Sziasztok.délegyhàzàt és agàrdot ismerem.berénynek is vannak hasonló adottsàgai?ott még nem voltam.
Még szerintem korai.csak a helyi sràcok vannak még ilyenkor
(Ez egy válasz swinger84 üzenetére (2020. 05. 05. kedd 11:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Horvát naturista szállást keresünk. Koversada és Solaralis resport Porec kívül. Ott már jártunk. Reggeli min.szükséges!
Köszi a tippeket!
Horvát naturista szállást keresünk. Koversada és Solaralis resport Porec kívül. Ott már jártunk. Reggeli min.szükséges!
Köszi a tippeket!
Délután úgy hozta az utunk, hogy a napsütésben meglatogatuk a Szigetmonostori naturista parkot.
Egy család üzemelteti, így fontos számukra a hely.
Gyönyörű szép a park és a tó is, kulturált tiszta a WC, zuhanyzó, rendezett a park és nagyon kedves a tulajdonos aki egyben a büfét kezelő személy is. Nekünk nagyon tetszett Ugyhogy jövő héten vissza megyünk.
Párokat (fiú-lány) és családokat fogadnak csak. Ami számunkra pozitív
Egy család üzemelteti, így fontos számukra a hely.
Gyönyörű szép a park és a tó is, kulturált tiszta a WC, zuhanyzó, rendezett a park és nagyon kedves a tulajdonos aki egyben a büfét kezelő személy is. Nekünk nagyon tetszett Ugyhogy jövő héten vissza megyünk.
Párokat (fiú-lány) és családokat fogadnak csak. Ami számunkra pozitív
Merre van ez pontosan? Mi is mennénk.
Sziasztok! Balatonberényben van sima napijegy? Csak szállásárakat találtam a neten. Köszi a választ!
Akalirol tud valaki infot?
Üdv
Van napijegy! (Ez egy válasz Petyatöbbes üzenetére (2020. 05. 22. péntek 08:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 22. péntek 08:48
Van napijegy! (Ez egy válasz Petyatöbbes üzenetére (2020. 05. 22. péntek 08:48), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Balatonberényben van sima napijegy? Csak szállásárakat találtam a neten. Köszi a választ!
Sziasztok.. Délegyháza, Oázis Camping, strand szuper hely.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 04. 30. csütörtök 18:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 04. 30. csütörtök 18:40
Törölt felhasználó (3854162)

Sziasztok!
Nudizmusban kezdő budapesti pár napozna egyet a hétvégén, hova lehet pest környékén ilyenkor menni? (max 70-80km)
Nudizmusban kezdő budapesti pár napozna egyet a hétvégén, hova lehet pest környékén ilyenkor menni? (max 70-80km)
A honlapjukon június 5 nyitás van írva.
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2020. 05. 22. péntek 14:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszi! Akkor nyáron néhányszor vendég leszek.
(Ez egy válasz vipboy üzenetére (2020. 05. 22. péntek 22:07), amit ide kattintva olvashatsz)
A Szikiről tud valaki valamit? Mikor nyitnak?
Május 30 31 01 Délegyházán faházas naturista buli lesz keresek egy hölgyet
Pénteken ha jól olvastam.
(Ez egy válasz Porthos61 üzenetére (2020. 05. 24. vasárnap 14:16), amit ide kattintva olvashatsz)
sziasztok! Gárdonyi nudi merre is van pontossan? valaki esetleg jövő héten megmutatná?

Hurrá! Már csak az idő legyen jó és megyünk...
(Ez egy válasz 1sexmániás üzenetére (2020. 05. 29. péntek 11:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok... izgatna titeket idősebb bácsi barátsága? tapasztalatai? beszélgessünk, mailezhetnénk is... nyelv111ek@gmail.com
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 04. 30. csütörtök 18:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 04. 30. csütörtök 18:40
Törölt felhasználó (3854162)

Sziasztok!
Irány szigetmonostorra, napsütés meleg végre, és nem mellékesen a büfében a kaja is nagyon jó!
Ki tudja most hétvégén nyitva lesz már akali nudi?
Dél1-ről van valami infó? Strand rész mikortól látogatható?