Nudisták, naturisták, szex (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

FIGYELEM! Minden bejegyzés, ami társ és partnerkeresést tartalmaz, vagy időpont egyezésről szól, az törlésre kerül, továbbá a bejegyző 1 hetes tiltást is kap!. VAN PARTNERKERESŐ!

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!
Naturizmus, nem más, mint a harmónia. Harmónia, önmagunkkal, a többi emberrel és a természettel.
Nudizmus, nem más, mint ruhátlanság választása, akár a naturalizmust követve, akár „egyenletes barnaság” szelemét és sok egyéb dolgot. Persze a szexualitás csak egy kellemes mellékhatás. Amit természetesen privát körülmények között visszavonultan old meg az ember!
Nudista: az, aki időnként a ruhátlanságot választja;
Naturista pedig, ha akarja, a ruhátlanságot választja, de filozófiájának nem elengedhetetlen része alkalmi meztelenség, azaz nem biztos hogy nudista. Tehát egyszerű meztelenkedésnél, nem meztelenkedésnél többet foglal magába a szemlélete: környezettudatosságot, vegetarianizmust, és a természettel való szorosabb viszonyt (természetes öltözet, eszközök stb.)
Naturista strandon ne legyél meglepődve, hogy textilesek is vannak, de evidensnek veheted azt, hogy annak anyaga természetes anyag.
Nudista strand az a hely ahol elvárt a meztelenkedés.
A nudista strandon tett látogatás felhatalmazhat arra, hogy nudistának nevezd magad, de még nem tesz naturalistává!
Nudizmus-t - naturalizmus-t nem keverni nem egy a kettő (sajnos sok nudizmus számára helyet biztosító létesítmények, területek előszeretettel aggatják ki a „naturalista” szót csak a jobb úriasabb hangzás kedvért)
A nudizmus nem egyenlő az exhibicionizmussal!

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.
Csak tapasztalatokat és élményeket írjatok ide!

FIGYELEM! Minden bejegyzés, ami társ és partnerkeresést tartalmaz, vagy időpont egyezésről szól, az törlésre kerül, továbbá a bejegyző 1 hetes tiltást is kap!. VAN PARTNERKERESŐ!

Az eddigi hozzászólások

... 290 291 292 293 294 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1662   2012. 08. 05. vasárnap 19:10
roy71 roy71
Sziasztok, ma mi is megnéztük Gárdonyt, maradjunk annyiba ,aranyos. Itthon nem járunk kiépített nudi strandra de a belépő áráért megérte a tisztaság és a mosdók meg a sok szabad hely smile Akaratlanul, részesévé váltunk egy GG találkozónak,( mi nem használjuk az oldalt) de egyszer csak mellettünk lett egy,kettő majd négy pár beszélgetve meg talán egy szóló srác is , kész csapattalálkozó, Adjunk egy esélyt a kempingnek hátha a tanulóév után, feltéve ha sokan megyünk, a jövő jobb lesz.
#1661   2012. 08. 05. vasárnap 18:47
Demona Demona VIP Admin
Sajnos most a Velencei tó környékét alaposan felforgatták, Velencei strand egy része romokban és "félkész se" állapotban. Igaz működik a szabad strand, de hiába elég kiábrándító így is. Gondolom most a Gárdonyi rész viszi a java strandolókat így ott most sokkal zajosabb a szokásosnál. Nem mellékesen... én sosem várnám, hogy olyan legyen mint a Balaton, mindkettőnek megvan a maga szépsége, előnye és hátránya, jellegzetessége.
Ami az infrastruktúrát illeti... sosem szabad feladni, mert az emelkedő igények fogják majd a szolgáltatások minőségét feljebb tornázni és ez érvényes a Gárdonyi nudira is. smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 05. vasárnap 17:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (817926)
2012. 08. 05. vasárnap 17:57
Ma lent voltunk Gárdonyban... Valahogy nem jó a hangulata, de lehet, hogy még csak a kezdeti időszak. A gardonyi nagy strand nyuzsgese athallatszik, ettol hiaba csendes a nudi, igy is zsibvasar. Keves az arnyek a parton, laza lombu fiatal nyarfak vannak csak, kell a napernyo, vagy napozosator. A viz olyan, mint altalaban a velencei to, aki a balatont szereti, annak ez nem lesz jo, nem jo illatu, zavaros, nyalkas iszapu, es bar irtottak nadat ezen a szakaszon, de igy is van boven. A kempingben most egy kis bufe lakokocsi uzemel, meg csak innivaloval, de lesz majd mas is, azt mondtak. A zuhanyzo, mosdo nagyon ocska, nagyon regi, tisztasag volt, arra nincs panasz, de nem kenyelmes. Lakokocsik is, satrak is alltak mar, de olyan almos, szomorkas vasarnap volt. Aki a balatonberenyit szereti annak ez komoly csalodas lesz, nyomaba se er, de az is igaz, az egesz to, es tokornyek se er a balaton, es balatonkornyek nyomaba. Egyetlen elonye ennek a strandnak a nudi, mast tenyleg nem talaltunk. Pedig a kozelsege, budapestrol nezve, vonzova tehetne szamunkra, adtunk neki eselyt, bar tudtuk, hogy a velencei to, nem balaton... Kivancsian varjuk a ti tapasztalataitokat is.
#1660   2012. 08. 05. vasárnap 17:57
X Törölt felhasználó (817926)
Ma lent voltunk Gárdonyban... Valahogy nem jó a hangulata, de lehet, hogy még csak a kezdeti időszak. A gardonyi nagy strand nyuzsgese athallatszik, ettol hiaba csendes a nudi, igy is zsibvasar. Keves az arnyek a parton, laza lombu fiatal nyarfak vannak csak, kell a napernyo, vagy napozosator. A viz olyan, mint altalaban a velencei to, aki a balatont szereti, annak ez nem lesz jo, nem jo illatu, zavaros, nyalkas iszapu, es bar irtottak nadat ezen a szakaszon, de igy is van boven. A kempingben most egy kis bufe lakokocsi uzemel, meg csak innivaloval, de lesz majd mas is, azt mondtak. A zuhanyzo, mosdo nagyon ocska, nagyon regi, tisztasag volt, arra nincs panasz, de nem kenyelmes. Lakokocsik is, satrak is alltak mar, de olyan almos, szomorkas vasarnap volt. Aki a balatonberenyit szereti annak ez komoly csalodas lesz, nyomaba se er, de az is igaz, az egesz to, es tokornyek se er a balaton, es balatonkornyek nyomaba. Egyetlen elonye ennek a strandnak a nudi, mast tenyleg nem talaltunk. Pedig a kozelsege, budapestrol nezve, vonzova tehetne szamunkra, adtunk neki eselyt, bar tudtuk, hogy a velencei to, nem balaton... Kivancsian varjuk a ti tapasztalataitokat is.
#1659   2012. 08. 05. vasárnap 09:21
vipboy vipboy
Sziasztok, Gárdonyról tudnátok infókat. Milyen a kemping,víz ,a part, mennyi árnyékos rész van? Sátorozni mennénk gyerekkel.
#1658   2012. 08. 04. szombat 20:48
Cica és Kandur Cica és Kandur
Bocs de ide ment volna az előbbi - lásd Látókép.
A hely jó csak kijutni kicsit körülményes.
(Ez egy válasz Sweet Babe üzenetére (2012. 08. 03. péntek 09:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 03. péntek 09:57
Debreceni Látóképi nudi strandra senki nem jár.....?
#1657   2012. 08. 04. szombat 20:46
Cica és Kandur Cica és Kandur
Kellemes és tényleg nyugodt. Ha az idő nem szól közbe, mi is holnap leruccanunk a gyermekkel
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2012. 08. 04. szombat 06:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 04. szombat 06:32
szerintem meg az alkalmazottak islegyenek igenis meztelenül viselkedjenk ők is nudistaként
#1656   2012. 08. 04. szombat 15:53
ac4er ac4er
holnap mi is megnézzük Délegyházát...kíváncsi leszek, hogy mennyire jön be.
#1655   2012. 08. 04. szombat 10:34
X Törölt felhasználó (373340)
HORÁNY nudistrand.
Kezd a nádas megtelepedni. Ki kellene írtani, mert a kavicsos partot tönkreteszi, megmarad rajta a homokos hordalék..
Javaslom szervezzünk rá társadalmi munkát, egy pár erős fiatal erő jól jönne.
Gödön ezt megtették, igaz ott már nagyon vastag volt az üledék, de szép strandot alakítottak ki.

A korábbiakhoz szólva: a közösségi meztelenség a fedettlen személyiségi jelekre enged következtetni általában, ezért jobb egy ilyen helyen a hangulat.
Persze mostanában találkoztam fiatal párokkal itt Horányban, akik szintén képviselnek ilyen nézeteket, de vannak akik párcsere és egyéb natur sex miatt keresik a partot. Hajrá ! Ez remek dolog, élvezd az életedet, amíg hat rád a gravitáció, vagy ahogy egy idézet: " nyakamon érzem, hogy seggem mily nehéz" smile
Üdv mindenkinek: Szinbád, a dunai hajós.
#1654   2012. 08. 04. szombat 10:03
szexdebrecen szexdebrecen
Szia!

Én szoktam nagyon jó nyugis hely.
(Ez egy válasz Sweet Babe üzenetére (2012. 08. 03. péntek 09:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 03. péntek 09:57
#1653   2012. 08. 04. szombat 06:32
zsozs70 zsozs70
szerintem meg az alkalmazottak islegyenek igenis meztelenül viselkedjenk ők is nudistaként
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 03. péntek 22:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (20600)
2012. 08. 03. péntek 22:48
Na nem gondoltam hogy ilyen parázs vitát szítok ezzel a dologgal! smile Egy biztos nem az volt a baj hogy nem tudtam megkukkolni a csajt, amúgy a párommal voltam (nem mintha ez akadálya lenne annak hogy ha kukkolni szeretnék kacsint ) és Ő is mérgelődött. Azt is kizárom hogy a csaj akart volna kukkolni. Viszont ahogy több hozzászólás is említi ez nem szabad nudi strand hanem egy zárt naturista kemping-strand ahol házirend van amit illik betartani, és valóban pl. egy siófoki vagy csopaki strandon neki állnál nudizni úgy kivágnának hogy csak na, vagy bemész egy templomba ott sem áll neki senki hangosan káromkodni. Ha meg egy nő épp menstruál akkor ahhoz nem kell bikini felső is, úgy tudom nem onnan lóg ki a madzag.Viszont a hölgyike valóban fiatal volt és szőke és ha valóban a kemping által alkalmazott animátor volt akkor én kérek elnézést, hozzáteszem ez nekünk nem tűnt fel hogy animátorkodott volna mert mint bárki más úgy szépen elvolt a vízben és a parton is másod esetleg harmad magával akik persze szabályosan "öltözködtek", mind ettől függetlenül tényleg lehet hogy az volt aki és ha így volt akkor tévedtem/ünk és az rendjén van hogy nem vetkőzik le, hisz a bűfés sem kukiban méri a sört. No de ez mint jelenség, mármint hogy házirend nem betartása ezeken a helyeken szerintem egyre többször előfordul és fórumtársaink erre (is) próbálnak rávilágítani. Házirendet, írott és íratlan szabályokat tessék kérem betartani. A nap süssön mindenkire!
#1652   2012. 08. 03. péntek 23:05
X Törölt felhasználó (20600)
Egyébként mi teljesen jól érezzük és éreztük magunkat, itt lehet pihenni, nyugi és csend van és a vitaindító hozzászólásomban említett pozitív tapasztalatok még kellemesebbé tették az ottlétet. Minket pont nem érdekel hogy ki hogy néz ki és mit csinál éppen, hiszen mi sem vagyunk tökéletes modell alkatok. Csak ez hogy valaki teljes öltözékbe volt úgy szemet szúrt nagyon és én elmeséltem mint esetet,jelenséget.
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2012. 08. 03. péntek 22:35), amit ide kattintva olvashatsz)
vazelinator VIP Admin
2012. 08. 03. péntek 22:35
nem tartozik ide hogy én melyik tábort képviselem, mind két oldalért ki állok ha végig nézed.
de ti írtátok és én is osztom, nyugati nudista kultúrához fel kéne nőni.
mondhatnám általában az vélekedik így aki, mindig a szomszéddal vannak elfoglalva és nem maguk örömével, általában ilyenek mutogatnak, egy textilesre, míg be ér a helyére, hogy kukkoló, s mikor le pakol s levetkőzik, ja mégsem.
egy francia, egy német nudihoz képest, van mit fejlődni, ott érdekes nem zavar senkit ha épp valaki ruhás, vagy valaki nem nudista, azaz valahogy meg kell látogatni az ismerőst.
bár igaz kint inkább kempingesebbek, s leköltöznek nyára a strand kempingjébe egy lakó kocsival, gyerekestül mindenestül.
bár vannak szigorú strandok is, de egy-egy eltérő alkalomból nem csinálnak ott sem problémát.
s e mellett vannak olyanok ahol naturalizmus is kötelező, egy tetkó sem lehet rajtad.
de addig ne beszéljünk magyar nudizmusról, ahol egy tulaj pénzt lát csak benne, nem ad semmit érte, ő a legnagyobb kukkoló e mellet , s olykor még fényképez is.
s egyes pasik szintén rejtet kamerával fotózni járnak ki, s vadász területnek tekintik a strandot és úgy gondolják ott szexnek kell lenni, vagy szexpartnert találni, s míg a párocskák kukkoló paradicsomnak tekintik és nyíltan szexelnek.
mondhatnám menj el egy nudista strandra, s ne valami utánzatra.
#1651   2012. 08. 03. péntek 22:48
X Törölt felhasználó (20600)
Na nem gondoltam hogy ilyen parázs vitát szítok ezzel a dologgal! smile Egy biztos nem az volt a baj hogy nem tudtam megkukkolni a csajt, amúgy a párommal voltam (nem mintha ez akadálya lenne annak hogy ha kukkolni szeretnék kacsint ) és Ő is mérgelődött. Azt is kizárom hogy a csaj akart volna kukkolni. Viszont ahogy több hozzászólás is említi ez nem szabad nudi strand hanem egy zárt naturista kemping-strand ahol házirend van amit illik betartani, és valóban pl. egy siófoki vagy csopaki strandon neki állnál nudizni úgy kivágnának hogy csak na, vagy bemész egy templomba ott sem áll neki senki hangosan káromkodni. Ha meg egy nő épp menstruál akkor ahhoz nem kell bikini felső is, úgy tudom nem onnan lóg ki a madzag.Viszont a hölgyike valóban fiatal volt és szőke és ha valóban a kemping által alkalmazott animátor volt akkor én kérek elnézést, hozzáteszem ez nekünk nem tűnt fel hogy animátorkodott volna mert mint bárki más úgy szépen elvolt a vízben és a parton is másod esetleg harmad magával akik persze szabályosan "öltözködtek", mind ettől függetlenül tényleg lehet hogy az volt aki és ha így volt akkor tévedtem/ünk és az rendjén van hogy nem vetkőzik le, hisz a bűfés sem kukiban méri a sört. No de ez mint jelenség, mármint hogy házirend nem betartása ezeken a helyeken szerintem egyre többször előfordul és fórumtársaink erre (is) próbálnak rávilágítani. Házirendet, írott és íratlan szabályokat tessék kérem betartani. A nap süssön mindenkire!
#1650   2012. 08. 03. péntek 22:35
vazelinator vazelinator VIP Admin
nem tartozik ide hogy én melyik tábort képviselem, mind két oldalért ki állok ha végig nézed.
de ti írtátok és én is osztom, nyugati nudista kultúrához fel kéne nőni.
mondhatnám általában az vélekedik így aki, mindig a szomszéddal vannak elfoglalva és nem maguk örömével, általában ilyenek mutogatnak, egy textilesre, míg be ér a helyére, hogy kukkoló, s mikor le pakol s levetkőzik, ja mégsem.
egy francia, egy német nudihoz képest, van mit fejlődni, ott érdekes nem zavar senkit ha épp valaki ruhás, vagy valaki nem nudista, azaz valahogy meg kell látogatni az ismerőst.
bár igaz kint inkább kempingesebbek, s leköltöznek nyára a strand kempingjébe egy lakó kocsival, gyerekestül mindenestül.
bár vannak szigorú strandok is, de egy-egy eltérő alkalomból nem csinálnak ott sem problémát.
s e mellett vannak olyanok ahol naturalizmus is kötelező, egy tetkó sem lehet rajtad.
de addig ne beszéljünk magyar nudizmusról, ahol egy tulaj pénzt lát csak benne, nem ad semmit érte, ő a legnagyobb kukkoló e mellet , s olykor még fényképez is.
s egyes pasik szintén rejtet kamerával fotózni járnak ki, s vadász területnek tekintik a strandot és úgy gondolják ott szexnek kell lenni, vagy szexpartnert találni, s míg a párocskák kukkoló paradicsomnak tekintik és nyíltan szexelnek.
mondhatnám menj el egy nudista strandra, s ne valami utánzatra.
(Ez egy válasz simit üzenetére (2012. 08. 03. péntek 09:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 03. péntek 09:18
rosszul látod, ha elmész egy ilyen helyre, akkor majd írd újra a véleményed wave
#1649   2012. 08. 03. péntek 17:01
X Törölt felhasználó (175525)
Sziasztok ,ne kövezzetek meg ha tévedek. Ha az a lány, nem nevezem meg fiatal 18-22 közötti szőke hosszú hajú akkor szerintem a helyi animátor-programszervező volt.Ugyanis amikor munkaidőben ott volt akkor bizony fürdőruhában volt viszont este meló után rászólt az említett hölgy ,hogy vagy dobja le a rucit vagy öltözzön fel rendesen póló rövidnadrág.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 01. szerda 17:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 01. szerda 17:21
Berény a hétvégén hozta a szokásos pozitív formáját, jó átélni újra és újra ezt a szabad érzést! Most megtapasztalhattuk, hogy miben is különbözik a nudista/naturista közösség a fürdőruhástól, mégpedig nagy buzgón gumimatracokat fújtunk szájjal és egyszer csak egy kedves úr odalépett és felajánlotta hogy hoz egy pumpát, ne kínlódjunk szájjal felfújni azokat. Mi elfogadtuk és hozta is. Jól esett ez a gesztus. A másik pedig hogy elhagytam a napszemüvegemet a büfénél x idő múlva egy kedves német pár odajött ahol napoztunk és mutatta hogy úgy gondolja ez az én szemüvegem. Hát igen....! Viszont egy dolog bosszantott, egy fiatal csaj full fürdőruhában töltötte a ott az idejét (volt vele egy faszi az rendesen viselkedett) és senki nem szólt rá a kemping emberei közül vagy akár a vendégek hogy haló ez nem az a hely! Nem értem az ilyen minek megy ilyen helyre? Különben még tavaly láttunk két hölgyet aki rendszeresen járta a kemping és strand területét és rászólt azokra akik nem a megfelelő módon "öltöztek" és vagy viselkedtek. Idén nem láttuk őket egyszer sem.
#1648   2012. 08. 03. péntek 14:04
simit simit
Igen, vannak kivételek, amikor valaki rongyosra sül stb. de nem kell védeni azokat akik csak elméletben foglalkoznak a kérdéssel és ezen csámcsognak, így nem értek veled egyet. Képzeld el, ha "elárasztanák" pl. Balatonberényt az ilyen lassan levetkőzős kezdő nudisták...szerinted mennyi lenne ebből a kíváncsiskodó??? Szóval, aki úgy dönt elmegy egy ilyen helyre, az igen is vetkőzzön le, mert ugye nem fogja váratlanul érni, hogy ott mindenki meztelen.... confused
(Ez egy válasz Demona üzenetére (2012. 08. 03. péntek 12:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Demona VIP Admin
2012. 08. 03. péntek 12:59
Aki nem járt az is tudja mi van az ilyen helyen, felületesen.... aki egy-egy napra leruccan az sem sokkal többet tud.
Ahogy itt írjátok nekem olybá tűnik csak a meztelenséggel foglalkozik mindenki, meg egymással.
A naturizmus nem elfogadásról és alkalmazkodásról szólna?... a társadalom által ránk szoktatott páncélzattal valami belső páncéltól is szabadulni kéne! Na igen ezt megérteni megélni csak akkor fogja valaki, ha folyamatosan heteket és hónapokat tölt el egy ilyen helyen. Törzstagok közül valóban, többen is körbe szoktak járni, a frissebb látogatókat segítik eligazítják ha kell, de hogy vetkőzésre utasítanának na az nevetséges hehe
Max. megkérdezik először van ilyen helyen...hamarabb számítható egy barátságos beszélgetés mint utasítás.
Gondoljatok bele ha hetekig is lent van valaki számtalan élethelyzet adódik amiért ruhába kényszerül az ember főleg ha nő.... pl.menzesz miatt nem szakítod meg a nyaralást és felkapod a fürdőrucit mert mégse lógjon ki a filterzsinór vigyor5 ha jobban megkapott a nap, felkapod a pólót mert nem feltétlen bújsz barlangba, időjárás..stb
#1647   2012. 08. 03. péntek 13:39
crespo69 crespo69
ott a pont ! eljen
(Ez egy válasz Demona üzenetére (2012. 08. 03. péntek 12:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Demona VIP Admin
2012. 08. 03. péntek 12:59
Aki nem járt az is tudja mi van az ilyen helyen, felületesen.... aki egy-egy napra leruccan az sem sokkal többet tud.
Ahogy itt írjátok nekem olybá tűnik csak a meztelenséggel foglalkozik mindenki, meg egymással.
A naturizmus nem elfogadásról és alkalmazkodásról szólna?... a társadalom által ránk szoktatott páncélzattal valami belső páncéltól is szabadulni kéne! Na igen ezt megérteni megélni csak akkor fogja valaki, ha folyamatosan heteket és hónapokat tölt el egy ilyen helyen. Törzstagok közül valóban, többen is körbe szoktak járni, a frissebb látogatókat segítik eligazítják ha kell, de hogy vetkőzésre utasítanának na az nevetséges hehe
Max. megkérdezik először van ilyen helyen...hamarabb számítható egy barátságos beszélgetés mint utasítás.
Gondoljatok bele ha hetekig is lent van valaki számtalan élethelyzet adódik amiért ruhába kényszerül az ember főleg ha nő.... pl.menzesz miatt nem szakítod meg a nyaralást és felkapod a fürdőrucit mert mégse lógjon ki a filterzsinór vigyor5 ha jobban megkapott a nap, felkapod a pólót mert nem feltétlen bújsz barlangba, időjárás..stb
#1646   2012. 08. 03. péntek 12:59
Demona Demona VIP Admin
#1645   2012. 08. 03. péntek 11:41
simit simit
ilyenkor lehet látni ki nem járt még ilyen helyen....menj el, ajánljuk! wave
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 03. péntek 10:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2012. 08. 03. péntek 10:15
Talán a barátja miatt ment ki, de Ő nem akart meztelen lenni. Mint ahogy írták nem valószínű, hogy kukkolni akart, pont elfogadta a többi meztelen embert azzal, hogy odament annak ellenére, hogy valószínű maga nem támogatja ezt a fajta dolgot.
Itt inkább fordított cicológiáról van szó. Téged az zavart, hogy azt a csinos csajt nem tudtad megnézni pőrén.
#1644   2012. 08. 03. péntek 10:15
X Törölt felhasználó (69371)
Talán a barátja miatt ment ki, de Ő nem akart meztelen lenni. Mint ahogy írták nem valószínű, hogy kukkolni akart, pont elfogadta a többi meztelen embert azzal, hogy odament annak ellenére, hogy valószínű maga nem támogatja ezt a fajta dolgot.
Itt inkább fordított cicológiáról van szó. Téged az zavart, hogy azt a csinos csajt nem tudtad megnézni pőrén.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 01. szerda 17:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 01. szerda 17:21
Berény a hétvégén hozta a szokásos pozitív formáját, jó átélni újra és újra ezt a szabad érzést! Most megtapasztalhattuk, hogy miben is különbözik a nudista/naturista közösség a fürdőruhástól, mégpedig nagy buzgón gumimatracokat fújtunk szájjal és egyszer csak egy kedves úr odalépett és felajánlotta hogy hoz egy pumpát, ne kínlódjunk szájjal felfújni azokat. Mi elfogadtuk és hozta is. Jól esett ez a gesztus. A másik pedig hogy elhagytam a napszemüvegemet a büfénél x idő múlva egy kedves német pár odajött ahol napoztunk és mutatta hogy úgy gondolja ez az én szemüvegem. Hát igen....! Viszont egy dolog bosszantott, egy fiatal csaj full fürdőruhában töltötte a ott az idejét (volt vele egy faszi az rendesen viselkedett) és senki nem szólt rá a kemping emberei közül vagy akár a vendégek hogy haló ez nem az a hely! Nem értem az ilyen minek megy ilyen helyre? Különben még tavaly láttunk két hölgyet aki rendszeresen járta a kemping és strand területét és rászólt azokra akik nem a megfelelő módon "öltöztek" és vagy viselkedtek. Idén nem láttuk őket egyszer sem.
#1643   2012. 08. 03. péntek 09:57
Sweet Babe Sweet Babe
(Ez egy válasz Sweet Babe üzenetére (2012. 07. 30. hétfő 11:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 30. hétfő 11:29
Sziasztok!
Hétvégén voltunk a Debrecen mellett lévő Látóképi nudi strandon.Mindenkinek ajánlani tudom aki még nem volt itt!Kulturált környezet,be van kerítve,le van nyírva a fű,és a víz is nagyon jó.Ha még lesz jó idő még biztos megyünk....

... 290 291 292 293 294 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: kotlar kotlar
Nyitás ideje: 2007. 12. 26. szerda
Üzenetek: 7482db
Utolsó üzenet: ma 12:49

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!