Az a kis benyúló szigetecske az utca végén?
Köszi, de az sajnos nekünk kicsit messze van.
De ha arra járunk, lehet, hogy egyszer megnézzük.
(Ez egy válasz cumicili üzenetére (2018. 06. 04. hétfő 21:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 06. 04. hétfő 21:26
De ha arra járunk, lehet, hogy egyszer megnézzük.

Ezen esetben Berényt javaslom, rettentően csendes, nyugodt hely. A büfében ehető kaják vannak, a mosdók tiszták, a környezet barátságos. Anno mi is ott kezdtünk. Ott tuti nem futtok bele kukkolókba. Hacsaknem pont arra vágytok...
Ezen esetben Berényt javaslom, rettentően csendes, nyugodt hely. A büfében ehető kaják vannak, a mosdók tiszták, a környezet barátságos. Anno mi is ott kezdtünk. Ott tuti nem futtok bele kukkolókba. Hacsaknem pont arra vágytok...
(Ez egy válasz Kíváncsipár18 üzenetére (2018. 06. 04. hétfő 15:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 06. 04. hétfő 15:28

Egy régi, 2012-es honlapra akadtunk rá, ami a hivatalos gárdonyi nudistrandról szólt, erről akartunk informálódni. Azóta kiderült, hogy ez már megszűnt.
Nem szeretnénk az első nudizást nagyon nomád körülmények, esetleg kukkoló férfiak hada közt tölteni, így mindenképp valami hivatalos, kiépített helyet keresünk majd.
Valószínűleg a délegyházi lesz a befutó.
Nem szeretnénk az első nudizást nagyon nomád körülmények, esetleg kukkoló férfiak hada közt tölteni, így mindenképp valami hivatalos, kiépített helyet keresünk majd.
Valószínűleg a délegyházi lesz a befutó.
Sziasztok. Légyszíves valaki mondja el pontosan hogy Gárdonyban hol van ez a nudi rész. Utca név vagy gps koordináta vagy valami pontosabb. Szeretnénk mi is meglátogatni. Ez a Velence tavi Gárdony ugye?! Köszönet
Egy régi, 2012-es honlapra akadtunk rá, ami a hivatalos gárdonyi nudistrandról szólt, erről akartunk informálódni. Azóta kiderült, hogy ez már megszűnt.
Valószínűleg a délegyházi lesz a befutó. (Ez egy válasz csacskamacs üzenetére (2018. 06. 04. hétfő 15:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 06. 04. hétfő 15:10
Valószínűleg a délegyházi lesz a befutó. (Ez egy válasz csacskamacs üzenetére (2018. 06. 04. hétfő 15:10), amit ide kattintva olvashatsz)

Ha nincs pár ezresed,hogy kényelmesen töltsd a pihenésed ,vagy túl messze van,akkor marad a puritán kényelem.A nagy strandokon kempingekben mint Berény-Délegyháza sokkal többen vannak (nem véletlen),akár félre húzódhatsz ,még házat is bérelhetsz, vagy a tömegben lubickolhatsz ,nem kell mindezt a sárban, nádban, szúnyogok közt,te döntesz. Én például gyermeket, ilyen helyre biztosan nem vinnék"
Osztom ezt a véleményt....Ismerve Berényt,és Dél1 et...
(Ez egy válasz csacskamacs üzenetére (2018. 06. 04. hétfő 15:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 06. 04. hétfő 15:10

Ha nincs pár ezresed,hogy kényelmesen töltsd a pihenésed ,vagy túl messze van,akkor marad a puritán kényelem.A nagy strandokon kempingekben mint Berény-Délegyháza sokkal többen vannak (nem véletlen),akár félre húzódhatsz ,még házat is bérelhetsz, vagy a tömegben lubickolhatsz ,nem kell mindezt a sárban, nádban, szúnyogok közt,te döntesz. Én például gyermeket, ilyen helyre biztosan nem vinnék"
(Ez egy válasz Kíváncsipár18 üzenetére (2018. 06. 03. vasárnap 19:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Üdv. Komárom környékén tud valaki nudi helyeket? Ha kérem írjatok.Köszönöm
Gárdonyi strand az tökéletes,gyertek próbáljátok ki!
(Ez egy válasz Kíváncsipár18 üzenetére (2018. 06. 03. vasárnap 19:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Bocsi nem ide szántam!
(Ez egy válasz kokosa üzenetére (2018. 06. 04. hétfő 13:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Gárdonyi strand az tökéletes,gyertek próbáljátok ki!
Sziasztok! A segítségeteket szeretnénk kérni...A Szalkszentmártoni bányatavakkal kapcsolatban van valakinek infója? A neten szinte semmit nem lehet előbányászni a nudista résszel kapcsolatban...Van egyáltalán? Valamint hallottunk elejtett mondatokat a szekszárdi Duna híddal is kapcsolatban ebben a témakörben... Bajával kapcsolatban is, de semmi konkrétum... Ha valaki tudna segíteni, lekötelezne....

Csatlakozom az elöttem szolohoz: egy elhagyott kikötő tulajdonkèppen kicsit szèlesebb járdávall ès náddal szegèlyezve.Az emberek nudizni használják,èppen ezèrt nincsen a strandokon megszokott kènyelem mosdókkal ès büfèkkel.Nincs semmi költsèg.Èn pl.szivesen úszom mert megfelelöen mèly a viz.Az egèsz helynek erotikus hangulata van(számtalan buvohely a növènyzetben),de ha nem ezt akarod figyelni,akkor nem is veszed èszre.Ismerkedni,kalandot keresni ideális hely.
Attól függ, kinek mi az igénye. Ha el tudjátok fogadni a hely természetes voltát (WC, mosdó, büfé, vízibiciklis), akkor nagyon jó. Nyugalom van, ha nyugalmat akarsz, és esemény van, ha pedig azt. Mi sokszor voltunk kinn, hol ilyen, hol olyan kedvvel, szándékkal, eddig soha nem találkoztunk nyomulós, modortalan kukkolókkal. Egyetlen "hátránya", hogy viszonylag kevés az árnyékos rész, ha ilyenre vágyunk, akkor inkább Berénybe szoktunk menni. Bejutás autóval kicsit nehézkes, de megoldható. Részünkről ajánlott.
A gárdonyi strandról kinek mi a véleménye?
De nem én! Hanem valaki akit nem szeretnél. Arra, hogyan reagálnál ez a kérdés....
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 06. 02. szombat 15:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 06. 02. szombat 15:11
Törölt felhasználó (1278282)

Engem? Ohhhh
))

Engem? Ohhhh
))
(Ez egy válasz Kíváncsipár18 üzenetére (2018. 06. 02. szombat 08:11), amit ide kattintva olvashatsz)

Szerintem én is!!!! Sajnos vannak ilyen emberek akik nem tartják tiszteletben ezt. Láttam már itt egy pár képet aminek biztos nem örülne az aki rajta van.
Nyilván arra gondoltam, hogy téged és nem a tájat.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 06. 02. szombat 07:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 06. 02. szombat 07:09

Törölt felhasználó (1278282)

Attol függ, hogy mit fényképez.. vagy kit.