Kösz, aranyos vagy!
Őszintén szólva legjobb partnereimet erre a felállásra néhány évvel ezelőtt a neten találtam meg. Elég spontán módon. Kicsit leveleztem az egyik fiúval, aztán kb 1 hét múlva találkoztam velük. Ma azt mondom, hogy igen merész voltam, mert a bemutatkozás után, már az egyiket szoptam, a másik meg dugott. Ami viszont biztos, hogy mind a hárman élveztük, és még többször találkoztam velük.
Hmmm...
Olvasom a hozzászólásokat...
Több éves tapasztalattal a hátam mögött, sajnos azt kell hogy mondjam, hogy normális, valós ember/pár ritka itt mint a fehér holló...
Tisztelet a kivételnek, akik egyáltalán válaszolnak a levelekre... Sajnos ez úgy látszik megint csak egy magyar tendencia... Igényei mindenkinek vannak, ezzel nem is lenne probléma, tény nem 1xű hogy mindenki mindenkinek megfeleljen, de könyörgöm egy szimpla bocs de nem rád gondoltunk olyan nagy erőfeszítés?
Akinek nem inge....
Több éves tapasztalattal a hátam mögött, sajnos azt kell hogy mondjam, hogy normális, valós ember/pár ritka itt mint a fehér holló...
Tisztelet a kivételnek, akik egyáltalán válaszolnak a levelekre... Sajnos ez úgy látszik megint csak egy magyar tendencia... Igényei mindenkinek vannak, ezzel nem is lenne probléma, tény nem 1xű hogy mindenki mindenkinek megfeleljen, de könyörgöm egy szimpla bocs de nem rád gondoltunk olyan nagy erőfeszítés?
Akinek nem inge....
Sziasztok!
Nagyon szeretem a 2 pasis felállást...
Pontosan annyira nehéz hozzá partnert találni is, mint amennyire jó. :(
Nagyon szeretem a 2 pasis felállást...
Pontosan annyira nehéz hozzá partnert találni is, mint amennyire jó. :(
Note.Teljes mértékben egyetértek veled ebben a kérdésben, bár nekem igaz szintén elég sok visszautasításom volt régebben, egy-kettő azért visszaírt hogy a távolság miatt- vagy gondolom azért mert nem voltam nekik szimpatikus a képek alapján-nem aktuális a dolog.De tény hogy sokan nem is válaszolnak, ami tipikus magyar neveletlenség, és közönyösség, holott ez lenne a minimum.
(Ez egy válasz note üzenetére (2009. 07. 15. szerda 07:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 15. szerda 07:29
Hmmm...
Akinek nem inge....
Akinek nem inge....
Szióka!
Nem tudok Neked a messenger ben visszaüzenni.Nem tudom miért.
Minden esetre köszönjük a korrekt hangvitelű, intelligens, leveled, azonban nekünk a távolság az nagy akadály.Így nem fog menni.
Sorry :( (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 07. 16. csütörtök 13:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 16. csütörtök 13:15
Nem tudok Neked a messenger ben visszaüzenni.Nem tudom miért.
Minden esetre köszönjük a korrekt hangvitelű, intelligens, leveled, azonban nekünk a távolság az nagy akadály.Így nem fog menni.
Sorry :( (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 07. 16. csütörtök 13:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94779)
Note.Teljes mértékben egyetértek veled ebben a kérdésben, bár nekem igaz szintén elég sok visszautasításom volt régebben, egy-kettő azért visszaírt hogy a távolság miatt- vagy gondolom azért mert nem voltam nekik szimpatikus a képek alapján-nem aktuális a dolog.De tény hogy sokan nem is válaszolnak, ami tipikus magyar neveletlenség, és közönyösség, holott ez lenne a minimum.
a férjem állandó résztvevő, tehát szinte mindig mellé keresek, keresünk partnert fiut vagy lány, párt. Tény hogy meg kell becsülni ha találsz egy izgalmas megfelelő partnert. Az én férjem ügyesen rávezetett mindenre, szépen fokozatosan, először csak néztek minket, majd kézzel légitettem ki a férfit, aztán így sorban mindent
Igazából nem tudom neked mi a nagy,de ha kell én megmutatnám...
Ha a nicked a méreted, felejtsd el. Neki hátrahajló méhe, és pajányi pinája van.
25/10 alatt szóba sem áll.
(Ez egy válasz husband35 üzenetére (2009. 07. 20. hétfő 22:04), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz husband35 üzenetére (2009. 07. 20. hétfő 22:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem jó több pasival de csak akkor ha odafigyelnek és nem csak azzal törődnek hogy elsüssék a farkukat. Imádom ha hosszan simiznek maszíroznak. A többit a fantáziátokra bízom.
Nem a méretem csak ennél idiótább név nem jutott eszembe,bár te leköröztél.
Goldcatinak akkor is megmutatnám,hadd döntse el ő...
(Ez egy válasz Fögenyó üzenetére (2009. 07. 20. hétfő 22:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 20. hétfő 22:26
(Ez egy válasz Fögenyó üzenetére (2009. 07. 20. hétfő 22:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha a nicked a méreted, felejtsd el. Neki hátrahajló méhe, és pajányi pinája van.
17,5 ha ügyesen bánnak vele.. lehet jó..
Popsiba pl nem is kellene nagyobb ha közben valaki már van punciba.
(Ez egy válasz husband35 üzenetére (2009. 07. 24. péntek 23:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 24. péntek 23:23
Popsiba pl nem is kellene nagyobb ha közben valaki már van punciba.
(Ez egy válasz husband35 üzenetére (2009. 07. 24. péntek 23:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem a méretem csak ennél idiótább név nem jutott eszembe,bár te leköröztél.
sziszike 35 ez az egy ami tőlünk idegen, két pasi együtt, nem mintha esetleg undorodnék de ezt sosem kerestük, ne egymás szájába tegyék
Csak arra gondoltam,hogy egy szendvicsben egyszer benne lennék,élénk a fantáziám és mivel még nem volt ilyenben részem foglalkoztat az ügy...
Hogy Te mennyi mindent tudsz egyszerre csinálni!
Boldog lehet, aki közel van hozzád.
És ha emlékszel amikor telefonáltál... még a cicámmal is foglalkoztam
(Ez egy válasz Andras_39 üzenetére (2009. 07. 29. szerda 00:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 29. szerda 00:12
(Ez egy válasz Andras_39 üzenetére (2009. 07. 29. szerda 00:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Hogy Te mennyi mindent tudsz egyszerre csinálni!
Sajnálom, hogy ember-kandúr vagyok.
(Ez egy válasz pár8476 üzenetére (2009. 07. 29. szerda 10:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 29. szerda 10:56
És ha emlékszel amikor telefonáltál... még a cicámmal is foglalkoztam
én szivesen látnám a feleségem két pasival akár rajtam kívül is kettővel, van valakinek ötlete, rávezetné valaki erre?
engem is foglalkoztat h a barátnőmet bevezessem hogy először néznek, aztán hozzáérnek aztán ki tudja...
Én rendszeresen szoktam 2 pasival, vagy néha párhoz szoktam csatlakozni. Nekem mindkettő bejön. De pl amit szszike ír hogy a két pasi bekapja egymásnak az szerintem undorító. Ha már 2 pasi van azok foglalkozzanak velem
Viszont aki még nem próbálta, és szeretné punciba, popsiba is annak ajánlom előbb hogy próbálja ki simán popsiba hogy az tettszike -e... én nem próbáltam még előtte hogy a fenekemben vannak, ezért kicsit fájdalmasra sikeredett az első, de mege lehet szokni és lehet élvezni nagyon.
Viszont aki még nem próbálta, és szeretné punciba, popsiba is annak ajánlom előbb hogy próbálja ki simán popsiba hogy az tettszike -e... én nem próbáltam még előtte hogy a fenekemben vannak, ezért kicsit fájdalmasra sikeredett az első, de mege lehet szokni és lehet élvezni nagyon.

szexcica

tina
Vivien