akkor már legyen 6 ;-)
6in1:-)
hč, ez kčt pasis topik....
jajajaja.:)
szia! De a 7 nem osztható 2vel! ha énis benevezek!
Szép szám a nyolc

most tčrtem mgamhoz..mirol van szň?
(censored vazelinator .... vanak direk társ kereső forumok köszi... és leeht privát üzit is küldeni a felhasználonak)
(Ez egy válasz szexcica üzenetére (2005. 01. 20. csütörtök 03:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 20. csütörtök 03:24
(Ez egy válasz szexcica üzenetére (2005. 01. 20. csütörtök 03:24), amit ide kattintva olvashatsz)

Van nekem egy titkos vágyam.
Még sosem próbáltam. Egyszerre két pasival csinálnám úgy, hogy egyik nyal, a másikat szopom és utána mindkét lukamba belehelyezitek a farkatokat.
Szeretném név nélkül, telefonszám megadása nélkül akár a Ti lakásotokban, akár egy motelban ezt az élményt kirpóbálni.
Van-e jelentkező?
Még sosem próbáltam. Egyszerre két pasival csinálnám úgy, hogy egyik nyal, a másikat szopom és utána mindkét lukamba belehelyezitek a farkatokat.
Szeretném név nélkül, telefonszám megadása nélkül akár a Ti lakásotokban, akár egy motelban ezt az élményt kirpóbálni.
Van-e jelentkező?
(censored vazelinator .... vanak direk társ kereső forumok köszi... és leeht privát üzit is küldeni a felhasználonak)
2005. 01. 20. csütörtök 03:24

Van nekem egy titkos vágyam.
Van-e jelentkező?
Van-e jelentkező?
Nem is tudod , hát ez szép
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 12. 11. vasárnap 16:20), amit ide kattintva olvashatsz)
A trabant is elvisz mindenhova, de azért egy mercivel mégiscsak szivesebben megyek!
Én is voltam már két pasival egyszer (moziban)

most voltál vagy nem?
voltam hát
megnéztuk a szex, és már semmit
aztán nem is volt semmi, ment indenki haza

Ha valaki vevő 2+1 vagy 3+1 vagy akármilyen több fis felállásra, annak jelzem, hoyg én itt vagyok!

jelzem, látjuk, hogy itt vagy
(Ez egy válasz Mr.Enigma üzenetére (2005. 12. 21. szerda 10:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 12. 21. szerda 10:08

Ha valaki vevő 2+1 vagy 3+1 vagy akármilyen több fis felállásra, annak jelzem, hoyg én itt vagyok!

hm a néni szeme a legjobb:)

Nekem egy 2+1-es variációban volt szerencsém részt venni; a volt barátnőm kért meg rá, ajánlotta fel. Mondjuk olyan sokat nem kellett rábeszélni... de mégis furcsa volt. Kettesben (előtte is és utána is) jobban élveztem, mint a jelenlegi pasijával közösen. Arra gondoltam, hogy másodmagammal megint másképp éreztem volna magam. De igazából nem vágyom rá. Az a lehetőség jött, hülye lettem volna nem kihasználni. Pláne úgy, hogy a trión kívül ugye ott volt a duó is, nem is egyszer, nem is kétszer...