Hülye duma. Pontosan tudod, mi az ami zavaró sok melegnél, mint azt is hogy miért zavaró a sok farokverő luzer.
(Ez egy válasz egypasi üzenetére (2011. 05. 23. hétfő 07:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 23. hétfő 07:39

Yoci! Attól félsz, hogy megtámadnak a buzik? Vagy miért volt ez a kitétel? Mindenki ember: ők is, te is, a bi feleséged is, és én is.
Délegyháza még elég jó habár már ott is megy néha a meleg pasi fentrengés és tapizás.
(Ez egy válasz yoci04 üzenetére (2011. 05. 22. vasárnap 20:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 22. vasárnap 20:42

Sziasztok!
Csepelhez közeli nudista helyet keresünk.Nem olyat ahol buzik vannak! Mi egy középkoru pár vagyunk,két nagy lánnyal. Aki tud ilyet ,legyen szives írja meg. Köszi:Era.Joci
Csepelhez közeli nudista helyet keresünk.Nem olyat ahol buzik vannak! Mi egy középkoru pár vagyunk,két nagy lánnyal. Aki tud ilyet ,legyen szives írja meg. Köszi:Era.Joci
Hát annak aki ilyen urbanizált, csak tiszta közegben vírus és bacilusmentes környezetben vegetáló, városon kívül életképtelen egyednek ez lehet kellemetlen, mint a mai kor díszpéldányának biztos
kellemetlen lehet....
kellemetlen lehet....
Hajdúszoboszlón lesz az oldalról kint valaki vasárnap?

Először voltunk a Gárdonyi nudin ma, és azt kell hogy mondjuk nagyon bejött!!! Kedves emberek, akiktől azonnal megkaptuk a "szekciók"
közötti útbaigazítást, És a leghátul az a valóban festői környezet... Lenyírt gyep, gyönyörű kilátás.... Eleinte a felhők kicsit összegyűltek, de aztán az idő is jóra fordult, és szivárogtak a többiek is.... Tetszett az itt is általános tegeződés, és közvetlenség, ismeretlenül is baráti hangulat.... A feleségem első nudista élménye volt, és nagyon bejött neki... Innen nem volt ott véletlenül valaki? Július elején tervezünk oda egy sátorozós éjszakát, pároknak nincs kedvük csatlakozni?

Szia! Én voltam kint és sajnos a tó teljesen el van keritve!
Ugy hogy ha a vizbe akarsz menni akkor jegyet kell venned!
Én csak napozni voltam ezért a hátso részen keritésen kivül maradtam és ott napoztam! (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 06. 16. szombat 07:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 06. 16. szombat 07:28
Ugy hogy ha a vizbe akarsz menni akkor jegyet kell venned!
Én csak napozni voltam ezért a hátso részen keritésen kivül maradtam és ott napoztam! (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 06. 16. szombat 07:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3790532)

Sziasztok!
Volt kint valaki a Lupán a nudi részen mióta magánkézbe került?
Érdemes kimenni vajon, milyenek a körülmények, wc-modó esetleg árnyékos rész is van?
Nagyon köszi aki tud válaszolni!!!!
Szép napot
Érdemes kimenni vajon, milyenek a körülmények, wc-modó esetleg árnyékos rész is van?
Szép napot

Szuper volt tegnap este Ráckevén!
kicsit megcsappant a létszám, de ez nekünk külön tetszett is. Reméljük, hamarosan újra tudunk menni.

Szerintem már lesznek biztosan(èn igen)Vègre jobb idö van ès hètvège.Csütörtök dèlután mèg szemerkèlt az esö.
(Ez egy válasz Ahorvath07 üzenetére (2018. 06. 16. szombat 10:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok m esetleg valaki Gardonyba jonne?
Sziasztok!
Szép napot
Szép napot

Sziasztok.
Gárdonyban már nem létezik a Naturista kemping.
Nem messze onnan viszont ott a nudispart amiről itt már sokan írtak.. (Ez egy válasz 1sexmániás üzenetére (2018. 06. 15. péntek 17:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 06. 15. péntek 17:31
Gárdonyban már nem létezik a Naturista kemping.
Nem messze onnan viszont ott a nudispart amiről itt már sokan írtak.. (Ez egy válasz 1sexmániás üzenetére (2018. 06. 15. péntek 17:31), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok
Kinek mi a véleménye Gárdonyi nudista kempingről, vagy Szigetmonostori nudirol . Vagy ajánljatok Szikin Délegy és Balaton kivételével valamit (ott már jártunk). Ötleteket várunk sátrazáshoz szép helyre az országban.
Kinek mi a véleménye Gárdonyi nudista kempingről, vagy Szigetmonostori nudirol . Vagy ajánljatok Szikin Délegy és Balaton kivételével valamit (ott már jártunk). Ötleteket várunk sátrazáshoz szép helyre az országban.
vasárnap akali az tuti
Sziasztok
Sziasztok! Kérhetnék néhány információt akaliról? Még nem jártunk ott. Bárki mehet vagy csak a kempingezőknek van fentartva a nudista rész? És milyen a kínálat? Köszi az infókat és szép napot mindenkinek!
Sziasztok
Hétköznap hova érdemes kilátogatni? Berény, Délegy, Sziki? Nem szeretjük az olyan helyeket, ahol alig van pár ember.
Hétköznap hova érdemes kilátogatni? Berény, Délegy, Sziki? Nem szeretjük az olyan helyeket, ahol alig van pár ember.
Igen sajnos
Köszi
Legalább van min nevetni is!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 06. 06. szerda 17:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 06. 06. szerda 17:15
Törölt felhasználó (1574052)

Mekkora vicc vagy, úr isten!

Porec és Rovinj környékére megyünk nyaralni , természetesen az ottani nudista strandokat szeretnénk látogatni.
Szia!
A hónap végén Horvátországba Krk szigetre tervezzük, hogy elmegyünk egy hétre, segítségeteket kérném, hogy hol érdemes szállást keresni, nem szeretjük a zsúfolt helyeket, inkább csendesebb igazi falusi turizmust keresünk. Természetesen szeretjük a nudista strandokot, hivatalos nem hivatalos helyeket. Ezek merre találhatók a szigeten. Segítségeteket előre is köszönjük.
További szép napot!
Lagoon
A hónap végén Horvátországba Krk szigetre tervezzük, hogy elmegyünk egy hétre, segítségeteket kérném, hogy hol érdemes szállást keresni, nem szeretjük a zsúfolt helyeket, inkább csendesebb igazi falusi turizmust keresünk. Természetesen szeretjük a nudista strandokot, hivatalos nem hivatalos helyeket. Ezek merre találhatók a szigeten. Segítségeteket előre is köszönjük.
További szép napot!
Lagoon