Sziasztok ,hétfőn a Szikin nudiztunk ,tegnap meg csak ide a Fokára szaladtunk ki
Ma találkoztunk két kedves párral is a Luppán. Sajnos csak kis ideig tudtunk velük beszélgetni, mert jött az eső... De ha esetleg olvasnák ezt, üzenjük nekik: szívesen találkoznánk még velük, kint!

párkéntmiskolcon Sziasztok. Ma a nyéki nudin kellemes élményben volt részem. Letelepedtem az egy pár mellé kb. 15 méterre ezt követően kb. 10 perc mulva megjelent egy srác és odament a párhoz. Kicsit beszélgettek, majd arra lettem figyelmes hogy a hölgyemény ( aki igen vonzó és dúskeblű volt) elkezdi a késöbb érkezö srác farkát szopni, addig a másik pasi meg csókolgatta a nö testét és közben masztizott. Több se kellett nekem mivel nem nagyon láttam jol az akciot így közelebb mentem hozzájuk. Látták hogy közeledek de nem zavarta öket. Mikor már kb 3 méterre voltam tölük akkor már az egyik srác a hölgy mellére élvezett addig a másik pasi még dugta keményen és kb. 2 perc mulva a 2. Pasi is elélvezett a hölgy mellére és arcára. Szivesen beszálltam volna hozzájuk de elég volt az is hogy néztem a kefélésüket és nem küldtek el onnan.Ha valaki magára ismer a szövegből akkor szivesen beszélgetnék vele.Szaisztok
Gàrdony a legközelebbi.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 16. vasárnap 11:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 16. vasárnap 11:53
Törölt felhasználó (881802)

Sziasztok! Itt Komárom környékén a Duna miatt kiesetek a dunai helyek....nem tudna valaki segíteni, hogy a környéken hol lehetne nudizni?
Valaki ismer Szilvásvárad vagy Eger környékén naturista strandot vagy legalább olyan kempinget ahol lehet meztelenül napozni?
Megy már küldtem belső levelet.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 13. csütörtök 01:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 13. csütörtök 01:03
Törölt felhasználó (768496)

Nyéki tó valaki infó van már nudi?
halihó
Ányáson mi a helyzet megközelíthető a part?
Ányáson mi a helyzet megközelíthető a part?
Sziasztok! A Tisza jelenlegi vízállása mellett merre lehet nudizni? Szolnoknál? Esetleg Ányás parton?
SZep napot mindenkinek.szeretnenk megkerdezni a Tisza tavi nudista helyrol tud valaki felvilagositast adni
A megyei lap szerint idén nem nyit ki a gárdonyi nudista kemping ..
(Ez egy válasz zozo2255 üzenetére (2013. 06. 17. hétfő 05:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 17. hétfő 05:40

szia mindenkinek
Gárdonyról tud valaki infót adni mert a honlapjuk megszünt
Szombat és vasárnap délutánt a Szikin töltöttem. Tök jól éreztem magam...
csend, tök jó víz, nyugalom

szuper volt akali isteni a víz de nem értem kiért nincsenek fiatalok csak öregek voltak szinte 50 felett.Berénybe is az a helyzet??
szia mindenkinek
Sziasztok! Itt Komárom környékén a Duna miatt kiesetek a dunai helyek....nem tudna valaki segíteni, hogy a környéken hol lehetne nudizni?
Mi is indulunk!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 15. szombat 19:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 15. szombat 19:15

Törölt felhasználó (775593)

Holnaptól Dél1

Sziasztok!
A Desedára jár innen valaki napozni,fürdeni stb ?
A Desedára jár innen valaki napozni,fürdeni stb ?
Holnap én is Dél1

Holnaptól Dél1

Sziasztok! Pécs környékén van nudista strand?
Na remélem csináltok pár képet...
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 14. péntek 14:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 14. péntek 14:16
Törölt felhasználó (766796)

Végre a hétvégén csodás idő lesz!
Ideje szombaton kilátogatni Délegyre, reméljük nem leszünk egyedül.
Ideje szombaton kilátogatni Délegyre, reméljük nem leszünk egyedül.