Részben jogos.
De ha pl. mint egyedülálló nő szeretnék ruhátlan élvezni a napot, vizet és az ezzel járó felszabadult érzést, biztos nem tenném meg könnyű szívvel egy nem, vagy alig legális helyen, gondolom nem kell sorolnom, hogy miért. És itt nem a kukkolókra gondolok, mert azok engem egyáltalán nem zavarnak, de mikor nyugodtan napozni, pihenni nem tudsz, mert szinte az urámba van, mályebben ne is bonyolódjak a dologba, lehet mindenkinek magába tovább szőni a fonalat. Egy naturista kemping-strand részén ilyennel találkozni nem igazán lehet - de még szexel sem találkoztam, legalábbis nyíltan placcon. A távolságban viszont igazad van és abban, hogy kevés a naturista legális fürdési lehetőség, főleg ami kultúrált is. (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 24. hétfő 10:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 24. hétfő 10:20
De ha pl. mint egyedülálló nő szeretnék ruhátlan élvezni a napot, vizet és az ezzel járó felszabadult érzést, biztos nem tenném meg könnyű szívvel egy nem, vagy alig legális helyen, gondolom nem kell sorolnom, hogy miért. És itt nem a kukkolókra gondolok, mert azok engem egyáltalán nem zavarnak, de mikor nyugodtan napozni, pihenni nem tudsz, mert szinte az urámba van, mályebben ne is bonyolódjak a dologba, lehet mindenkinek magába tovább szőni a fonalat. Egy naturista kemping-strand részén ilyennel találkozni nem igazán lehet - de még szexel sem találkoztam, legalábbis nyíltan placcon. A távolságban viszont igazad van és abban, hogy kevés a naturista legális fürdési lehetőség, főleg ami kultúrált is. (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 24. hétfő 10:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (762450)

Ki kell ábrándítsalak: a hivatalos helyeken is csinálhatsz "akármit", ne legyünk ennyire álszentek. Mi fiatalok pedig valóban a nem hivatalos nudis helyeket szeretjük, de ennek oka nem a magamutogatás és a szex (bár kétségkívül megjelenik benne- nem mintha az idősebbeknél nem) , hanem a MO.-on igen alacsony ár/érték arány illetve a távolságok. Mi például már nem járunk normál strandra, mert utáljuk a fürdőruhát, de nem is tudunk annyiszor hivatalos nudis helyre menni, mint ahányszor napoznánk, fürdenénk a nyáron. Egyszerűen nincs rá 10-15.000 forintunk per alkalom. Így maradnak a nem hivatalosak, ahol jöhet rendőr, fényképezés kukkoló avagy bepróbálkozó kukkoló (jelzem, ilyenekkel a hivatalos helyeken is épp' úgy találkozhatsz), tudjuk jól. Viszont nekünk sajnos erre telik.
Ki kell ábrándítsalak: a hivatalos helyeken is csinálhatsz "akármit", ne legyünk ennyire álszentek. Mi fiatalok pedig valóban a nem hivatalos nudis helyeket szeretjük, de ennek oka nem a magamutogatás és a szex (bár kétségkívül megjelenik benne- nem mintha az idősebbeknél nem) , hanem a MO.-on igen alacsony ár/érték arány illetve a távolságok. Mi például már nem járunk normál strandra, mert utáljuk a fürdőruhát, de nem is tudunk annyiszor hivatalos nudis helyre menni, mint ahányszor napoznánk, fürdenénk a nyáron. Egyszerűen nincs rá 10-15.000 forintunk per alkalom. Így maradnak a nem hivatalosak, ahol jöhet rendőr, fényképezés kukkoló avagy bepróbálkozó kukkoló (jelzem, ilyenekkel a hivatalos helyeken is épp' úgy találkozhatsz), tudjuk jól. Viszont nekünk sajnos erre telik.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 24. hétfő 07:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 24. hétfő 07:24
Törölt felhasználó (884496)

a fiatalok a nem hivatalos nudista részeket részesítik előnybe, ahol "akármit" is lehet csinálni, senki nem szól rájuk stb.
Akaliban, Berényben ezt ugye nagyon nem lehet művelni. Az valóban a naturizmusról szól, és nem a magamutogatásról, kukkolásról, és szexről. Viszont a fiatalság többségét meg ez motiválja. Tisztelet a kivételnek.
Akaliban, Berényben ezt ugye nagyon nem lehet művelni. Az valóban a naturizmusról szól, és nem a magamutogatásról, kukkolásról, és szexről. Viszont a fiatalság többségét meg ez motiválja. Tisztelet a kivételnek.
a fiatalok a nem hivatalos nudista részeket részesítik előnybe, ahol "akármit" is lehet csinálni, senki nem szól rájuk stb.
Akaliban, Berényben ezt ugye nagyon nem lehet művelni. Az valóban a naturizmusról szól, és nem a magamutogatásról, kukkolásról, és szexről. Viszont a fiatalság többségét meg ez motiválja. Tisztelet a kivételnek. (Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2013. 06. 17. hétfő 07:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 17. hétfő 07:47
Akaliban, Berényben ezt ugye nagyon nem lehet művelni. Az valóban a naturizmusról szól, és nem a magamutogatásról, kukkolásról, és szexről. Viszont a fiatalság többségét meg ez motiválja. Tisztelet a kivételnek. (Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2013. 06. 17. hétfő 07:47), amit ide kattintva olvashatsz)

szuper volt akali isteni a víz de nem értem kiért nincsenek fiatalok csak öregek voltak szinte 50 felett.Berénybe is az a helyzet??
Tahi sziget az Szentendrei-sziget!
(Ez egy válasz hajlik001 üzenetére (2013. 06. 23. vasárnap 11:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 23. vasárnap 11:07

Ha egy kulturált , hivatalos helyett kerestek akkor a Szigetmonostori Naturistaparkot ajánljuk, Tahi szigeten, nem messze Budapesttől.
Kecskeméten keresek nudista helyet. ************** moderálva! NEM társkereső! Ravenna
Ha egy kulturált , hivatalos helyett kerestek akkor a Szigetmonostori Naturistaparkot ajánljuk, Tahi szigeten, nem messze Budapesttől.
(Ez egy válasz mrnudl üzenetére (2013. 06. 22. szombat 13:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 22. szombat 13:57

Sziasztok. Gárdony idén nem nyit ki. Valaki nem ismer véletlenül Budapesten vagy környékén hasonló hivatalos nudi strandot alternatívaként? köszi
Én csak Délegyházát tudom.
(Ez egy válasz mrnudl üzenetére (2013. 06. 22. szombat 13:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 22. szombat 13:57

Sziasztok. Gárdony idén nem nyit ki. Valaki nem ismer véletlenül Budapesten vagy környékén hasonló hivatalos nudi strandot alternatívaként? köszi
Sziasztok ,hétfőn a Szikin nudiztunk ,tegnap meg csak ide a Fokára szaladtunk ki
Ma találkoztunk két kedves párral is a Luppán. Sajnos csak kis ideig tudtunk velük beszélgetni, mert jött az eső... De ha esetleg olvasnák ezt, üzenjük nekik: szívesen találkoznánk még velük, kint!

párkéntmiskolcon Sziasztok. Ma a nyéki nudin kellemes élményben volt részem. Letelepedtem az egy pár mellé kb. 15 méterre ezt követően kb. 10 perc mulva megjelent egy srác és odament a párhoz. Kicsit beszélgettek, majd arra lettem figyelmes hogy a hölgyemény ( aki igen vonzó és dúskeblű volt) elkezdi a késöbb érkezö srác farkát szopni, addig a másik pasi meg csókolgatta a nö testét és közben masztizott. Több se kellett nekem mivel nem nagyon láttam jol az akciot így közelebb mentem hozzájuk. Látták hogy közeledek de nem zavarta öket. Mikor már kb 3 méterre voltam tölük akkor már az egyik srác a hölgy mellére élvezett addig a másik pasi még dugta keményen és kb. 2 perc mulva a 2. Pasi is elélvezett a hölgy mellére és arcára. Szivesen beszálltam volna hozzájuk de elég volt az is hogy néztem a kefélésüket és nem küldtek el onnan.Ha valaki magára ismer a szövegből akkor szivesen beszélgetnék vele.Szaisztok
Gàrdony a legközelebbi.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 16. vasárnap 11:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 16. vasárnap 11:53
Törölt felhasználó (881802)

Sziasztok! Itt Komárom környékén a Duna miatt kiesetek a dunai helyek....nem tudna valaki segíteni, hogy a környéken hol lehetne nudizni?
Valaki ismer Szilvásvárad vagy Eger környékén naturista strandot vagy legalább olyan kempinget ahol lehet meztelenül napozni?
Megy már küldtem belső levelet.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 13. csütörtök 01:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 13. csütörtök 01:03
Törölt felhasználó (768496)

Nyéki tó valaki infó van már nudi?
halihó
Ányáson mi a helyzet megközelíthető a part?
Ányáson mi a helyzet megközelíthető a part?
Sziasztok! A Tisza jelenlegi vízállása mellett merre lehet nudizni? Szolnoknál? Esetleg Ányás parton?
SZep napot mindenkinek.szeretnenk megkerdezni a Tisza tavi nudista helyrol tud valaki felvilagositast adni
A megyei lap szerint idén nem nyit ki a gárdonyi nudista kemping ..
(Ez egy válasz zozo2255 üzenetére (2013. 06. 17. hétfő 05:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 17. hétfő 05:40

szia mindenkinek
Gárdonyról tud valaki infót adni mert a honlapjuk megszünt
Gárdonyról tud valaki infót adni mert a honlapjuk megszünt
Szombat és vasárnap délutánt a Szikin töltöttem. Tök jól éreztem magam...
csend, tök jó víz, nyugalom

szuper volt akali isteni a víz de nem értem kiért nincsenek fiatalok csak öregek voltak szinte 50 felett.Berénybe is az a helyzet??