Helló! Vlki tud egy városközeli nudizós helyet Baján?
Sziasztok! Tiszanánai nudit hol találjuk?
Naturista Oázis Kemping facebook Délegyháza,itt részletesebben megtaláljátok a napi aktuálist.
(Ez egy válasz Miskolci Virág üzenetére (2019. 07. 29. hétfő 17:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 29. hétfő 17:04

Sziasztok. Valaki tudna infót írni a Délegyházi és Tiszanánai nudi strandtól? Hogy működik? Most mennénk előszőr.....
A Tiszanánai nudista strand engem is érdekel! Merre van, mik a szabályok? Sokat autózom a kikötőhöz, megnéznénk asszonykámmal...
(Ez egy válasz Miskolci Virág üzenetére (2019. 07. 29. hétfő 17:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 29. hétfő 17:04

Sziasztok. Valaki tudna infót írni a Délegyházi és Tiszanánai nudi strandtól? Hogy működik? Most mennénk előszőr.....
Szokott ott egytalán sex lenni ? Szerintem Gárdonybab előbb ...mi ott mindig sexelünk !
Sziasztok jó volt a buli Dél 1-en

Ott hol, és hogyan zajlik a szex ? Úgy tudtam, tiltott...
Ki volt már a Punta Kriz partszakaszon és milyen volt az ottani benyomásotok?
Csak szórványos záporok,most például süt a nap,este strandok éjszakája buli!
(Ez egy válasz redcode üzenetére (2019. 07. 27. szombat 10:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 27. szombat 10:51

Délegyen full borult idő van, szemerkél az eső, és nagyjából mindenki indul haza emiatt.
Délegyen full borult idő van, szemerkél az eső, és nagyjából mindenki indul haza emiatt.
(Ez egy válasz kinga90 üzenetére (2019. 07. 27. szombat 10:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok ma érdemes kimenni Délegyházára?
Szabolcs megyében tud vki nudi helyet?
Szia! A Megyeri hídon átmenve a 0-on végig tudtok jó tempóba ( 100-110 km/h /)menni az az 51-s lehajtóig a városon átmenve valamivel rövidebb km-ben, de időben hosszabb.
Szia szerintem jobban jársz, ha átjössz Budára és a Szentendrei uton jössz befelé, majd az alsó rakparton végig, át a Rálóczi hídon, az M5 re, majd Bp határában az M5ről jobbra le az M0, M51 irányba, és utána tovább az 51es úton Baja felé, majd egy körforgalomnál balra Dunavarsány felé, Dunavarsány után Délegyháza, onnan már nem tévedhetsz el
Az M0-M51-51 es út kereszteződésénél szokott dugó lenni hétköznap napközben, de szombaton eddig még simán lehetett menni.

0áson 51 es útig, aztán 51 es út, Dunavarsány, Délegy. Teljesen okés lesz holnap. Odáig nincs dugó.
Szia! Tiszanánán merrefelé van ez a kellemes fürdő?
Majdnem minden héten átautózom Tiszanánán, úti cél a kikötő, asszonykámmal most is megyünk pár napra, de eddig nem láttam sehol még kiírást, és utalást sem rá. (Ez egy válasz Zsulex1 üzenetére (2019. 06. 26. szerda 12:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 26. szerda 12:57
Majdnem minden héten átautózom Tiszanánán, úti cél a kikötő, asszonykámmal most is megyünk pár napra, de eddig nem láttam sehol még kiírást, és utalást sem rá. (Ez egy válasz Zsulex1 üzenetére (2019. 06. 26. szerda 12:57), amit ide kattintva olvashatsz)

Voltunk egy pár éve: kulcs a vendéglőben a főúton, nem volt semmi ellátás, sem ivóvíz sem WC. Különben tiszta volt és rajtunk kívül senki!
A víz nagyon meleg volt! De probáljátok ki!
A víz nagyon meleg volt! De probáljátok ki!
Délegyháza remek most
Köszi az infót.
(Ez egy válasz mamopapobp üzenetére (2019. 07. 25. csütörtök 05:12), amit ide kattintva olvashatsz)