Nudisták, naturisták, szex (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

FIGYELEM! Minden bejegyzés, ami társ és partnerkeresést tartalmaz, vagy időpont egyezésről szól, az törlésre kerül, továbbá a bejegyző 1 hetes tiltást is kap!. VAN PARTNERKERESŐ!

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!
Naturizmus, nem más, mint a harmónia. Harmónia, önmagunkkal, a többi emberrel és a természettel.
Nudizmus, nem más, mint ruhátlanság választása, akár a naturalizmust követve, akár „egyenletes barnaság” szelemét és sok egyéb dolgot. Persze a szexualitás csak egy kellemes mellékhatás. Amit természetesen privát körülmények között visszavonultan old meg az ember!
Nudista: az, aki időnként a ruhátlanságot választja;
Naturista pedig, ha akarja, a ruhátlanságot választja, de filozófiájának nem elengedhetetlen része alkalmi meztelenség, azaz nem biztos hogy nudista. Tehát egyszerű meztelenkedésnél, nem meztelenkedésnél többet foglal magába a szemlélete: környezettudatosságot, vegetarianizmust, és a természettel való szorosabb viszonyt (természetes öltözet, eszközök stb.)
Naturista strandon ne legyél meglepődve, hogy textilesek is vannak, de evidensnek veheted azt, hogy annak anyaga természetes anyag.
Nudista strand az a hely ahol elvárt a meztelenkedés.
A nudista strandon tett látogatás felhatalmazhat arra, hogy nudistának nevezd magad, de még nem tesz naturalistává!
Nudizmus-t - naturalizmus-t nem keverni nem egy a kettő (sajnos sok nudizmus számára helyet biztosító létesítmények, területek előszeretettel aggatják ki a „naturalista” szót csak a jobb úriasabb hangzás kedvért)
A nudizmus nem egyenlő az exhibicionizmussal!

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.
Csak tapasztalatokat és élményeket írjatok ide!

FIGYELEM! Minden bejegyzés, ami társ és partnerkeresést tartalmaz, vagy időpont egyezésről szól, az törlésre kerül, továbbá a bejegyző 1 hetes tiltást is kap!. VAN PARTNERKERESŐ!

Az eddigi hozzászólások

... 269 270 271 272 273 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#2064   2013. 06. 24. hétfő 12:55
X Törölt felhasználó (884496)
Részben jogos.
De ha pl. mint egyedülálló nő szeretnék ruhátlan élvezni a napot, vizet és az ezzel járó felszabadult érzést, biztos nem tenném meg könnyű szívvel egy nem, vagy alig legális helyen, gondolom nem kell sorolnom, hogy miért. És itt nem a kukkolókra gondolok, mert azok engem egyáltalán nem zavarnak, de mikor nyugodtan napozni, pihenni nem tudsz, mert szinte az urámba van, mályebben ne is bonyolódjak a dologba, lehet mindenkinek magába tovább szőni a fonalat. Egy naturista kemping-strand részén ilyennel találkozni nem igazán lehet - de még szexel sem találkoztam, legalábbis nyíltan placcon. A távolságban viszont igazad van és abban, hogy kevés a naturista legális fürdési lehetőség, főleg ami kultúrált is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 24. hétfő 10:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (762450)
2013. 06. 24. hétfő 10:20
Ki kell ábrándítsalak: a hivatalos helyeken is csinálhatsz "akármit", ne legyünk ennyire álszentek. Mi fiatalok pedig valóban a nem hivatalos nudis helyeket szeretjük, de ennek oka nem a magamutogatás és a szex (bár kétségkívül megjelenik benne- nem mintha az idősebbeknél nem) , hanem a MO.-on igen alacsony ár/érték arány illetve a távolságok. Mi például már nem járunk normál strandra, mert utáljuk a fürdőruhát, de nem is tudunk annyiszor hivatalos nudis helyre menni, mint ahányszor napoznánk, fürdenénk a nyáron. Egyszerűen nincs rá 10-15.000 forintunk per alkalom. Így maradnak a nem hivatalosak, ahol jöhet rendőr, fényképezés kukkoló avagy bepróbálkozó kukkoló (jelzem, ilyenekkel a hivatalos helyeken is épp' úgy találkozhatsz), tudjuk jól. Viszont nekünk sajnos erre telik.
#2063   2013. 06. 24. hétfő 10:20
X Törölt felhasználó (762450)
Ki kell ábrándítsalak: a hivatalos helyeken is csinálhatsz "akármit", ne legyünk ennyire álszentek. Mi fiatalok pedig valóban a nem hivatalos nudis helyeket szeretjük, de ennek oka nem a magamutogatás és a szex (bár kétségkívül megjelenik benne- nem mintha az idősebbeknél nem) , hanem a MO.-on igen alacsony ár/érték arány illetve a távolságok. Mi például már nem járunk normál strandra, mert utáljuk a fürdőruhát, de nem is tudunk annyiszor hivatalos nudis helyre menni, mint ahányszor napoznánk, fürdenénk a nyáron. Egyszerűen nincs rá 10-15.000 forintunk per alkalom. Így maradnak a nem hivatalosak, ahol jöhet rendőr, fényképezés kukkoló avagy bepróbálkozó kukkoló (jelzem, ilyenekkel a hivatalos helyeken is épp' úgy találkozhatsz), tudjuk jól. Viszont nekünk sajnos erre telik.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 24. hétfő 07:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (884496)
2013. 06. 24. hétfő 07:24
a fiatalok a nem hivatalos nudista részeket részesítik előnybe, ahol "akármit" is lehet csinálni, senki nem szól rájuk stb.
Akaliban, Berényben ezt ugye nagyon nem lehet művelni. Az valóban a naturizmusról szól, és nem a magamutogatásról, kukkolásról, és szexről. Viszont a fiatalság többségét meg ez motiválja. Tisztelet a kivételnek.
#2062   2013. 06. 24. hétfő 07:24
X Törölt felhasználó (884496)
a fiatalok a nem hivatalos nudista részeket részesítik előnybe, ahol "akármit" is lehet csinálni, senki nem szól rájuk stb.
Akaliban, Berényben ezt ugye nagyon nem lehet művelni. Az valóban a naturizmusról szól, és nem a magamutogatásról, kukkolásról, és szexről. Viszont a fiatalság többségét meg ez motiválja. Tisztelet a kivételnek.
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2013. 06. 17. hétfő 07:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 17. hétfő 07:47
szuper volt akali isteni a víz de nem értem kiért nincsenek fiatalok csak öregek voltak szinte 50 felett.Berénybe is az a helyzet??
#2061   2013. 06. 23. vasárnap 20:46
kerce kerce
Tahi sziget az Szentendrei-sziget!
(Ez egy válasz hajlik001 üzenetére (2013. 06. 23. vasárnap 11:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 23. vasárnap 11:07
Ha egy kulturált , hivatalos helyett kerestek akkor a Szigetmonostori Naturistaparkot ajánljuk, Tahi szigeten, nem messze Budapesttől.
#2060   2013. 06. 23. vasárnap 18:42
petikebi petikebi
Kecskeméten keresek nudista helyet. ************** moderálva! NEM társkereső! Ravenna
#2059   2013. 06. 23. vasárnap 11:07
hajlik001 hajlik001
Ha egy kulturált , hivatalos helyett kerestek akkor a Szigetmonostori Naturistaparkot ajánljuk, Tahi szigeten, nem messze Budapesttől.
(Ez egy válasz mrnudl üzenetére (2013. 06. 22. szombat 13:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 22. szombat 13:57
Sziasztok. Gárdony idén nem nyit ki. Valaki nem ismer véletlenül Budapesten vagy környékén hasonló hivatalos nudi strandot alternatívaként? köszi
#2058   2013. 06. 22. szombat 14:18
karpat57 karpat57
Én csak Délegyházát tudom.
(Ez egy válasz mrnudl üzenetére (2013. 06. 22. szombat 13:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 22. szombat 13:57
Sziasztok. Gárdony idén nem nyit ki. Valaki nem ismer véletlenül Budapesten vagy környékén hasonló hivatalos nudi strandot alternatívaként? köszi
#2057   2013. 06. 22. szombat 13:57
mrnudl mrnudl
#2056   2013. 06. 21. péntek 14:35
fkk szeged fkk szeged
Sziasztok ,hétfőn a Szikin nudiztunk ,tegnap meg csak ide a Fokára szaladtunk ki
#2055   2013. 06. 20. csütörtök 21:02
X Törölt felhasználó (762450)
Ma találkoztunk két kedves párral is a Luppán. Sajnos csak kis ideig tudtunk velük beszélgetni, mert jött az eső... De ha esetleg olvasnák ezt, üzenjük nekik: szívesen találkoznánk még velük, kint! wave
#2054   2013. 06. 20. csütörtök 16:37
X Törölt felhasználó (875127)
párkéntmiskolcon Sziasztok. Ma a nyéki nudin kellemes élményben volt részem. Letelepedtem az egy pár mellé kb. 15 méterre ezt követően kb. 10 perc mulva megjelent egy srác és odament a párhoz. Kicsit beszélgettek, majd arra lettem figyelmes hogy a hölgyemény ( aki igen vonzó és dúskeblű volt) elkezdi a késöbb érkezö srác farkát szopni, addig a másik pasi meg csókolgatta a nö testét és közben masztizott. Több se kellett nekem mivel nem nagyon láttam jol az akciot így közelebb mentem hozzájuk. Látták hogy közeledek de nem zavarta öket. Mikor már kb 3 méterre voltam tölük akkor már az egyik srác a hölgy mellére élvezett addig a másik pasi még dugta keményen és kb. 2 perc mulva a 2. Pasi is elélvezett a hölgy mellére és arcára. Szivesen beszálltam volna hozzájuk de elég volt az is hogy néztem a kefélésüket és nem küldtek el onnan.Ha valaki magára ismer a szövegből akkor szivesen beszélgetnék vele.Szaisztok
#2053   2013. 06. 20. csütörtök 12:35
X Törölt felhasználó (826401)
Gàrdony a legközelebbi.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 16. vasárnap 11:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (881802)
2013. 06. 16. vasárnap 11:53
Sziasztok! Itt Komárom környékén a Duna miatt kiesetek a dunai helyek....nem tudna valaki segíteni, hogy a környéken hol lehetne nudizni?
#2052   2013. 06. 20. csütörtök 11:28
X Törölt felhasználó (866838)
Valaki ismer Szilvásvárad vagy Eger környékén naturista strandot vagy legalább olyan kempinget ahol lehet meztelenül napozni?
#2051   2013. 06. 19. szerda 22:54
pioneer1720 pioneer1720
Megy már küldtem belső levelet.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 13. csütörtök 01:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (768496)
2013. 06. 13. csütörtök 01:03
Nyéki tó valaki infó van már nudi?
#2050   2013. 06. 19. szerda 18:00
zozo2255 zozo2255
halihó
Ányáson mi a helyzet megközelíthető a part?
#2049   2013. 06. 19. szerda 13:33
X Törölt felhasználó (850611)
Sziasztok! A Tisza jelenlegi vízállása mellett merre lehet nudizni? Szolnoknál? Esetleg Ányás parton?
#2048   2013. 06. 18. kedd 08:17
xexepil92 xexepil92
SZep napot mindenkinek.szeretnenk megkerdezni a Tisza tavi nudista helyrol tud valaki felvilagositast adni
#2047   2013. 06. 17. hétfő 10:21
tantraszex tantraszex
A megyei lap szerint idén nem nyit ki a gárdonyi nudista kemping ..
(Ez egy válasz zozo2255 üzenetére (2013. 06. 17. hétfő 05:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 17. hétfő 05:40
szia mindenkinek
Gárdonyról tud valaki infót adni mert a honlapjuk megszünt
#2046   2013. 06. 17. hétfő 08:03
melonen melonen
Szombat és vasárnap délutánt a Szikin töltöttem. Tök jól éreztem magam... smile csend, tök jó víz, nyugalom nyes
#2045   2013. 06. 17. hétfő 07:47
zsozs70 zsozs70
szuper volt akali isteni a víz de nem értem kiért nincsenek fiatalok csak öregek voltak szinte 50 felett.Berénybe is az a helyzet??

... 269 270 271 272 273 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: kotlar kotlar
Nyitás ideje: 2007. 12. 26. szerda
Üzenetek: 7464db
Utolsó üzenet: 2025. 07. 06. vasárnap

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!