Lehet,hogy őt is izgatja a dolog,csak nem meri bevállalni.Akkor sok beszélgetés,és öszinteség meghozza a gyümölcsét szerintem.De az is lehet,hogy tényleg nem igényli a dolgot,akkor viszont nem szabad erőltetni.
(Ez egy válasz titogra üzenetére (2007. 03. 08. csütörtök 16:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 08. csütörtök 16:34

Én szivesen venném ha beválalná a barátnőm a két pasi felállást csak nem igazán kapható rá. Ha van valakinek jó ötlete mivel lehetne rávenni az irja meg. köszi
De arra nagyon...A furcsa, hogy teljesen jó és izgató a szexuális életünk, ennek ellenére mégis izgatna, hogy a feleségemet más kufircolná....
Éppen én csak a nő örömére gondoltam:)
Már most kész vagyok a gondolattol...:)
kultúra: ösztöneink kiélésének módja
Ez meg a másik, hogy ki lenne aza bizonyos...
én meg beszállnék a lány örömére!
Ennek örülök ha így van...mert már kezdem betegesen kívánni hogy az feleségemet kielégítse egy másik férfi..
Én csak magamat tudom ismételgetni: ha otthon szerelem és bizalom van, akkorát dob a kapcsolatotokon, hogy azt hiszed, előlről kezdtétek az egésszet :-)
(Ez egy válasz dogdog üzenetére (2007. 03. 08. csütörtök 17:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 08. csütörtök 17:13

Engem is nagyon izgatna ha megdöngetnék a feleségemet elöttem...
Engem is nagyon izgatna ha megdöngetnék a feleségemet elöttem...
Én szivesen venném ha beválalná a barátnőm a két pasi felállást csak nem igazán kapható rá. Ha van valakinek jó ötlete mivel lehetne rávenni az irja meg. köszi
Én például ma is ráérek :-)
(Ez egy válasz hukatica91 üzenetére (2007. 03. 08. csütörtök 09:27), amit ide kattintva olvashatsz)
én is kiprobálnám élvezetes lehet
épp tegnap történt hogy a haveromal összeszedtünk egy csajszit a sexhez nem volt kedve mert melobol jött de minket azért szivesen leszopna megáltunk az utszélén és egy pár percig engem majd egy pár percig a haveromat cumizta ugy hogy két pasi egy nö az elég jo de szivesen kiprobálnám ket nö egy pasit is csaj benne is lenne dehát tudjátok elég nehéz találni
Hmm,én próbálnám...
én megyek :)