Sziasztok! Tudja valaki hogy Bükfürdőn üzemel-e a külső részleg a szaunavilágban? És hogy mennyire szoktak lenni ilyenkor. Köszi!
Érdemes lenne létrehozni egy topikot "Megy valaki valamikor valahova?( ne adj' isten Berénybe?)" témával....
Mellesleg komolyan érdekelne, hogy az ilyen chatelésre van valami érdemi reakció? Vagy csak olyan rutinszerű kérdés, mint az angolszászoknál a Hogy vagy?
Mellesleg komolyan érdekelne, hogy az ilyen chatelésre van valami érdemi reakció? Vagy csak olyan rutinszerű kérdés, mint az angolszászoknál a Hogy vagy?
A hétvégén szombaton és vasárnap is voltunk strandolni Lupán. Vasárnap délután láttunk egy szép párt a tó északi oldalán, nem messze a nudista strandtól, egy izmos, olaszos férfit és egy karcsú, szőke nőt. A férfi egy darabig a parton feküdt, míg a leányzó mellette, illetve rajta, majd átköltöztek a töltés oldalára, ahol a lány kézzel okozott örömöt a párjának. Próbáltunk nem zavarni a lubickolás közepette, de nehéz volt nem odanézni. Később átadták a helyet és átmentek a kiépítettebb strand részre a tó sarkához. Mi igyekeztünk jól viselkedni, a párom amúgy is csak monokinizett eleinte, de az úszás után elpilledve, a nádas látszólagos takarásában nehéz volt ellenállni a csábításnak, előbb játszani kezdett a farkammal, majd szopni kezdte, miközben a csodálatos melleit simogattam. Mint kiderült, a töltés bizonyos pontjairól eléggé rálátni a helyre, amit volt, aki túlságosan ki is használt, ez egy idő után zavaró volt, így inkább megvártam, amíg hazaértünk, és csak aztán lőttem tele a kis száját az ondómmal. (addigra fel voltam húzva rendesen) Kíváncsiak vagyunk, olvassa-e ezt a páros, akik előttünk strandoltak ott?
király volt akali.volt még valaki a hétvégén?mi ott voltunk
Csak megerősíteni tudom,nagyon jó volt.
(Ez egy válasz puszmak82 üzenetére (2014. 07. 20. vasárnap 22:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 07. 20. vasárnap 22:20

sziasztok jó volt ma ismét dél1! víz meleg volt sokan voltak lent !
sziasztok jó volt ma ismét dél1! víz meleg volt sokan voltak lent !
Sziasztok!Berénybe szeretnénk menni!Érdeklödnék,hogy kisgyermekkel (másfél hónapos) járnak e ki mások,nem szeretném ha megszólnának!
Isteni volt Berény!
Kellemes víz, csodás napsütés!

Jó volt egész héten Berény!

Szeretnék valakitől bővebb információt kapni a Dombori nudista strandról!Működik-e, mennyien szoktak lenni, stb? Baranyából szeretnék menni és nem akarok potyára útnak indulni! Ha esetleg tud valaki másik strandot a környéken az is érdekelne!
bizony jó
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 07. 18. péntek 17:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 07. 18. péntek 17:17
Törölt felhasználó (353887)

Kosszi
Sziasztok !
Mi a Lupán leszünk Szombat délelött egy jó kis nudi!!!!
Mi a Lupán leszünk Szombat délelött egy jó kis nudi!!!!

Nagyon finom a víz délegyen !
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 07. 18. péntek 12:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 07. 18. péntek 12:39

Sziasztok!
Volt valaki mar Santorinin?
Van nudi strandja?
Tapasztalatok?
Van nudi strandja?
Tapasztalatok?
Kosszi
(Ez egy válasz greatom üzenetére (2014. 07. 18. péntek 14:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 07. 18. péntek 14:02

Konkrét nude bíícs nincs (sehol). Már, ha olyan kiépített minden kényelemmel ellátott napernyős-napozóágyas izére gondolsz. Viszont Vlychada mellett van egy nagyon kellemes partszakasz 8kis gyaloglással, vagy úszva elérhető, ahol simán lehet nudizni, vannak is vegyesen és este elég vad dolgokra is volt példa
Ez volt 3 éve, szóval szerintem most is valószínű, hogy működik. Bár elvileg mindenhol tilos a meztelenkedés.

Konkrét nude bíícs nincs (sehol). Már, ha olyan kiépített minden kényelemmel ellátott napernyős-napozóágyas izére gondolsz. Viszont Vlychada mellett van egy nagyon kellemes partszakasz 8kis gyaloglással, vagy úszva elérhető, ahol simán lehet nudizni, vannak is vegyesen és este elég vad dolgokra is volt példa
Ez volt 3 éve, szóval szerintem most is valószínű, hogy működik. Bár elvileg mindenhol tilos a meztelenkedés.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 07. 18. péntek 12:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 07. 18. péntek 12:39

Sziasztok!
Van nudi strandja?
Tapasztalatok?
Van nudi strandja?
Tapasztalatok?
Sziasztok!
Van nudi strandja?
Tapasztalatok?
Van nudi strandja?
Tapasztalatok?
Vasárnap és Hétfőn Délegyházán leszünk!
Sziasztok! Siófokon vagy a környékén nem tudtok nudis helyet? vagy vannak itt siófok környéki emberek akik normálisak és lehetne velük eldugott helyen fürdőzni?
Nyék felől Tiszaújváros irányába indulsz. Végig egyenesen és jobbra lesz egy földút közvetlen az autópályás domb előtt kb. 20 méterrel, ott pedig balra kell menni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 07. 16. szerda 22:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 07. 16. szerda 22:09
Törölt felhasználó (908470)

Sziasztok!
elmondaná valaki hogy a nyéki nudi pontosan hol van?
azt vágom hogy a 4-es km-nél kell bemenni, de ott háromfelé ágazik az út..
ott merre vegyem az irányt?
aztán akik jártok, mikre van ott lehetőség? vannak esetleg olyan párok akik jtszadoznak és be lehet kapcsolódni 3. és 4.-ik ként hülgy párral?
Válaszotokat előre is köszönöm! worship
elmondaná valaki hogy a nyéki nudi pontosan hol van?
azt vágom hogy a 4-es km-nél kell bemenni, de ott háromfelé ágazik az út..
ott merre vegyem az irányt?
aztán akik jártok, mikre van ott lehetőség? vannak esetleg olyan párok akik jtszadoznak és be lehet kapcsolódni 3. és 4.-ik ként hülgy párral?
Válaszotokat előre is köszönöm! worship
Július 14-e a meztelenség világnapja! Hát erről idén sajnos lemaradtam!