Egyetértek
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 07. 21. kedd 06:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (427062)
2009. 07. 21. kedd 06:10
Szerintem jó több pasival de csak akkor ha odafigyelnek és nem csak azzal törődnek hogy elsüssék a farkukat. Imádom ha hosszan simiznek maszíroznak. A többit a fantáziátokra bízom.
tudhatnád, Coldkaki csak a nagy pélót szereti, így más szóba se jöhet, azt szereti, ha jól szétnyomják a nagy kékeresek, 21 centi alatt szóba se jöhet senki
(Ez egy válasz bazijoe19 üzenetére (2009. 08. 06. csütörtök 16:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 06. csütörtök 16:07
És milyen volt a szex velük, mert gondolom akkor mindkettővel voltál egyszerre? Nekik is olyan nagy volt a szerszámuk, mint általában a feketéknek a filmekben?
És milyen volt a szex velük, mert gondolom akkor mindkettővel voltál egyszerre? Nekik is olyan nagy volt a szerszámuk, mint általában a feketéknek a filmekben?
én szívesen kiprobálnám, de nem sok bp-i párt láttam itt :(
Régóta hirdetek, az itteni társkeresőn, nem sok eredménnyel. Képcsere után általában választ sem kapok, ami szerintem maximális neveletlenség. Nem tudom, mi lehet a gond, mivel nem érzem magam előnytelen külsejűnek, sőt. Dél-dunántúlon egyébként úgy tűnik senki nem vágyik ilyen kapcsolatra. Még nem győztek meg az ellenkezőjéről.
Én rendszeresen szoktam 2 pasival, vagy néha párhoz szoktam csatlakozni. Nekem mindkettő bejön. De pl amit szszike ír hogy a két pasi bekapja egymásnak az szerintem undorító. Ha már 2 pasi van azok foglalkozzanak velem
Viszont aki még nem próbálta, és szeretné punciba, popsiba is annak ajánlom előbb hogy próbálja ki simán popsiba hogy az tettszike -e... én nem próbáltam még előtte hogy a fenekemben vannak, ezért kicsit fájdalmasra sikeredett az első, de mege lehet szokni és lehet élvezni nagyon.
Viszont aki még nem próbálta, és szeretné punciba, popsiba is annak ajánlom előbb hogy próbálja ki simán popsiba hogy az tettszike -e... én nem próbáltam még előtte hogy a fenekemben vannak, ezért kicsit fájdalmasra sikeredett az első, de mege lehet szokni és lehet élvezni nagyon.
engem is foglalkoztat h a barátnőmet bevezessem hogy először néznek, aztán hozzáérnek aztán ki tudja...
én szivesen látnám a feleségem két pasival akár rajtam kívül is kettővel, van valakinek ötlete, rávezetné valaki erre?
Sajnálom, hogy ember-kandúr vagyok.
(Ez egy válasz pár8476 üzenetére (2009. 07. 29. szerda 10:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 29. szerda 10:56
És ha emlékszel amikor telefonáltál... még a cicámmal is foglalkoztam
És ha emlékszel amikor telefonáltál... még a cicámmal is foglalkoztam
(Ez egy válasz Andras_39 üzenetére (2009. 07. 29. szerda 00:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 29. szerda 00:12
Hogy Te mennyi mindent tudsz egyszerre csinálni!
Boldog lehet, aki közel van hozzád.
Hogy Te mennyi mindent tudsz egyszerre csinálni!
Csak arra gondoltam,hogy egy szendvicsben egyszer benne lennék,élénk a fantáziám és mivel még nem volt ilyenben részem foglalkoztat az ügy...
sziszike 35 ez az egy ami tőlünk idegen, két pasi együtt, nem mintha esetleg undorodnék de ezt sosem kerestük, ne egymás szájába tegyék
17,5 ha ügyesen bánnak vele.. lehet jó..
Popsiba pl nem is kellene nagyobb ha közben valaki már van punciba. (Ez egy válasz husband35 üzenetére (2009. 07. 24. péntek 23:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Popsiba pl nem is kellene nagyobb ha közben valaki már van punciba. (Ez egy válasz husband35 üzenetére (2009. 07. 24. péntek 23:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 24. péntek 23:23
Nem a méretem csak ennél idiótább név nem jutott eszembe,bár te leköröztél. Goldcatinak akkor is megmutatnám,hadd döntse el ő...
Nem a méretem csak ennél idiótább név nem jutott eszembe,bár te leköröztél. Goldcatinak akkor is megmutatnám,hadd döntse el ő...
(Ez egy válasz Fögenyó üzenetére (2009. 07. 20. hétfő 22:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 20. hétfő 22:26
Ha a nicked a méreted, felejtsd el. Neki hátrahajló méhe, és pajányi pinája van.
25/10 alatt szóba sem áll.
25/10 alatt szóba sem áll.
Szerintem jó több pasival de csak akkor ha odafigyelnek és nem csak azzal törődnek hogy elsüssék a farkukat. Imádom ha hosszan simiznek maszíroznak. A többit a fantáziátokra bízom.
Ha a nicked a méreted, felejtsd el. Neki hátrahajló méhe, és pajányi pinája van.
25/10 alatt szóba sem áll. (Ez egy válasz husband35 üzenetére (2009. 07. 20. hétfő 22:04), amit ide kattintva olvashatsz)
25/10 alatt szóba sem áll. (Ez egy válasz husband35 üzenetére (2009. 07. 20. hétfő 22:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Igazából nem tudom neked mi a nagy,de ha kell én megmutatnám...
a férjem állandó résztvevő, tehát szinte mindig mellé keresek, keresünk partnert fiut vagy lány, párt. Tény hogy meg kell becsülni ha találsz egy izgalmas megfelelő partnert. Az én férjem ügyesen rávezetett mindenre, szépen fokozatosan, először csak néztek minket, majd kézzel légitettem ki a férfit, aztán így sorban mindent
Szióka!
Nem tudok Neked a messenger ben visszaüzenni.Nem tudom miért.
Minden esetre köszönjük a korrekt hangvitelű, intelligens, leveled, azonban nekünk a távolság az nagy akadály.Így nem fog menni.
Sorry :( (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 07. 16. csütörtök 13:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem tudok Neked a messenger ben visszaüzenni.Nem tudom miért.
Minden esetre köszönjük a korrekt hangvitelű, intelligens, leveled, azonban nekünk a távolság az nagy akadály.Így nem fog menni.
Sorry :( (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 07. 16. csütörtök 13:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94779)
2009. 07. 16. csütörtök 13:15
Note.Teljes mértékben egyetértek veled ebben a kérdésben, bár nekem igaz szintén elég sok visszautasításom volt régebben, egy-kettő azért visszaírt hogy a távolság miatt- vagy gondolom azért mert nem voltam nekik szimpatikus a képek alapján-nem aktuális a dolog.De tény hogy sokan nem is válaszolnak, ami tipikus magyar neveletlenség, és közönyösség, holott ez lenne a minimum.