Csak arra gondoltam,hogy egy szendvicsben egyszer benne lennék,élénk a fantáziám és mivel még nem volt ilyenben részem foglalkoztat az ügy...

Hogy Te mennyi mindent tudsz egyszerre csinálni!
Boldog lehet, aki közel van hozzád.
És ha emlékszel amikor telefonáltál... még a cicámmal is foglalkoztam
(Ez egy válasz Andras_39 üzenetére (2009. 07. 29. szerda 00:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 29. szerda 00:12

Hogy Te mennyi mindent tudsz egyszerre csinálni!
Sajnálom, hogy ember-kandúr vagyok.
(Ez egy válasz pár8476 üzenetére (2009. 07. 29. szerda 10:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 29. szerda 10:56

És ha emlékszel amikor telefonáltál... még a cicámmal is foglalkoztam

én szivesen látnám a feleségem két pasival akár rajtam kívül is kettővel, van valakinek ötlete, rávezetné valaki erre?
engem is foglalkoztat h a barátnőmet bevezessem hogy először néznek, aztán hozzáérnek aztán ki tudja...

Én rendszeresen szoktam 2 pasival, vagy néha párhoz szoktam csatlakozni. Nekem mindkettő bejön. De pl amit szszike ír hogy a két pasi bekapja egymásnak az szerintem undorító. Ha már 2 pasi van azok foglalkozzanak velem
Viszont aki még nem próbálta, és szeretné punciba, popsiba is annak ajánlom előbb hogy próbálja ki simán popsiba hogy az tettszike -e... én nem próbáltam még előtte hogy a fenekemben vannak, ezért kicsit fájdalmasra sikeredett az első, de mege lehet szokni és lehet élvezni nagyon.

Viszont aki még nem próbálta, és szeretné punciba, popsiba is annak ajánlom előbb hogy próbálja ki simán popsiba hogy az tettszike -e... én nem próbáltam még előtte hogy a fenekemben vannak, ezért kicsit fájdalmasra sikeredett az első, de mege lehet szokni és lehet élvezni nagyon.
Régóta hirdetek, az itteni társkeresőn, nem sok eredménnyel. Képcsere után általában választ sem kapok, ami szerintem maximális neveletlenség. Nem tudom, mi lehet a gond, mivel nem érzem magam előnytelen külsejűnek, sőt. Dél-dunántúlon egyébként úgy tűnik senki nem vágyik ilyen kapcsolatra. Még nem győztek meg az ellenkezőjéről.
én szívesen kiprobálnám, de nem sok bp-i párt láttam itt :(
És milyen volt a szex velük, mert gondolom akkor mindkettővel voltál egyszerre? Nekik is olyan nagy volt a szerszámuk, mint általában a feketéknek a filmekben?
tudhatnád, Coldkaki csak a nagy pélót szereti, így más szóba se jöhet, azt szereti, ha jól szétnyomják a nagy kékeresek, 21 centi alatt szóba se jöhet senki
(Ez egy válasz bazijoe19 üzenetére (2009. 08. 06. csütörtök 16:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 06. csütörtök 16:07

És milyen volt a szex velük, mert gondolom akkor mindkettővel voltál egyszerre? Nekik is olyan nagy volt a szerszámuk, mint általában a feketéknek a filmekben?
Egyetértek
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 07. 21. kedd 06:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 21. kedd 06:10
Törölt felhasználó (427062)

Szerintem jó több pasival de csak akkor ha odafigyelnek és nem csak azzal törődnek hogy elsüssék a farkukat. Imádom ha hosszan simiznek maszíroznak. A többit a fantáziátokra bízom.
az exemmel meg a barátjával sokszor voltunk 3ban.
mondtam én szivessen kiprobálnám akár több pasival is , de nincs több megbizhato ismeröse.
mondtam én szivessen kiprobálnám akár több pasival is , de nincs több megbizhato ismeröse.
Sziasztok!
Mi is dumáltunk a párommal a két férfi+Ő feállásról. Eleinte még volt is valami nála, kaptunk képeket és volt akire azt mondta ez jó pasi!!! Aztán itt kifujt az egész. Azt mondja neki elég vagyok én.Pedig tudom, hogy ő is qrva nagyot élvezne két faroktól. Úgy tűnik egyenlőre engem jobban izgat a dolog. Remélemegyszer spontán összejön.
Mi is dumáltunk a párommal a két férfi+Ő feállásról. Eleinte még volt is valami nála, kaptunk képeket és volt akire azt mondta ez jó pasi!!! Aztán itt kifujt az egész. Azt mondja neki elég vagyok én.Pedig tudom, hogy ő is qrva nagyot élvezne két faroktól. Úgy tűnik egyenlőre engem jobban izgat a dolog. Remélemegyszer spontán összejön.

Sziasztok!
Életemben 2x volt rá alkalmam, hogy két pasival legyek egyszerre, azóta sem adatott meg. :( Ennek már kb 6-7 éve. Nagyon élvezném a dolgot, de a pasim nincs benne a dologban. :S Hiába beszélek vele, azt mondja szeret, és nem osztozik rajtam. Hogyan tudnám rábeszélni, vagy búcsút inthetek a dolognak?

Szerintem attól fél, hogy majd ő kudarcot vall, és esetleg átpártolok a másik pasihoz. Pedig ez nem így van. Viszont abban benne van, hogy két nővel 1x-re legyen dolga. Bármikor bevállalja, én is osztozom rajta, tehát nem értem, hogy miért nem megy bele a játékba. Erőltetni meg nem fogom a dolgot, semmi értelme. :S Várok türelemmel......

Én pl. azért lennék oda mert imádok nyalni és van két kezem is.

Szerintem ez személy függő is.
Amùgy meg nem vitázok mert lehet igazad van.
Neked lehet, hogy nem tetszik, ha 2 pasi egymásnak is bekapja, de sokaknak - köztük nekem is - nagyon bejön. Egyébként is úgy korrekt, ha mindenki kényeztet mindenkit.
(Ez egy válasz Betta -85 üzenetére (2009. 08. 05. szerda 17:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 05. szerda 17:41

Én rendszeresen szoktam 2 pasival, vagy néha párhoz szoktam csatlakozni. Nekem mindkettő bejön. De pl amit szszike ír hogy a két pasi bekapja egymásnak az szerintem undorító. Ha már 2 pasi van azok foglalkozzanak velem