szerda 10:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 19. szerda 10:52

Sziasztok
Én már csináltam több alkalommal is 2 pasival, de volt hogy többel is. Szerintem a több pasi sokkal jobb mint egy. Fiatal vagyok, és szeretem élvezni az életet.
Én már csináltam több alkalommal is 2 pasival, de volt hogy többel is. Szerintem a több pasi sokkal jobb mint egy. Fiatal vagyok, és szeretem élvezni az életet.
Kimondva, kimondatlanul - szerintem, előbb -utóbb minden nőben felmerül ez a verzió. Csak hogyan vessem fel a kérdést, hogy jól jöjjek ki belőle és ne legyen sértődés, - mert a pasim domináns.
Igen!Végre olyan csajok akik fel merik vállalni,hogy szeretik,ha két vagy több pasi kényezteti őket egyszerre!!A legtöbb pasinak az a vágya,hogy egyszerre két nővel legyen.A 2 pasi 1 nő felállás jogosan lehet a csajok álma!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 19. szerda 14:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 19. szerda 14:51
Törölt felhasználó (105049)

A legjobb dolog a világon!!!! Erre szoktÁk irni MÉG-MÉG ENNYI NEM ELÉG!
Szívesen lennék nálad másidik pasi!
(Ez egy válasz puncimokus1 üzenetére (2008. 03. 19. szerda 10:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 19. szerda 10:52

Sziasztok
A legjobb dolog a világon!!!! Erre szoktÁk irni MÉG-MÉG ENNYI NEM ELÉG!
Sziasztok
Itt nem szívesen írok mert van néhány okos tojás aki mindig fikázik. Küldj a társkeresön elérhetöséget.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 13. csütörtök 19:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 13. csütörtök 19:28
Törölt felhasználó (167773)

Úgy néz ki,offolás ha itt adok elérhetőséget.Privin nem tudok írni neked,nem működik.Itt nem tudnál beszámolni?
Úgy néz ki,offolás ha itt adok elérhetőséget.Privin nem tudok írni neked,nem működik.Itt nem tudnál beszámolni?
Jó ezt hallani, de számolj már be bővebben az esetről.
Mikor hogyan és mi tetszett benne a legjobban?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 13. csütörtök 14:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 13. csütörtök 14:39

Törölt felhasználó (119038)

Nagyon élvezetes mikor két fasz egyszere mozog bennem imádnivalo,volt minden porcikámnak
ez az soha nem szabad mondani soha,barmikor barmi törtenhet
(Ez egy válasz lencsibaby üzenetére (2008. 03. 11. kedd 07:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 11. kedd 07:14

Sosem voltam még két pasival...de megmondom öszintén ..ugy gondolom iszonyatosan jó érzés lehet,ha egyszerre két férfi játszik a testeddel...persze nem vagyunk egyformák ,erre nem minden nö képes...és sokan teljesen elzárkóznak még a témától is...én ugy gondolom 10 nőböl 3 megteszi, további 3 szivesen megtenné és játszik a gondolattal,még 2 nagyon kiváncsi,de hazudik magának is,és a maradék 2 mondja azt hogy SOHA...
(én soha nem mondom hogy soha)
(én soha nem mondom hogy soha)
Nagyon élvezetes mikor két fasz egyszere mozog bennem imádnivalo,volt minden porcikámnak
felhívom mindenki figyelmét, hogy ez NEM ismerkedős topic, hanem a TÉMÁRÓL kellene írnotok!
legyetek kedvesek átfáradni a társkereső topicokba!
a nem ide való hsz-ket este, olvasás után takarítani fogom!
legyetek kedvesek átfáradni a társkereső topicokba!
a nem ide való hsz-ket este, olvasás után takarítani fogom!
Egy kis részletezést lehetne kapni?Vagyishogy meddig jutottatok?Privin nem értelek el.Mi is készülünk ilyesmire,ezért kérdezem.
(Ez egy válasz mikus55 üzenetére (2008. 03. 11. kedd 12:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 11. kedd 12:54

Sziasztok! Simán két pasival még nem voltam. De voltunk párral!!! Az valami isteni, úgy felturbozta a pasikat!!!Simogato kézböl +2 ésmég + 1 érzéki száj nagyon szeretjük!!!!!!!! Ajánljuk mindenkinek!!!
A hétvégén voltam két pasival nagyon jóléreztem magam ajánlom mindenkinek aki nem fél tölle