Hertelenden működik a naturalista napozó?
Mert ő nem híve ezeknek, én meg ki szeretném próbálni. :-(
(Ez egy válasz Franciacsók üzenetére (2017. 07. 23. vasárnap 11:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia. Miért nem, az asszonnyal?
(Ez egy válasz drxxx7621 üzenetére (2017. 07. 23. vasárnap 10:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 23. vasárnap 10:53

Sziasztok! Szóló pasiként nudista strandra menni nem gáz? Nyéket szeretném kipróbálni. Szerintetek
?

Sziasztok! Szóló pasiként nudista strandra menni nem gáz? Nyéket szeretném kipróbálni. Szerintetek
?

?

Fekete tengerparton valaki tud e jó nudihoz helyet. Pussz kössz
Kérés törölve, megtaláltuk egy korábbi bejegyzésben.
Sziasztok, segítséget szeretnénk kérni tőletek. Balatonberényi nudi strandot merre találjuk? Kedden mennénk ha az idő is engedi.
Sziasztok.
Volna kedve valakinek (pàr-nő) holnap nudizni..
Bp és környéke.
Kérlek ìrj privàtban.
Volna kedve valakinek (pàr-nő) holnap nudizni..
Bp és környéke.
Kérlek ìrj privàtban.
Mi pont az ellenkezőjét tapasztaltuk. Az új tulajdonosok barátságosak, készségesek, az ételek finomak és bőségesek s szerintem nem drágák!
De ha ez nem felel meg, javaslom a sima strandnál lévő soron Lamantin-t, nékünk az is kedvenc helyünk!
(Ez egy válasz vipboy üzenetére (2017. 07. 21. péntek 18:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 21. péntek 18:18
De ha ez nem felel meg, javaslom a sima strandnál lévő soron Lamantin-t, nékünk az is kedvenc helyünk!

Egy hétig voltunk Berényben, nagyon jó volt! Büfé viszont botrányos,rossz kaja,és pofátlanul drága.

Egy hétig voltunk Berényben, nagyon jó volt! Büfé viszont botrányos,rossz kaja,és pofátlanul drága.

Tegnap voltunk először Nyéken! Nagyon nagy élménnyel gazdagodtunk. A víz kiváló, sikerült jó helyet találnunk, a szomszédaink kulturált párok voltak. A jó benyomás hatására még ki fogunk látogatni a nyáron!
A zalakarosi fürdő szaunája fürdőruhás?

Szia.igen működik.mi is oda szoktunk járni ha sikerül összehoznunk.
(Ez egy válasz katist üzenetére (2017. 07. 18. kedd 17:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 18. kedd 17:51

sziasztok, egy kis segítség kellene. A nyéki tónál merre van a nudistrad? vagy működik-e még? csak hallottam róla, szívesen kipróbálnám.
Ma is elég sokan voltak.
Megközelíteni a 35ö-s útról a 4-es km szelvénynél (Muhi felől balra) levő földúton a legkönnyebb. (Ez egy válasz katist üzenetére (2017. 07. 18. kedd 17:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Megközelíteni a 35ö-s útról a 4-es km szelvénynél (Muhi felől balra) levő földúton a legkönnyebb. (Ez egy válasz katist üzenetére (2017. 07. 18. kedd 17:51), amit ide kattintva olvashatsz)

sziasztok, egy kis segítség kellene. A nyéki tónál merre van a nudistrad? vagy működik-e még? csak hallottam róla, szívesen kipróbálnám.
Működik. Holnap meglátogatjuk mi is!
(Ez egy válasz katist üzenetére (2017. 07. 18. kedd 17:51), amit ide kattintva olvashatsz)

nagyon köszönjük a sok részletes leírást, így már tuti megtaláljuk a nekünk való helyet... vagy inkább helyeket
Mi most is itt vagyunk
ma kevesebben.. legalábbis ebben az öbölben. Saharara nem emlékszem pontosan milyen a talaj a parton, itt keresni kell az egyenletes, kőmentes részeket. Mi lecuccolunk és lent is hagyjuk a napsátrat, ernyőt a megtisztított részen . Soha senki nem piszkálta
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 07. 18. kedd 21:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 18. kedd 21:26

Törölt felhasználó (62398)

Ez nekünk is új infó volt! Na ezért már megérte olyan hosszan írni a rabi strandokról.
Ironikus módon pont a Stolacra nem mentünk már el, a Szahara és a Ciganka rossz tapasztalatai után, azt hittük az is hasonló lesz. Köszönjük szépen az infót! Legközelebb eleve oda megyünk!

http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=5892017_07_19_7_41_45.jpg Szia! párszor voltam semmi különlegest nem tapasztaltam, szex ilyesmi persze nem kizárt ,hogy előfordul néha néha.
(Ez egy válasz Nudista123 üzenetére (2017. 07. 18. kedd 14:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 18. kedd 14:08

Az elozohoz kapcsolodva. Gardonyon belul hol van ez a nudistrand?Gyakorlatilag a 'legtitokzatosabb" nudistrand.. Legenda hegyeket lehet olvasni rola..Allandoan legendakat hallani rola hogy milyen vagregenyes,milyen komoly nudistak jarnak oda es szex is megy. A masik oldalon meg aki kint volt azt irta egy db valami kukkolot latott aki arra vart jojjon vegre valaki.
Kineznenk strandolni,napozni de van ertelme? Vagy csak foszezonba vannak sokan? Es merre van? Lehetne ezt vegre tisztazni?

Szia. Meg irnad nekem is pontosan merre van. Köszi