sziasztok ma esetleg valaki pest felöl??
Sziasztok !
Most szombaton én is megyek ! Szívesen baratkoznék veletek !
(Ez egy válasz youngnastypair üzenetére (2018. 05. 27. vasárnap 10:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 05. 27. vasárnap 10:54
Most szombaton én is megyek ! Szívesen baratkoznék veletek !

Sziasztok!
Szombaton, (05.26-án) délután 6 fele lenéztünk párommal a gárdonyi nudira, volt egy helyes fiatal pár. Kár, hogy nem sokkal rá mentek is.. Mire párom is kedvet kapott volna a vetkőzéshez.. :P Pasik bőven akadtak, a víz hibátlan volt, summa jó kis hely.. Ismételni fogjuk..
Szombaton, (05.26-án) délután 6 fele lenéztünk párommal a gárdonyi nudira, volt egy helyes fiatal pár. Kár, hogy nem sokkal rá mentek is.. Mire párom is kedvet kapott volna a vetkőzéshez.. :P Pasik bőven akadtak, a víz hibátlan volt, summa jó kis hely.. Ismételni fogjuk..

Sajna nálunk ez igen elhanyagolt do!og. Talán a gyulai fürdöben van valami pici nudizási lehetösèg,termèszetesen jo magyar módra túlszabályozva. Ezt èn is csak hallomásból tudom.Èjszakaira jártunk règebben,de aztán átszoktunk Gyopárosra(itt nincs nudizási lehetösèg)
(Ez egy válasz Rendes ember üzenetére (2018. 05. 27. vasárnap 19:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Békés megyébe van valahol legális nudi strand ???
Egyetèrtek! Jo helyzetben vagytok,Gárdony a spártai egyszerrüsègèvel is szuper hely szerintem. Mivel tavol vagyok,direkt vettem ki helyet es kiköltözom pár napra nyár elejen. Kedves jelenet volt tavaj,mikor felfedeztük,a barátnöm átment a másik öbölhöz megnèzni a misztikus "melegeket". Beszèlgetö csoportokat látva rájött,hogy egyszerü EMBEREK ennyi
Mi is voltunk tegnap.Nagyon szeretjük a Gàrdonyi nudit.
Egy héten egyszer tuti lemegyünk.Szuper a tàrsasàg szerintem.

Sziasztok!

Köszi szépen a navigalast ! Remelem majd oda fogok találni !
(Ez egy válasz hupika üzenetére (2018. 05. 25. péntek 17:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 05. 25. péntek 17:42

Keszthelyről mész ki az Alsópáhoki úton,körforgalom után 75 ös út, és jobbra hamarosan egy út vezet be. Balról elhagyott házak,akkor félig jó helyen jársz. Tovább mész befelé,és jobbról egy tagút, az nagyon rossz, de még mindig jobb, mint Gárdony. Azon addig kell menni, amíg jobbról lesz egy régi katonai híd. Azt elhagyod,onnét a második kis tagúton jobbra fordulsz,akkor vagy a csatorna jobb oldalán. Ott addig kell menni, amíg elérsz egy nádfedeles házikót. Ott a cél. Ez alapján a vak is odatalál.Azt meg írtam előbbre, hogy nem egy felkapott hely kevesen tudják hogy milyen jó, pláne fürdeni a langyos vízben.
Lehet fürdeni Gárdonyba, de nagyon hideg a víz, és állítólag mély is.
(Ez egy válasz Gáborkaaa00000 üzenetére (2018. 05. 26. szombat 00:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 05. 26. szombat 00:06

Szia! Még nem jártam a Gárdonyi strandon, hogy hogy nem lehet fürdeni?
Szia! Még nem jártam a Gárdonyi strandon, hogy hogy nem lehet fürdeni?
(Ez egy válasz hupika üzenetére (2018. 05. 25. péntek 11:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 05. 25. péntek 11:37

Lehet, csak nem olyan felkapott hely mint pl. Gárdony. Előnye, hogy lehet fürdeni, hátránya, hogy csak néhányan ismerik a helyet,és sokat kell gyalogolni,mire odaérsz. De Gárdonyba aki bemegy autóval, az ide pláne.
Keszthelyről mész ki az Alsópáhoki úton,körforgalom után 75 ös út, és jobbra hamarosan egy út vezet be. Balról elhagyott házak,akkor félig jó helyen jársz. Tovább mész befelé,és jobbról egy tagút, az nagyon rossz, de még mindig jobb, mint Gárdony. Azon addig kell menni, amíg jobbról lesz egy régi katonai híd. Azt elhagyod,onnét a második kis tagúton jobbra fordulsz,akkor vagy a csatorna jobb oldalán. Ott addig kell menni, amíg elérsz egy nádfedeles házikót. Ott a cél. Ez alapján a vak is odatalál.Azt meg írtam előbbre, hogy nem egy felkapott hely kevesen tudják hogy milyen jó, pláne fürdeni a langyos vízben.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 05. 25. péntek 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 05. 25. péntek 15:02
Törölt felhasználó (3616782)

Köszi szépen! Hát remélem majd megtalálom , de ha autóval nem lehet közel kerülni hozzá , az a 2 km elég soknak tűnik sétával! Milyen amúgy ott a nudizás? Mennyien nudiznak ott? arányok stb stb mesélnél róla?
sziasztok
ki megy ma Szikin re nudizni _
ki megy ma Szikin re nudizni _
Köszi szépen! Hát remélem majd megtalálom , de ha autóval nem lehet közel kerülni hozzá , az a 2 km elég soknak tűnik sétával! Milyen amúgy ott a nudizás? Mennyien nudiznak ott? arányok stb stb mesélnél róla?
(Ez egy válasz hupika üzenetére (2018. 05. 25. péntek 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem láttam még itt ilyen nevű felhasználót. Szerintem nem hogy valaki, hanem senki nincs itt ilyen néven.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 05. 25. péntek 13:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 05. 25. péntek 13:54
Törölt felhasználó (3239712)

Viber valaki?
Viber valaki?
https://photos.app.goo.gl/A6pfiWyM7i2TY6ak6
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 05. 25. péntek 13:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 05. 25. péntek 13:13
Törölt felhasználó (3616782)

Hogy lehet megközelíteni? Térképen megmutatnád?

A Castrum autós kemping mögött van a "szabadstrand", a kemping előtt parkoló, ahol meg lehet állni. A szabadstrandtól még kb 20 perc séta, addig, amíg egy nádfedeles házikót találtok. A 75 ös út felől is meg lehet közelíteni, de gyalog onnét is messze van, autóval meg csak óvatosan.
(Ez egy válasz bena07 üzenetére (2018. 05. 25. péntek 12:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Gárdonyban hol a nudi? Szívesen vinném a feleségem. Emailt is irhattok: jeho22@freemail.hu
Hogy lehet megközelíteni? Térképen megmutatnád?
(Ez egy válasz hupika üzenetére (2018. 05. 25. péntek 11:37), amit ide kattintva olvashatsz)

Lehet, csak nem olyan felkapott hely mint pl. Gárdony. Előnye, hogy lehet fürdeni, hátránya, hogy csak néhányan ismerik a helyet,és sokat kell gyalogolni,mire odaérsz. De Gárdonyba aki bemegy autóval, az ide pláne.
Héviz melyik részén van?