Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

A címből egyértelmű a topic témája!
Két pasival és egy nővel való felállás (szexuális együttlét) boncolgatása, akár
- személyes tapasztalatok, vagy egyéb
- megtörtént esetek kibeszélése,
- tapasztalatok megosztása,
- vélemények és tanácsok tükrében!
Semmi estere sem társkeresés, vagy arra való reagálások, az itt TILOS!

Az eddigi hozzászólások

... 18 19 20 21 22 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#532   2009. 02. 01. vasárnap 15:38
X Törölt felhasználó (323080)
Hát igen mi is a kételyekkel küzdünk!
üdv!
(Ez egy válasz epson90 üzenetére (2009. 01. 31. szombat 23:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 31. szombat 23:01
Nem te ébresztettél kételyeket, mert ezek a kételyek már bennem voltak,(vannak) ezért nem tettem meg eddig, és ahhoz hogy megtegyem a kételyeket el kell oszlassam, ami vagy sikerül vagy nem. De ezzel kapcsolatos tanácsokat szívesen meghallgatom, és úgy is én döntök.
#531   2009. 02. 01. vasárnap 12:02
X Törölt felhasználó (39273)
epson nagyon csinos, kívántos nő vagy.
Mi egymást ajándékozzuk meg a lehetőséggel, hogy együtt szexeljünk másokkal.
De csak együtt működik. Gyönyörű látni a kedvesemet, ahogy ketten , hárman vesszük birtokba a testét. Ez olyan élvezet, amit egy férfi nem tud megadni egyedül.
(Ez egy válasz epson90 üzenetére (2009. 02. 01. vasárnap 09:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 01. vasárnap 09:13
Igen nő vagyok, és nem értem mit értesz azon hogy beijedtem, ha jól elolvastad volna az elejét, akkor megértetted volna hogy már az elején megírtam, hogy sok a kételyem és ezért nem merem megtenni bár nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen lehet más férfival, de természetesen csak a férjemmel együtt. A koromról csak annyit, hogy egy kicsit tévedtél, de nagyon jól esett a tévedésed,
#530   2009. 02. 01. vasárnap 09:21
X Törölt felhasználó (406956)
Osztom király_fi véleményét
#529   2009. 02. 01. vasárnap 09:13
epson90 epson90 VIP
Igen nő vagyok, és nem értem mit értesz azon hogy beijedtem, ha jól elolvastad volna az elejét, akkor megértetted volna hogy már az elején megírtam, hogy sok a kételyem és ezért nem merem megtenni bár nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen lehet más férfival, de természetesen csak a férjemmel együtt. A koromról csak annyit, hogy egy kicsit tévedtél, de nagyon jól esett a tévedésed,
(Ez egy válasz joz60 üzenetére (2009. 02. 01. vasárnap 08:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 01. vasárnap 08:56
De biztosak vagytok benne, hogy epson90 nő!! Szerintem itt valami sántít! Ez a szöveg, hogy nem tartja magát jó nőnek ( mondjuk álltalába elégedetlen az ember magával ) meg hogy nem fiatal! A képek alapján 30-as körül van és igazán jó nő! Meg ő vetette fel a dolgot aztán meg beijjed! Haha!!!
#528   2009. 02. 01. vasárnap 08:56
joz60 joz60
De biztosak vagytok benne, hogy epson90 nő!! Szerintem itt valami sántít! Ez a szöveg, hogy nem tartja magát jó nőnek ( mondjuk álltalába elégedetlen az ember magával ) meg hogy nem fiatal! A képek alapján 30-as körül van és igazán jó nő! Meg ő vetette fel a dolgot aztán meg beijjed! Haha!!!
#527   2009. 02. 01. vasárnap 00:17
király_fi király_fi
Tényleg nem küldtél el senkit sehova. Egyet azonban meg kell értened. Ide általában azok írnak, akiket valamilyen szinten izgat, foglalkoztat ez a dolog. Téged nem izgat, nem tudod megérteni sem a férfit, sem a nőt, ezt meg is fogalmaztad. Ettől kezdve elég érthetetlen miért kommentelsz tovább. Van egy másik, kicsit hasonló topic. A címe:"Izgat, ha megdugják a feleségemet" Annak már van leírása is és annak van egy utolsó mondata. Érdemes lenne megfontolnod.
(Ez egy válasz Rönk üzenetére (2009. 01. 31. szombat 23:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 31. szombat 23:40
Egyrészt nem írtam semmi olyasmit ami miatt azt mondhatnád, nincs itt keresnivalóm, nem küldtem el senkit sehova.
Másrészt ahogy Nyúlmedve is írja, lehet hogy a hölgy sem "idevaló", ezt egyelőre ő sem tudja, így talán nem csak azokat kéne meghallgatnia akik szerint ez a boldogság kulcsa.
#526   2009. 01. 31. szombat 23:40
Rönk Rönk
Egyrészt nem írtam semmi olyasmit ami miatt azt mondhatnád, nincs itt keresnivalóm, nem küldtem el senkit sehova.
Másrészt ahogy Nyúlmedve is írja, lehet hogy a hölgy sem "idevaló", ezt egyelőre ő sem tudja, így talán nem csak azokat kéne meghallgatnia akik szerint ez a boldogság kulcsa.
(Ez egy válasz király_fi üzenetére (2009. 01. 31. szombat 23:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 31. szombat 23:04
Rönk: Én a férfi oldaláról szemlélem a dolgot, és azt kell mondanom, neked nem sok keresnivalód van itt. OK, hogy elmondod a véleményedet, de hidd el, nem neked hozták létre ezt a fórumot.
#525   2009. 01. 31. szombat 23:11
Nyúlmedve Nyúlmedve
Szia Epson90!
Csak az a kérdés, hogy muszáj-e megtudni azt, hogy milyen lehet egy olyan pasival szexelni, akit nem szeretsz?
50 % esély van rá, hogy frenetikusan jó lesz, a mennyekbe röpít, és rátalálsz a még jobb szexre, új dimenziók nyílnak. De ott van az a fránya másik 50 %, ami a gyomorfelfordulós-undorodós, görcsös, kellemetlen dugás esélyét tárja riogatóan eléd.

Passionale. Biztos vagy abban, hogy meg kell azokat érteni? Egyáltalán, meg tudja egy olyan valaki érteni a másik oldalon lévőket, akinek más a felfogása az élet dolgairól, és akinek egészen más az életvitele ?
Nem hiszem. Mint ahogyan azt sem hiszem, hogy bármivel is jobb és boldogabb az, aki már felpróbálta a fél várost. De mivel az élet kétesélyes, a dolog fordítva is lehetséges. Az sem biztos, hogy az a boldog, akinek egész életében egyetlen szexuális-partnere van, a párja. Bár, az esélye a boldogságra ez utóbbinak talán több egy kicsit...
(Ez egy válasz epson90 üzenetére (2009. 01. 31. szombat 22:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 31. szombat 22:39
Egy részben igazad van, mert a kételyeim között az is ott van, hogy le tudok-e feküdni egy olyan férfival, akit nem szeretek, de ezt csak akkor tudom meg, ha már ott vagyok. Mert most még csak a kíváncsiság és a vágyakozás van bennem.
#524   2009. 01. 31. szombat 23:04
király_fi király_fi
Rönk: Én a férfi oldaláról szemlélem a dolgot, és azt kell mondanom, neked nem sok keresnivalód van itt. OK, hogy elmondod a véleményedet, de hidd el, nem neked hozták létre ezt a fórumot.
#523   2009. 01. 31. szombat 23:01
epson90 epson90 VIP
Nem te ébresztettél kételyeket, mert ezek a kételyek már bennem voltak,(vannak) ezért nem tettem meg eddig, és ahhoz hogy megtegyem a kételyeket el kell oszlassam, ami vagy sikerül vagy nem. De ezzel kapcsolatos tanácsokat szívesen meghallgatom, és úgy is én döntök.
(Ez egy válasz Rönk üzenetére (2009. 01. 31. szombat 22:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 31. szombat 22:54
Ha kételyeket tudok ébreszteni akkor lehet hogy kell is, ha valóban ezt akarják akkor úgyis mondhatok amit akarok.

Szerk.: A te érvelésed is a női oldalra koncentrál, én pusztán a pasast nem értem, ezt a szememre vetheted, mást azt hiszem nem.
#522   2009. 01. 31. szombat 22:54
Rönk Rönk
Ha kételyeket tudok ébreszteni akkor lehet hogy kell is, ha valóban ezt akarják akkor úgyis mondhatok amit akarok.

Szerk.: A te érvelésed is a női oldalra koncentrál, én pusztán a pasast nem értem, ezt a szememre vetheted, mást azt hiszem nem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 01. 31. szombat 22:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (406956)
2009. 01. 31. szombat 22:35
Én nem látok buzdítást az eddigi hozzászólásaimban. Ha igénybe veszi a segítségemet ,fel fogom hívni a figyelmét a pozitív és a negatív dolgokra is, ill. az általam tapasztalt következményekre. Dönteni Neki kell, Ő tudja mi az amit megtesz a házasságában. De úgy látom ezt itt nem lehet a nyilvánosság előtt, olyanok miatt mint Te. Minden tiszteletem a Tied, de a hozzászólásaiddal csak még nagyobb kételyeket ébresztesz.
#521   2009. 01. 31. szombat 22:48
Soha nem fogjuk tudni megérteni azokat az embereket akikre korán rátalált a nagyŐ. Az ő életükben csukva maradt egy ajtó ami mások számára viszont nyitva állt. Aki "kiélte" magát, a nagyŐ előtt soha nem tudja átérezni azok helyzetét akiknek ez nem adatott meg. Az én munkatársaim között is van ilyen nő, akinek a fejében ott van a kérdőjel, hogy milyen lehet mással, pedig boldog házasságban él.
#520   2009. 01. 31. szombat 22:39
epson90 epson90 VIP
Egy részben igazad van, mert a kételyeim között az is ott van, hogy le tudok-e feküdni egy olyan férfival, akit nem szeretek, de ezt csak akkor tudom meg, ha már ott vagyok. Mert most még csak a kíváncsiság és a vágyakozás van bennem.
(Ez egy válasz Rönk üzenetére (2009. 01. 31. szombat 22:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 31. szombat 22:25
Őszintén? Ha megkapok mindent akkor marhára nem érdekelne a többi nő. Bár ebben szerepe lehet annak is, hogy vannak "speciális" igényeim, amit nem kaphatnék meg akármelyik nőtől, pl. az is hogy szeressen. (hogy ne csak "rossz" dolgokra gondoljatok hehe )

Szerk.: Pont ezt mondtam, ha hiányzik valami a szexből akkor derítsétek ki mi az, lehet hogy ez a megoldás, de előtte én inkább utánajárnék a dolognak. A férjedet viszont egyre kevésbé értem, örök élmény... feladom. vigyor0

Passionale: Az hogy buzdítod őket anélkül hogy az esetleges kellemetlen, igencsak kellemetlen következményeket akárcsak megemlítenéd nekem nem azt sugallja, hogy egy kóbor numeránál többre értékeled a helyzetet.
#519   2009. 01. 31. szombat 22:35
Én nem látok buzdítást az eddigi hozzászólásaimban. Ha igénybe veszi a segítségemet ,fel fogom hívni a figyelmét a pozitív és a negatív dolgokra is, ill. az általam tapasztalt következményekre. Dönteni Neki kell, Ő tudja mi az amit megtesz a házasságában. De úgy látom ezt itt nem lehet a nyilvánosság előtt, olyanok miatt mint Te. Minden tiszteletem a Tied, de a hozzászólásaiddal csak még nagyobb kételyeket ébresztesz.
(Ez egy válasz Rönk üzenetére (2009. 01. 31. szombat 22:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 31. szombat 22:25
Őszintén? Ha megkapok mindent akkor marhára nem érdekelne a többi nő. Bár ebben szerepe lehet annak is, hogy vannak "speciális" igényeim, amit nem kaphatnék meg akármelyik nőtől, pl. az is hogy szeressen. (hogy ne csak "rossz" dolgokra gondoljatok hehe )

Szerk.: Pont ezt mondtam, ha hiányzik valami a szexből akkor derítsétek ki mi az, lehet hogy ez a megoldás, de előtte én inkább utánajárnék a dolognak. A férjedet viszont egyre kevésbé értem, örök élmény... feladom. vigyor0

Passionale: Az hogy buzdítod őket anélkül hogy az esetleges kellemetlen, igencsak kellemetlen következményeket akárcsak megemlítenéd nekem nem azt sugallja, hogy egy kóbor numeránál többre értékeled a helyzetet.
#518   2009. 01. 31. szombat 22:25
Rönk Rönk

(Ez egy válasz epson90 üzenetére (2009. 01. 31. szombat 22:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 31. szombat 22:08
Ebben igazad van, hogy fantáziálni más mint megtenni, ezért vannak a kételyeim, és azért nem merem megtenni.
De én szerintem ha te sem lettél volna más nővel a házasságod előtt, én szerintem te is kíváncsi lennél, hogy milyen mással. És nem azért mert nem szereted a párodat, hanem a kíváncsiság.
#517   2009. 01. 31. szombat 22:25
epson90 epson90 VIP
Azt mondja a férjem, idézem tőle:" egy örök élmény, ami feldobná a házaséletünket " mert ha több éven át együtt élsz valakivel, nekem ne mond azt hogy végig csúcson vagy, mert én szerintem a házasélet olyan mint egy hullámvasút, egyszer lent ,egyszer fent. Ha lent vagy akkor tenned kell valamit, hogy feljussál, mert ha nem teszed a házasságodba kerül. Mi ezért találtuk ki pl. a szabadban a fotózást, vagy hogy ide az oldalra feltettük a képeinket, stb
(Ez egy válasz Rönk üzenetére (2009. 01. 31. szombat 22:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 31. szombat 22:14
Persze, nyilván izgalmas elképzelni mással, csak az a kérdés ha kielégült a kíváncsiságod akkor mi marad utána.
Fura, ha még végig is kéne néznem lehet hogy zárt osztályra jutnék... hehe de ez az ő dolga. circling
#516   2009. 01. 31. szombat 22:14
Rönk Rönk
Persze, nyilván izgalmas elképzelni mással, csak az a kérdés ha kielégült a kíváncsiságod akkor mi marad utána.
Fura, ha még végig is kéne néznem lehet hogy zárt osztályra jutnék... hehe de ez az ő dolga. circling
(Ez egy válasz epson90 üzenetére (2009. 01. 31. szombat 21:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 31. szombat 21:58
Az a helyzet, hogy az egész úgy indult el, hogy én mondogattam neki, hogy nagyon kíváncsi lennék, hogy milyen lehet másik férfival szeretkezni. De nem azért mert nem szeretem már a férjemet, hanem a kíváncsiság, hogy milyen érzés az mikor egy másik férfi megérint, simogat., belém hatol .....
Én is meglepődtem válaszán, mikor felajánlotta a 3-mas felállást, de azt nem szeretné, ha háta mögött csinálnám, mert az már neki is rosszul esne, megcsalásnak érezné, így viszont izgatná a dolog.
#515   2009. 01. 31. szombat 22:08
Ezt mire alapozod? Ismersz talán személyesen? Nem értem miért kell ezt.
Ha én már több párnál megtapasztaltam ezeket a dolgokat, miért ne oszthatnám meg ÖNZETLENÜL olyannal, aki azért ír be ide, hogy választ kapjon a kérdéseire? Nem tudom miért kell kategorikusan negatív dolgokat beírni ide. Ha nem ismered részletesen az álláspontjukat, nem tudsz nekik SEGÍTENI, hanem csak a saját véleményedet tudod leírni, ami nem biztos, hogy válasz az Ő kételyeire.
(Ez egy válasz Rönk üzenetére (2009. 01. 31. szombat 21:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 31. szombat 21:51
Van egy olyan érzésem hogy te sem vagy teljesen önzetlen, itt egy párkapcsolatról van szó, legalább két ember életéről.
#514   2009. 01. 31. szombat 22:08
epson90 epson90 VIP
Ebben igazad van, hogy fantáziálni más mint megtenni, ezért vannak a kételyeim, és azért nem merem megtenni.
De én szerintem ha te sem lettél volna más nővel a házasságod előtt, én szerintem te is kíváncsi lennél, hogy milyen mással. És nem azért mert nem szereted a párodat, hanem a kíváncsiság.
(Ez egy válasz Rönk üzenetére (2009. 01. 31. szombat 21:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 31. szombat 21:48
A külsőd miatt nem kell aggódnod, tényleg szép vagy, a nők meg egyébként is kortalanok. wink
Tegyük fel, hogy lefekszel valaki mással, máshogy csinál dolgokat, más a teste, stb., utána elmondhatod hogy nem csak egy pasas volt az életedben... és? Ezt a nők 99%-a elmondhatja magáról és boldogabbak tőle? Ha hiányzik valami a szexuális életedből akkor tegyél érte, egy idegen pasas nem valószínű hogy pótolja hiányt.
Gondold át és akkor vágj bele ha már nincsenek kételyeid, mert ha megtörtént nem lehet visszacsinálni, igaz ez a férjedre is, fantáziálni nagyon más mint megtenni valamit.
#513   2009. 01. 31. szombat 21:58
epson90 epson90 VIP
Az a helyzet, hogy az egész úgy indult el, hogy én mondogattam neki, hogy nagyon kíváncsi lennék, hogy milyen lehet másik férfival szeretkezni. De nem azért mert nem szeretem már a férjemet, hanem a kíváncsiság, hogy milyen érzés az mikor egy másik férfi megérint, simogat., belém hatol .....
Én is meglepődtem válaszán, mikor felajánlotta a 3-mas felállást, de azt nem szeretné, ha háta mögött csinálnám, mert az már neki is rosszul esne, megcsalásnak érezné, így viszont izgatná a dolog.
(Ez egy válasz Rönk üzenetére (2009. 01. 31. szombat 21:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 31. szombat 21:05
"Biztos, hogy Ő nem önzőségből szeretné a 3-as felállást"

Ebben miért vagy olyan biztos? Én speciel kikészülnék ha egy másik pasas dugná azt a nőt akit szeretek, szóval kötve hiszem hogy érzelmi alapokon nyugszik a kapcsolat, innentől kezdve...

... 18 19 20 21 22 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: szexcica szexcica
Nyitás ideje: 2005. 01. 20. csütörtök
Üzenetek: 912db
Utolsó üzenet: 2021. 06. 23. szerda

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!