Sziasztok
Este 8-tól naturista a terület, már az öltözők is vegyes használatúak, ugyanúgy vannak felöntések 3 féle sós, sörös-jeges,mézes és 2-3 kör a társaság számától függően, és utána csokizás a gőzben. Az uszoda teljes területe fruha mentes
Kellemes hangulatvilágítás van az uszodában, a szaunában meg majdnem teljesen sötét, nem nagyon takargatja magét senki. A nyugágyak száma kevés az mindig foglalt A medencében meleg vízben ücsörögve lehet beszélgetni
A hely a sok növénnyel nagyon hangulatos
Zárás elvileg 12-kor de sosem dobtak ki még senkit ha nagy a létszám és elhúzódnak a szauna programok akkor tovább lehet maradni. Szombaton 28-án megint ki lehet próbálni
(Ez egy válasz basquiat01 üzenetére (2015. 11. 18. szerda 17:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 11. 18. szerda 17:19
Este 8-tól naturista a terület, már az öltözők is vegyes használatúak, ugyanúgy vannak felöntések 3 féle sós, sörös-jeges,mézes és 2-3 kör a társaság számától függően, és utána csokizás a gőzben. Az uszoda teljes területe fruha mentes

Ballószögben hogy zajlik egy ilyen este? (sose maradtam még ott a nudizásra, 1x-2x belefutottam egynaturista szauna programba, az tetszett) Vannak akkor is szauna programok vagy egyéb dolog? Az emberek mennyire nyitottak az ismerkedésre, egymásra?
Sziasztok. Nekem is megirjátok én is kiváncsi lennék egy beszámolora. Előre is köszönöm
(Ez egy válasz facsefacse üzenetére (2015. 11. 20. péntek 05:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Írtunk privit!
(Ez egy válasz debrecenipáros üzenetére (2015. 11. 18. szerda 19:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 11. 18. szerda 19:26

Sziasztok! Egy ballószögi élménybeszámolóra én is kíváncsi lennék.
Kedves Moderátor !
Először is nem reklámozni akartam a helyet, hanem egy másik fórumozó kérdésére válaszoltam .
De ügyesen a kérdést is eltávolítotttad !
Gratulálok !!!!!!!
Először is nem reklámozni akartam a helyet, hanem egy másik fórumozó kérdésére válaszoltam .
De ügyesen a kérdést is eltávolítotttad !
Gratulálok !!!!!!!
Sziasztok! Egy ballószögi élménybeszámolóra én is kíváncsi lennék.
Szia !
xxxxxxxxxxxxxxxxxxx.-én este nyolc órátol a xxxxxxxxxxxxxx naturista est lesz!
Moderátori bejegyzés: a fórum nem társ- és partnerkereső. ha programot szeretnél hírdetni azt ne itt tedd!
xxxxxxxxxxxxxxxxxxx.-én este nyolc órátol a xxxxxxxxxxxxxx naturista est lesz!
Moderátori bejegyzés: a fórum nem társ- és partnerkereső. ha programot szeretnél hírdetni azt ne itt tedd!
Ballószögben hogy zajlik egy ilyen este? (sose maradtam még ott a nudizásra, 1x-2x belefutottam egynaturista szauna programba, az tetszett) Vannak akkor is szauna programok vagy egyéb dolog? Az emberek mennyire nyitottak az ismerkedésre, egymásra?
Lyfestyle Hotel!
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2015. 10. 17. szombat 15:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 10. 17. szombat 15:06

Sziasztok! Tud valaki olyan élményfürdőt (ha ruhamentes szauna is van hozzá, az előny) és hozzá tartozó hotelt-szállodát, ahol szilveszterezni lehet?
Mi nemrég a Lifestyle Hotelben szexeltünk párommal, csak ajánlani tudjuk a helyet!
Főleg az alagsori szaunát, amely kimondottan natúr részleg. Nem is jöttek le sokan, kb senki, míg mi lent voltunk... Úgyhogy hajrá párok! Kimondottan kellemes a hely!

Sziasztok! Tud valaki olyan élményfürdőt (ha ruhamentes szauna is van hozzá, az előny) és hozzá tartozó hotelt-szállodát, ahol szilveszterezni lehet?
Sziasztok !
Tud valaki ajánlani olyan helyet estére,ahol lehet szaunázni,jakuzzizni.
Lehet iszogatni,szól a zene,lehet kicsit bulizni,de mégsem amolyan össznépi
tömeg rendezvény?
Tud valaki ajánlani olyan helyet estére,ahol lehet szaunázni,jakuzzizni.
Lehet iszogatni,szól a zene,lehet kicsit bulizni,de mégsem amolyan össznépi
tömeg rendezvény?
Sziasztok!
Szerintünk a legjobb Bad Loipersdorf, annak van egy önálló részlege rengeteg szaunával, medencékkel (termálvizes és hideg, jakuzzikkal két szinten), ez a Schaffelbad. Külön kell rá jegyet kérni, gyerekek nem látgathatják, kötelezően textilmentes az alsó két szint (nagy szabad és fedett terület). Ennél jobat és nagyobbat nem ismerünk, pedig sok helyet kipróbáltunk már. Van önálló kávézója, büféje jó ellátással, gőzös szaunák előtt többfajta ízesített víz (citrom, borsmenta ...stb. )Elképesztően kultúrált, a nagy hely miatt sohasem érzed zsúfoltnak, pedig mindig vannak.
Ha érdekel Titeket, keressetek rá a neten, de isteni.
Jó mulatást.
Ja, és körbeveszi egy 4 szállodából álló hálózat, mindegyikből fürdőköpenyben járhatsz át, az emeleti normál fürdőben pedig élmény medencék, gyerekrészleg és étterem, bár gondolom, számotokra a lenti Schaffelbad az érdekes. (Ez egy válasz MB8687 üzenetére (2015. 10. 14. szerda 17:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 10. 14. szerda 17:40
Szerintünk a legjobb Bad Loipersdorf, annak van egy önálló részlege rengeteg szaunával, medencékkel (termálvizes és hideg, jakuzzikkal két szinten), ez a Schaffelbad. Külön kell rá jegyet kérni, gyerekek nem látgathatják, kötelezően textilmentes az alsó két szint (nagy szabad és fedett terület). Ennél jobat és nagyobbat nem ismerünk, pedig sok helyet kipróbáltunk már. Van önálló kávézója, büféje jó ellátással, gőzös szaunák előtt többfajta ízesített víz (citrom, borsmenta ...stb. )Elképesztően kultúrált, a nagy hely miatt sohasem érzed zsúfoltnak, pedig mindig vannak.
Ha érdekel Titeket, keressetek rá a neten, de isteni.
Jó mulatást.
Ja, és körbeveszi egy 4 szállodából álló hálózat, mindegyikből fürdőköpenyben járhatsz át, az emeleti normál fürdőben pedig élmény medencék, gyerekrészleg és étterem, bár gondolom, számotokra a lenti Schaffelbad az érdekes. (Ez egy válasz MB8687 üzenetére (2015. 10. 14. szerda 17:40), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok ! Tudna nekem ajánlani valaki holnapra valami Nudizási lehetőséget ? Pestiek vagyunk 29/30 évesek...
Nyáron Berénybe jártunk viszont télen nem találjuk a helyünk ! Textilmentes helyet keresünk akár a határon túl is...
Ausztria , Slovákia.... Ötletek ? Köszönöm szépen ! Szép napot !
Nyáron Berénybe jártunk viszont télen nem találjuk a helyünk ! Textilmentes helyet keresünk akár a határon túl is...
Voltunk, 90 körüli létszám volt, most 2 hetente lesz, aztán kiderül hogyan tovább
(Ez egy válasz morcos üzenetére (2015. 10. 14. szerda 22:12), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia Lion 74!
Te voltál ott ? Milyen volt ? (Ez egy válasz Lion74 üzenetére (2015. 10. 09. péntek 20:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Te voltál ott ? Milyen volt ? (Ez egy válasz Lion74 üzenetére (2015. 10. 09. péntek 20:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Tatzmannsdorfr, Kehidakustány
(Ez egy válasz MB8687 üzenetére (2015. 10. 14. szerda 17:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 10. 14. szerda 17:40

Sziasztok ! Tudna nekem ajánlani valaki holnapra valami Nudizási lehetőséget ? Pestiek vagyunk 29/30 évesek...
Ballószögön 3 hetente szaunás est
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 10. 05. hétfő 17:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 10. 05. hétfő 17:57

Törölt felhasználó (929799)

Kecskemét közelében van naturista lehetőség?
Miskolcon ha meghívna valaki egy meztelen házibuliba, mi szívesen elmennénk.
Délegyháza nincs messze, jobbat Kecskemét környékén nem nagyon találtok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 10. 05. hétfő 17:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 10. 05. hétfő 17:57
Törölt felhasználó (929799)