Amiket leirtam, hogy nem nehéz párt találni az a Budapesti helyzetet mutatja, vidékiektől mi is ezt hallotuk, hogy nagyon nehéz tisztességes párt találni ahol mind a két fél kívánja is a négyes gabajodást és nem csak a fiu kedvéért hajlandó a lány beszállni, de véletlenül se hadjátok abba a keresést mert sok a kamu vagy mert nem találtok szimpi párt záros határidőn belül. Nekünk is volt ilyen időszakunk amikor semmi nem jött össze. Mi már a találkozókra is ugy mentünk, hogy nem baj ha nem jön össze akkor is érdekes emberekkel beszélgetünk olyan témáról amiről az ismerőseid elött álltalában nem beszélsz (Bár ebben is van kivételünk) Igy mi akkor sem csalódtunk nagyot amikor nem voltunk szimpik a másik párnak vagy ök nem voltak szimpik nekünk. De természetesen elismerem Pesten biztos könnyebb mert ide van zsufolva Magyarország lakosságának 20 %-a.
Kinek mi jött össze könnyeben:) Sajnos tény, hogy sok a kamu pár és lány, de ezek kivédhetők ha telefonon beszél egymással a két hölgy, ne tudd meg hányféle indokot hallotunk mi is arra, hogy miért nem tud képcsere elött a hölgy a telefonhoz jönni, milyen véletlen ilyenkor a képcsere sem történt meg. A másik amit még fel szoktunk ajánlani az msn vebkam elötti megbeszélés, és ha a kettő közül egyik sem lehetséges akkor sajnáljuk de nem öt vagy őket keressük, hidd el hogy ezek után is maradt jónéhány akivel el lehet jutni a találkozóig, és utána tovább is!

Pár véletlenül fiut keres. Benne vagyok.
Képeim (3460) Voltam már páral nagyon jó.
Volt barátnömet is belevitem a 2 fius felálásba nem bánta meg el hihetitek.
Képeim (3460) Voltam már páral nagyon jó.
Volt barátnömet is belevitem a 2 fius felálásba nem bánta meg el hihetitek.
Miért nem mersz bele vágni?
Gondolom nem magad, hanem a párod miatt. Szerintem ha valamit szeretne az ember kipróbálni és lehetősége van rá, tegye meg. Ne azon törje a fejét évekig milyen lehetett volna és miért nem mert belevágni.
Gondolom nem magad, hanem a párod miatt. Szerintem ha valamit szeretne az ember kipróbálni és lehetősége van rá, tegye meg. Ne azon törje a fejét évekig milyen lehetett volna és miért nem mert belevágni.
Xerintem minden csaj belegondolt már,h milyen lenne csak nem mindenki meri kiprobálni.Én se merném!
Ne haragudj de párt találni egyáltalán nem nehéz, ha valami nehéz az a szoló bi lány megtalálása(de az sem lehetetlen)
Nagyon sok szex-társkereső oldal van ahol több száz pár vár rátok. Ha meg tudjátok egymás között beszélni, hogy mit szeretnétek akkor regisztráljatok az egyiken és napokon belül kapjátok az ajánlatokat csak ki kell szürni közülük a kamukat.
Nagyon sok tisztességes pár is van akik ugyan erre vágynak mint ti, de ha nem keresed öket nem is fogod megtalálni.
Nagyon sok szex-társkereső oldal van ahol több száz pár vár rátok. Ha meg tudjátok egymás között beszélni, hogy mit szeretnétek akkor regisztráljatok az egyiken és napokon belül kapjátok az ajánlatokat csak ki kell szürni közülük a kamukat.
Nagyon sok tisztességes pár is van akik ugyan erre vágynak mint ti, de ha nem keresed öket nem is fogod megtalálni.
Akkor már 3 is lehet
Mai UP
Ezt muszáj igennek tekintenem!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 01. 06. péntek 13:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 06. péntek 13:04

Törölt felhasználó (29760)

Jól értem, te most érdeklődnél??? :)
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 12. 21. szerda 11:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 12. 21. szerda 11:44
Törölt felhasználó (29760)

jelzem, látjuk, hogy itt vagy

Nekem egy 2+1-es variációban volt szerencsém részt venni; a volt barátnőm kért meg rá, ajánlotta fel. Mondjuk olyan sokat nem kellett rábeszélni... de mégis furcsa volt. Kettesben (előtte is és utána is) jobban élveztem, mint a jelenlegi pasijával közösen. Arra gondoltam, hogy másodmagammal megint másképp éreztem volna magam. De igazából nem vágyom rá. Az a lehetőség jött, hülye lettem volna nem kihasználni. Pláne úgy, hogy a trión kívül ugye ott volt a duó is, nem is egyszer, nem is kétszer...

hm a néni szeme a legjobb:)
jelzem, látjuk, hogy itt vagy
(Ez egy válasz Mr.Enigma üzenetére (2005. 12. 21. szerda 10:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 12. 21. szerda 10:08

Ha valaki vevő 2+1 vagy 3+1 vagy akármilyen több fis felállásra, annak jelzem, hoyg én itt vagyok!

Ha valaki vevő 2+1 vagy 3+1 vagy akármilyen több fis felállásra, annak jelzem, hoyg én itt vagyok!

voltam hát
megnéztuk a szex, és már semmit
aztán nem is volt semmi, ment indenki haza

most voltál vagy nem?