Köszi az infót! Ennél már csak akkor örülnénk jobban, ha az új tulaj a félsziget eddigi jellegét megtartva, egy kulturált nudista strandot szeretne ott létrehozni. Mára még jó időt ígérnek, ha módunkban áll, lehet kilátogatunk egy kis napozásra.

Szia! Mi is örülünk a hírnek...
Kecsegteto

Meglepően sokan voltak ma ott.Sok pár és szóló pasik....
Sziasztok! Gárdony minket is érdekelne.
(Ez egy válasz bptamasbp üzenetére (2017. 03. 31. péntek 17:57), amit ide kattintva olvashatsz)

sziasztok! Gárdonyi szabadról van valami infó?
Szia! Az éjszakai fürdőzésen nem naturista a szauna csak textilmentes. Fürdőzni pedig csak fürdőruhában lehet. Mi csak az éjszakain voltunk a többin nem tudom,hogy van. A szaunamesterük pedig aki ott van az eddigi legjobb akit láttunk....
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 03. 28. kedd 22:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 03. 28. kedd 22:25

Törölt felhasználó (809067)

Szia! Még nem voltam, csak kacérkodok a gondolattal hogy menni kellene. Tudtommal semmi naturista rész nincs, max a szauna. Pedig egy jó kis meztelen éjszakai fürdőzés nem lenne rossz

mikor vannak naturista estek?
Szia! Még nem voltam, csak kacérkodok a gondolattal hogy menni kellene. Tudtommal semmi naturista rész nincs, max a szauna. Pedig egy jó kis meztelen éjszakai fürdőzés nem lenne rossz
(Ez egy válasz mrscross üzenetére (2017. 02. 22. szerda 12:40), amit ide kattintva olvashatsz)

Ráckeve zegzugosabb, ott akár minden is lehetséges, de Szentendrén a V8-ban is láttam már álló farkat az úsztató kismedencében a Wellness részlegen. A csajszi, ha diszktéten is, de kézbe vette a pasinak és izgatta, jó látvány volt. Meg olyan is volt, hogy egy másik nő, hason lebegve, szintén a sekély kis medencében, szétnyitott lábakkal cserkészte be a pasit, aki előbb csak méterekről nézegette, de a nő szemmel láthatóan izgi mozgása és magamutogatásának hatására oda is ment a lábak közé, így ismerkedtek meg. A pasinak is állt egy darabig, de akkor itt más nem történt, vagy én legalábbis nem láttam, de azt igen, hogy azután már együtt maradtak és együtt is mentek el úgy éjfél után 1 óra körül. A többit meg a fantáziánkra bízzuk.
(Ez egy válasz leonidas üzenetére (2017. 01. 27. péntek 22:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 27. péntek 22:55

Mindkét hely nagyon jó, nyugodt szívvel ajánlom. V8 olyan ...szolidabb, Ráckeve kicsit ....lazább, pajzánabb
A Komáromi éjszakai fürdőzésen volt már valaki?
Sajnálom és akkor üdv a klubban... Mi kb 2 hónapja, hétköznap voltunk és fel-alá járkáltak a fürdőruhás emberkék a welnes területén, amikor valaki ránkszólt, hogy mit csinálunk fruha nélkül. Bocs, oda sem megyünk többet...
(Ez egy válasz vipboy üzenetére (2017. 02. 19. vasárnap 16:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 02. 19. vasárnap 16:44

Köszi,voltunk,elég gyengusz.Hétközben voltunk,féltizenegyre értünk be.Minden szaunánál szólni kellett egyenként hogy kapcsolják be.Azt kérdezték hogy oda is beakarunk menni?Pezsgőmedence féltizenkettőkor kapcsolt be először.Annyi pozitívum hogy nem voltak sokan.Azt nem szeretjük.

Az ott dolgozók mondták, mi pedig komolyan vettük.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 02. 17. péntek 18:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 02. 17. péntek 18:35
Törölt felhasználó (935633)

Hello.
És ezt ki mondta nektek??
Ez nem igaz!!!
Ez nem igaz!!!
Köszi,voltunk,elég gyengusz.Hétközben voltunk,féltizenegyre értünk be.Minden szaunánál szólni kellett egyenként hogy kapcsolják be.Azt kérdezték hogy oda is beakarunk menni?Pezsgőmedence féltizenkettőkor kapcsolt be először.Annyi pozitívum hogy nem voltak sokan.Azt nem szeretjük.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 02. 17. péntek 14:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 02. 17. péntek 14:25

Törölt felhasználó (762450)

Sziasztok! Nem ajánlott, vagyis messze nem olyan, mint régen volt. Textilmentes maradt a szaunák belső része, de azokon kívül tilos fedetlen testtel lenni. WTF???

Debrecenbe a termalon kivul tudtok más lehetőséget ?
Hello.
Ez nem igaz!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 02. 17. péntek 14:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 02. 17. péntek 14:25
Ez nem igaz!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 02. 17. péntek 14:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (762450)

Sziasztok! Nem ajánlott, vagyis messze nem olyan, mint régen volt. Textilmentes maradt a szaunák belső része, de azokon kívül tilos fedetlen testtel lenni. WTF???

Bocs, de ha "izgatót keresel", nagy ívben kerüld el kérlek a nudis szaunákatés látogass meg pl egy swinger klub szauna részlegét! Az a pár hely, ahol ilyen működik, V8, Lukács vagy AW, nagyon ad arra, hogy az ilyen aberráltak ne kerülhessenek oda. Köszi
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 02. 02. csütörtök 19:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 02. 02. csütörtök 19:07
Törölt felhasználó (824982)

szívesen kipróbálnám végre a nudista szaunát, fürdőt. nagyon izgatna. Írjon priviben, vagy itt aki tud jó helyet, ahol kipróbálhatnám. Nem találtam olyan helyet ahol ez legális. Ha tudtok, írjatok, és megyek

(Ez egy válasz vipboy üzenetére (2017. 02. 13. hétfő 12:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 02. 13. hétfő 12:44

Üdv.Esztergom milyen amióta megnyílt?A héten megszeretnénk látogatni!
Üdv.Esztergom milyen amióta megnyílt?A héten megszeretnénk látogatni!
Szia! Ha ralálsz Tolna megyei nudit akkor jelezd légyíszives. Egyébként hol volt az amelyik bezárt?
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 02. 08. szerda 12:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 02. 08. szerda 12:10
Törölt felhasználó (1557652)
VIP

Sziasztok! Tolnában nem tudtok véletlenül valami nudista helyet nyárra? Amit néztem az már bezárt.... :-(