Ki mikorra és hova tervezi az idei szezonnyitó nudizást?

https://www.facebook.com/groups/1438024293098708/
Balatonakali, Levendula kemping (Ez egy válasz X üzenetére (2016. 04. 21. csütörtök 18:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 04. 21. csütörtök 18:22
Balatonakali, Levendula kemping (Ez egy válasz X üzenetére (2016. 04. 21. csütörtök 18:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (929799)

Sziasztok,Alsóőrs környékén tud valaki klassz nudista strandot?Nyáron ott leszünk,és szeretnénk kihasználni a lehetőséget.Köszönjük szépen
Köszönjük szépen,oda fogunk menni,tuti
(Ez egy válasz lang9914 üzenetére (2016. 04. 21. csütörtök 21:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 04. 21. csütörtök 21:55

Sziasztok! Akalit tudom én is ajánlani. Nyugis nagyon jó hely!
Hétvégén Tiszanána.
sziasztok!
idén ismét rodoszon, (faliraki)-nyaralunk, aki járt már ott tudja , aki nem, az próbálja ki, szenzációsan szép helyen van a naturista strand.igényes ,tiszta, étterem -taverna helyben, sztünk*5 ajánljuk mindenkinek! szép nyarat!!
idén ismét rodoszon, (faliraki)-nyaralunk, aki járt már ott tudja , aki nem, az próbálja ki, szenzációsan szép helyen van a naturista strand.igényes ,tiszta, étterem -taverna helyben, sztünk*5 ajánljuk mindenkinek! szép nyarat!!
Sziasztok! Valaki privátban tudna nekem a látóképiről bővebb infot adni?
Sziasztok! Akalit tudom én is ajánlani. Nyugis nagyon jó hely!
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 04. 21. csütörtök 18:22), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok,Alsóőrs környékén tud valaki klassz nudista strandot?Nyáron ott leszünk,és szeretnénk kihasználni a lehetőséget.Köszönjük szépen
Köszönjük szépen
(Ez egy válasz zinus üzenetére (2016. 04. 21. csütörtök 18:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Akali mi közel van,tiszta ,nyugis ,
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 04. 21. csütörtök 18:22), amit ide kattintva olvashatsz)

Persze.
(Ez egy válasz Kedvesúr üzenetére (2016. 04. 17. vasárnap 19:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Engem nem zavar semmi
Te is szoktál kijárni? (Ez egy válasz egypasi üzenetére (2016. 04. 17. vasárnap 18:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 04. 17. vasárnap 18:28
Te is szoktál kijárni? (Ez egy válasz egypasi üzenetére (2016. 04. 17. vasárnap 18:28), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia! Otthon a kertben! Az , aki a nyilvánosságot használja bármire (legális tevékenységre) , annak tisztában kell lennie azzal, hogy mit jelent a szó, és az ott folyó térben milyen helyzetebe kerülhet.
Szia! Otthon a kertben! Az , aki a nyilvánosságot használja bármire (legális tevékenységre) , annak tisztában kell lennie azzal, hogy mit jelent a szó, és az ott folyó térben milyen helyzetebe kerülhet.
(Ez egy válasz Kedvesúr üzenetére (2016. 04. 17. vasárnap 16:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 04. 17. vasárnap 16:41

Kiugrottam ma nyékre nagyon jó idő volt kicsit mesztelenkedtem, Volt kint valaki mostanában vagy megy ki.
Érdekelne merre lennének ahol nyugodtan lehet napozni mesztelenkedni és senki nem zavar. (Kukkolók)
Érdekelne merre lennének ahol nyugodtan lehet napozni mesztelenkedni és senki nem zavar. (Kukkolók)
Kiugrottam ma nyékre nagyon jó idő volt kicsit mesztelenkedtem, Volt kint valaki mostanában vagy megy ki.
Szerdán voltunk Ányáson. Gyönyőrű hely. Kár hogy csak két földmérő volt.
Hétvégére megint elromlik az idő, pedig ilyen melegben már lehetne nudizni, napozni kicsit
szavak helyett beszéljenek inkább a képek
http://www.rajce.idnes.cz/hledej?q=bunculuka (Ez egy válasz Womanizer üzenetére (2016. 04. 10. vasárnap 08:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 04. 10. vasárnap 08:12

http://www.rajce.idnes.cz/hledej?q=bunculuka (Ez egy válasz Womanizer üzenetére (2016. 04. 10. vasárnap 08:12), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Járt már valaki a Bunculuka nudista kempingben Baška mellett? Bármilyen infót szívesen fogadunk! Köszi! Szép napot!
Köszi az infókat. Mi azt hallottuk, hogy az elmúlt néhány évben sokat fektettek a kempingbe. Koversadán kicsit csalódtunk, mert sok volt a fűrdőruhás. Nem egészen értettük, ha valaki nem akar pucéran fűrdőzni, miért nudista kempingbe megy.
Bunculukán milyen a helyzet ezen a téren?
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 04. 10. vasárnap 08:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 04. 10. vasárnap 08:28

Törölt felhasználó (1326792)

mi voltunk 6-7 éve a párommal, egy hetet.
alapvetően jó a kemping, de azt tudni kell hogy egy hegy lábánál van, ami azt jelenti, hogy nagyok a szintkülönbségek.
árnyék a kempingben van bőségesen, a parton viszont kevés.
a kempingből át lehet sétálni a faluba, max 15 perc.
hirtelen mélyül, köves part, hideg víz.
jól éreztük magunkat.
alapvetően jó a kemping, de azt tudni kell hogy egy hegy lábánál van, ami azt jelenti, hogy nagyok a szintkülönbségek.
jól éreztük magunkat.
mi voltunk 6-7 éve a párommal, egy hetet.
jól éreztük magunkat. (Ez egy válasz Womanizer üzenetére (2016. 04. 10. vasárnap 08:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 04. 10. vasárnap 08:12
jól éreztük magunkat. (Ez egy válasz Womanizer üzenetére (2016. 04. 10. vasárnap 08:12), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Járt már valaki a Bunculuka nudista kempingben Baška mellett? Bármilyen infót szívesen fogadunk! Köszi! Szép napot!