Nudisták, naturisták, szex (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

FIGYELEM! Minden bejegyzés, ami társ és partnerkeresést tartalmaz, vagy időpont egyezésről szól, az törlésre kerül, továbbá a bejegyző 1 hetes tiltást is kap!. VAN PARTNERKERESŐ!

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!
Naturizmus, nem más, mint a harmónia. Harmónia, önmagunkkal, a többi emberrel és a természettel.
Nudizmus, nem más, mint ruhátlanság választása, akár a naturalizmust követve, akár „egyenletes barnaság” szelemét és sok egyéb dolgot. Persze a szexualitás csak egy kellemes mellékhatás. Amit természetesen privát körülmények között visszavonultan old meg az ember!
Nudista: az, aki időnként a ruhátlanságot választja;
Naturista pedig, ha akarja, a ruhátlanságot választja, de filozófiájának nem elengedhetetlen része alkalmi meztelenség, azaz nem biztos hogy nudista. Tehát egyszerű meztelenkedésnél, nem meztelenkedésnél többet foglal magába a szemlélete: környezettudatosságot, vegetarianizmust, és a természettel való szorosabb viszonyt (természetes öltözet, eszközök stb.)
Naturista strandon ne legyél meglepődve, hogy textilesek is vannak, de evidensnek veheted azt, hogy annak anyaga természetes anyag.
Nudista strand az a hely ahol elvárt a meztelenkedés.
A nudista strandon tett látogatás felhatalmazhat arra, hogy nudistának nevezd magad, de még nem tesz naturalistává!
Nudizmus-t - naturalizmus-t nem keverni nem egy a kettő (sajnos sok nudizmus számára helyet biztosító létesítmények, területek előszeretettel aggatják ki a „naturalista” szót csak a jobb úriasabb hangzás kedvért)
A nudizmus nem egyenlő az exhibicionizmussal!

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.
Csak tapasztalatokat és élményeket írjatok ide!

FIGYELEM! Minden bejegyzés, ami társ és partnerkeresést tartalmaz, vagy időpont egyezésről szól, az törlésre kerül, továbbá a bejegyző 1 hetes tiltást is kap!. VAN PARTNERKERESŐ!

Az eddigi hozzászólások

... 300 301 302 303 304 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1458   2012. 06. 27. szerda 13:08
nem1szer nem1szer
Ha valaki kíváncsi tényleg valamire, akkor nem fog egy csalódástól elriadni, de ha megteremtődnek a kedvező feltételek akkor könnyű a pozitív élmény.
Ezért is jó dolog ha valaki egy zártabb, nyugodt és direkt e célra fenntartott, létesített helyen próbálkozik először a ruhátlansággal.
Tudom hogy rossz példa de egy ismerősöm kitalálta hogy majd nyáron "mozi élményben lesz részünk" nála a telken. Felrakott egy nagy vászont és arra vetített filmeket... Hát szar volt! Mert ugye a körülmények. Nekem ugyanilyen ez az egész. Ahol nem lehet, nem illk... ott nem teszem vagy vállalom a következményeit, ( kukkolók , esetleg hatóság ) de ahol lehet és még is godnom van valamivel, ott szólhatok is.

Doki bejegyzésére meg csak rábólintani tudok, ezért jók az erre kialakított helyek... De azért fura hogy a tetováltságért, vagy ékszerért valakit nem engednek be. Az ajtóban van vizit? smile De tény, ha valahová elmegyünk annak a helynek illik elfogadni a szabályait, és ha nemt tetszik másikat keresni.
#1457   2012. 06. 27. szerda 12:59
simit simit
osztom eljen
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 06. 27. szerda 09:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (762450)
2012. 06. 27. szerda 09:44
"Nemek aránya : sok a pasi és kevés a nő! És? kit érdekel ha nem kukkolni mész oda? " - Ebből is látszik, még életedben nem voltál hasonló helyzetben. Ráadásul mindent feketén és fehéren látsz... Segítek akkor megvilágosodni. Ha egy ilyen helyre lemegy egy pár, azt a többségben lévő férfiak azonnal egyfajta glory hole-nak érzik. Csoportostul gyűlnek köréjük, egy pillanatra sem veszik le tekintetüket a nőről, stb. Megalázó tud lenni, nagyon megalázó. És nem csak a nőnek, hanem a párjának is... Persze ezt egy olyan férfi, mint te, sosem fogod átérezni, hiszen hozzászólásodból is tükröződik: nem alap szinten vagy tájékozatlan a témában...

(moderálva:vazelinator)
#1456   2012. 06. 27. szerda 12:55
ggraf ggraf
Naturista=nudista
Egy és ugyanaz, bár a naturisták hozzáköltik a természet szeretetét, stb, stb. Meztelenül kirándulás??? Ezt egy-két aberrált pasi erőlteti csak.
Meztelenül strandolni, meg szaunázni kell. A többi baromság.

Ők is ugyanazért járnak ilyen helyre, mert kellemes a közeg... Tizenévesen amikor nudisták lettek, nem a természet szeretete volt az öszöntző hanem a kiváncsiság, a hormonok, a többi vele egykorú fiatal látványa...

Jómagam is így lettem nudista(naturista) Most már csaláos emberként (a családdal) járok ki! Bár többen járnának, akár csak mint 10-15 évvel ezelőtt.

Gárdonyi nudi: tetszik, nem tetszik rettenetesen rossz hanulat van kint, főleg hétközben: Már a "családos" öbölben is csak magányos férfiak vannak. Hazudik akinek ez hangulatilag nem romboló. Ne legyen már tök mindegy, hogy heteroként pasik között sütteted magad, vagy koedukálva. Egy nudista részen igen is legyenek nők is normális arányban!!! Fiatal, idősebb, mindenki, de ez a csak magányos pasik mindenhol kiábrándÍtó... És nem azért mondom, mert megkörnyékezetek volna, vagy bármi rossz tapasztalatom lett volna.

Egyébként pedig rendkívül szimpatikus az 50 feletti korosztály, akik a fénykorban kezdték a nudizmust. smile

Nem negatív reklám, de Gárdony csak hétvégén nem nyomasztó. Ja és egy egészséges fiatal párocskának egy életre elmegy a kedve a nudizmustól, ha egy ilyen (rossz nemi arányú) helyre betéved.
#1455   2012. 06. 27. szerda 12:53
Doki68 Doki68
Azért nem kellene összekeverni a két fogalmat!
A naturizmust a nudizmus fogalmával,mert,ha mindenki tisztában lenne ezzel,ilyen viták sem alakulnának ki!
A nagy nyugaton is vannak olyan helyek,ami a "demokrácia" és a nagy "tolerancia" bölcsője,ahol nem minden megengedett.És az oda járok tisztában vannak az etikett írott és íratlan szabályaival és tisztában vannak az annak be nem tartásának következményeivel is.És mind ez nem olyan alapon megy,ha én kimegyek és meztelenre vetkőzöm akkor jogom van bárkit pofátlanul,stirölni,és ha ,ez valakinek nem tetszik,akkor a jó "magyar" válasz nem kell ilyen helyre menni!Az általad felsorolt országokban,vannak olyan naturista helyek,kihangsúlyozom naturista helyek,ahova ékszerrel,testékszerrel,tetováltan be sem mehetsz,ha tetszik ,ha nem!És azt is el kell fogadni,hogy más egy nudistának és más egy naturistának az értékrendje,és tolerancia küszöbe.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 06. 27. szerda 12:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (756688)
2012. 06. 27. szerda 12:14
Érdeklődve olvastam a hozzászólásokat....és sajnálattal állapítottam meg,hogy ez a mai valóság - ez ma Magyarország! Ezért is szégyenkezem elég sokszor...Miért kell nekünk mindig,mindent megmagyarázni? Miért nem lehet a dolgokat a maguk természetességénél fogva,önmagukért szeretni,élvezni,csinálni?
Az igazság - mint mindig - valahol félúton van... feu1 és Angel19 véleménye sem mentes az indulatoktól és cinizmustól,a kioktató stílustól...
A vélemény szabad! Bármennyire is fáj ez egyeseknek...igaz Angel19?
Nyilván rengeteg ember van,aki nem kukkolni megy nudista helyekre,hanem mert meztelenül jobban érzi magát....ez egyfajta "szabadságvágy" kifejezése...persze a mi torz és szegényes társadalmunkban pedig ez nem mindig érthető meg.Azonban az sem igaz,hogy a nudisták közül mindenki csak a "szellő lágy simogatásáért a testén" szabadul meg a ruháitól! És ezt is el kell fogadni! Az ember gyarló és kiváncsi....amióta lejött a fáról....
És sokan álszentek is! Nem merik még maguknak sem beismerni a kézzelfogható tényeket!
Nem csak irigykedni kellene a "nyugati" országokra - ez is tipikus magyar mentalitás - hanem kicsit...inkább nagyon is tanulni tőlük!Például toleranciát! Nem mindig a másikkal kell foglalkozni! Van mit rendbetenni a saját házunk táján is,azt hiszem!
Angel19! Akármennyire is bizonygattad,bizony sok - magát naturistának becéző,természetet kedvelő emberke van itt,akiknek a nyálas,álszent hazugságaitól még Assisi Szent Ferenc is elsírná magát!...
De Ő legalább felvállalta magát! Bizony nézegessél csak bele az adatlapjukba és megdöbbensz,hogy a nagy naturizmus zászlaja mögött milyen "eccerű", közönséges jellemek bújnak meg!
Képek és videók baszásról,szopásról,meg mindenről...Ezzel sem lenne baj,de a hirdetéseiben és hozzászólásaiban aztán kikéri magának,hogy Ő naturista és nem azért megy ki!....
Ugyan-ugyan! Ezen meg én mosolygok!
**************************** feu1 igencsak rátapintott a lényegre.
Még egyszer mondom tisztelet a kivételnek! Vajon miért nem probléma ez a téma Ausztriában,Németországban,Franciaországban és még sorolhatnám a "kulturáltabb" népeket...?
Mikszáth forogna a sírjában,ha most látná mivé lett az a társadalom,amit ő már megírt és jellemzett anno...és csak a jéghegy csúcsát...Szóval nem kellene kioktatni,feleslegesen bántani egymást,hanem csinálni! Miért is baj ha idősebbek ugyanúgy levetkőznek? Én sok olyannal találkoztam már nudizás közben,akinek egy húsz-harmincéves is csak jelenthetne külalakra..fejben pedig pláne! És miért baj ha 15 férfi és 3 nő van egy helyen?Ha zavar ez valakit,akkor nem kell odamenni...A vizet és a szellőt a testeteken lehet magatokban is élvezni egy félreeső szép Duna parton is...ha netán zavarna bármi vagy bárki más ebben...Ha nem,akkor pedig fel kell készülni arra,hogy bizony megnéznek! Ha pedig valaki "eredeti" szaunaélményre vágyik,el kell menni Finnországba! Ott biztos nem fog ruhás emberrel találkozni! nyes

(moderálva :vazelinator)
#1454   2012. 06. 27. szerda 12:14
X Törölt felhasználó (756688)
Érdeklődve olvastam a hozzászólásokat....és sajnálattal állapítottam meg,hogy ez a mai valóság - ez ma Magyarország! Ezért is szégyenkezem elég sokszor...Miért kell nekünk mindig,mindent megmagyarázni? Miért nem lehet a dolgokat a maguk természetességénél fogva,önmagukért szeretni,élvezni,csinálni?
Az igazság - mint mindig - valahol félúton van... feu1 és Angel19 véleménye sem mentes az indulatoktól és cinizmustól,a kioktató stílustól...
A vélemény szabad! Bármennyire is fáj ez egyeseknek...igaz Angel19?
Nyilván rengeteg ember van,aki nem kukkolni megy nudista helyekre,hanem mert meztelenül jobban érzi magát....ez egyfajta "szabadságvágy" kifejezése...persze a mi torz és szegényes társadalmunkban pedig ez nem mindig érthető meg.Azonban az sem igaz,hogy a nudisták közül mindenki csak a "szellő lágy simogatásáért a testén" szabadul meg a ruháitól! És ezt is el kell fogadni! Az ember gyarló és kiváncsi....amióta lejött a fáról....
És sokan álszentek is! Nem merik még maguknak sem beismerni a kézzelfogható tényeket!
Nem csak irigykedni kellene a "nyugati" országokra - ez is tipikus magyar mentalitás - hanem kicsit...inkább nagyon is tanulni tőlük!Például toleranciát! Nem mindig a másikkal kell foglalkozni! Van mit rendbetenni a saját házunk táján is,azt hiszem!
Angel19! Akármennyire is bizonygattad,bizony sok - magát naturistának becéző,természetet kedvelő emberke van itt,akiknek a nyálas,álszent hazugságaitól még Assisi Szent Ferenc is elsírná magát!...
De Ő legalább felvállalta magát! Bizony nézegessél csak bele az adatlapjukba és megdöbbensz,hogy a nagy naturizmus zászlaja mögött milyen "eccerű", közönséges jellemek bújnak meg!
Képek és videók baszásról,szopásról,meg mindenről...Ezzel sem lenne baj,de a hirdetéseiben és hozzászólásaiban aztán kikéri magának,hogy Ő naturista és nem azért megy ki!....
Ugyan-ugyan! Ezen meg én mosolygok!
**************************** feu1 igencsak rátapintott a lényegre.
Még egyszer mondom tisztelet a kivételnek! Vajon miért nem probléma ez a téma Ausztriában,Németországban,Franciaországban és még sorolhatnám a "kulturáltabb" népeket...?
Mikszáth forogna a sírjában,ha most látná mivé lett az a társadalom,amit ő már megírt és jellemzett anno...és csak a jéghegy csúcsát...Szóval nem kellene kioktatni,feleslegesen bántani egymást,hanem csinálni! Miért is baj ha idősebbek ugyanúgy levetkőznek? Én sok olyannal találkoztam már nudizás közben,akinek egy húsz-harmincéves is csak jelenthetne külalakra..fejben pedig pláne! És miért baj ha 15 férfi és 3 nő van egy helyen?Ha zavar ez valakit,akkor nem kell odamenni...A vizet és a szellőt a testeteken lehet magatokban is élvezni egy félreeső szép Duna parton is...ha netán zavarna bármi vagy bárki más ebben...Ha nem,akkor pedig fel kell készülni arra,hogy bizony megnéznek! Ha pedig valaki "eredeti" szaunaélményre vágyik,el kell menni Finnországba! Ott biztos nem fog ruhás emberrel találkozni! nyes

(moderálva :vazelinator)
#1453   2012. 06. 27. szerda 12:05
nem1szer nem1szer
Egyszer már írtam, de most is tartom: Ehhez az egészhez fel kell nőni...
Úgy emberileg, egyénileg mint a résztvevőknek együtt mint közösség. Amikor vadkempingeztünk, vagy csak úgy itt-ott napoztunk a párommal előfordult hogy megnéztek, sőt kukkoltak hogy "mit fogunk csinálni". Attól függetlenül volt néző hogy volt-e rajtam fürdőruha. Vagy éppen nem.
Kukkolók meg mindig is voltak és lesznek is. És van egy olyan határ, ami átlépése esetén én úgy gondolom fel lehet lépni ellene. Ha ez egy "fizetős helyen" történik nem félek szólni az üzemeltetőnek, hátha van valami jó ötlete, tanácsa. De épp elég ha ilyenkof figyelmeztették az iletőt hogy van egy íratlan etikett, amit próbáljon meg betartani. És ez szokott sikerülni. Bár meg kell azt is állapítanom hogy nem egyszer futottam bele "képmutató naturistákba is" akik nagyhangon hírdették hogy miért is jó pucérnak lenni és ilyen helyen hogy kell viselkedni ( értsd itt nem bámulunk, nem fotózunk ) és épp egy ilyen közegben futottam bele olyan másokat ábrázoló képgyüjteménybe ami ennek épp ellentétére utalt.
A szaunázásra meg... ha egy szauna üzemeltetője nem teszi lehetővé hogy ott meztelen legyek, hát nem szaunázok, vagy ha igen, lepedőbe csavarva... de nem dobom le magamról hogy úgy a helyet, mint a többi vendéget megtiszteljem. De ha lehet textil nélkül szaunázni, akkor e szerint élvezem a lehetőséget. Aki pedig még nem elég bátor hogy ledobja a lepedőt, törülközőt magáról azt sem kell bántani. Majd ráérez. De ettől még az illető nem báb...
Ismét azt írom hogy ahogy a helyes szaunázási szokásokhoz fel kell nőni, úgy ez igaz a naturizmusra is.
#1452   2012. 06. 27. szerda 09:44
X Törölt felhasználó (762450)
"Nemek aránya : sok a pasi és kevés a nő! És? kit érdekel ha nem kukkolni mész oda? " - Ebből is látszik, még életedben nem voltál hasonló helyzetben. Ráadásul mindent feketén és fehéren látsz... Segítek akkor megvilágosodni. Ha egy ilyen helyre lemegy egy pár, azt a többségben lévő férfiak azonnal egyfajta glory hole-nak érzik. Csoportostul gyűlnek köréjük, egy pillanatra sem veszik le tekintetüket a nőről, stb. Megalázó tud lenni, nagyon megalázó. És nem csak a nőnek, hanem a párjának is... Persze ezt egy olyan férfi, mint te, sosem fogod átérezni, hiszen hozzászólásodból is tükröződik: nem alap szinten vagy tájékozatlan a témában...

(moderálva:vazelinator)
(Ez egy válasz feu1 üzenetére (2012. 06. 27. szerda 09:09), amit ide kattintva olvashatsz)
feu1 VIP
2012. 06. 27. szerda 09:09
Sziasztok!
Sokat gondolkoztam, hogy megírjam-e a véleményem, de tudom, hogy most eg felháborodási lavinát fogok elindítani, de akkor is megírom.
Kedves társaim !
Most magatoknak hazudosztok vagy tényleg itt néztek mindenkit hülyének?
Régóta olvasom itt és a többi alcím alatt a véleményeket a mesztelenségről.
Miért járunk mi olyan helyekre ahol mesztelenül lehetünk?????
Elárulom 2 dologért :
1,exibicionisták vagyunk és szeretjük ha néznek minket
2,Kukkolni!
A többi hülye duma a mesztelenség természetességéről mind csak hazugság.
Olvasom lejjebb engem zavar, hogy "odajönnek mellénk és csorgatják a nyálukat a páromra" írja ezt egy olyan ember akinek itt a GG-n temérdek kép van feltöltve a párjáról mesztelenül szex közben. Akkor most miért is zavarja őt?????? Kis ellentmondást érzek a dologban! Vag akkor minek fényképezi a párját szopás, dugás közben és tölti ide fel a netre???? De folytatom "zavar ha más fürdőruhába jön be a szaunába" miért is zavar?? Ja mert, hogy te így nem látod őt mesztelenül????Persze ezt is megmagyarázzák, hogy dehogy is!!!Csak ez nem így természetes! Ha neked ez a természetes, hogy pucér vagy miért zavar ha más nem? Ha íg természetes miért nem sza....rod le, hogy ki hogy van ott?
Nemek aránya : sok a pasi és kevés a nő! És? kit érdekel ha nem kukkolni mész oda? Vagy azért mész oda csak jobb hazudni? Továbbmegyek: Sok az idősebb korosztály és ez zavar! Miért is? Ja mert nincsenek mesztelen fiatal csajok akikket lehet kukkolni? Vagy miért is?Ha nem akkor nem mindeggy, hogy hány évesek? Hisz nem azért megyek oda, hanem ez a kultúra meg a természetesség! Haggyuk már ezt a baromságot!!! Legyünk már őszinték egyszer az életben legalább itt a GG-n ahova olyanok járnak mint mi! Legalább nekik ne hazudozzunk ! Na most jöhet a sok felháborodott vélemény!
#1451   2012. 06. 27. szerda 09:44
X Törölt felhasználó (762450)
Szia feu1! A hozzászólásod is egy vélemény, a tiéd, ezzel szerintem nem is lesz gond. Azzal már inkább, hogy a saját véleményedet akarod másra ráerőltetni, egyben lehülyézed, aki nem így gondolja. Na ez viszont gáz.
Mivel én is írtam már itt hasonlóakat, röviden engedj meg pár reagálást.

"1,exibicionisták vagyunk és szeretjük ha néznek minket
2,Kukkolni!" --> Ha mást nem írtál volna, már ezért is kapnál hideget-meleget. Ugyanis mindenki magából indul ki. Mi NEM tartozunk egyikbe sem, ellenben imádunk meztelenül napozni, élvezni a vizet, a szellőt testünkön. Utáljuk a csíkos barnaságot és igen, ha tisztességesen megnéznek bennünket (értsd: pár pillanatra és NEM órákig bámulva, netán Párom lábai közé befeküdve...stb.) , nem leszünk mérgesek. Ha Te ebből a fentebbit szűröd le, én csak jót mosolygok... Mint fentebb írtam, ez a Te véleményed. De persze köszönő viszonyban SINCS a mi véleményünkkel. Még rövidebben: kevered a szezont a fazonnal.

"Olvasom lejjebb engem zavar, hogy "odajönnek mellénk és csorgatják a nyálukat a páromra" írja ezt egy olyan ember akinek itt a GG-n temérdek kép van feltöltve a párjáról mesztelenül szex közben." -- > Én is írtam ilyet, ellenben NINCS feltöltve egyetlen kép SEM rólunk, páromról. Máris bukott a meglátásod.

"De folytatom "zavar ha más fürdőruhába jön be a szaunába" miért is zavar?? Ja mert, hogy te így nem látod őt mesztelenül????" --> Tényleg mindenki magából indul ki. Engem SOHA nem azért zavart egy textiles szaunázó, mert így nem tudom őt kukkolni. Anyám, de buta meglátás is ez... Inkább azért, mert egy: 70 fok felett nem kevés mérgező gáz szabadulhat fel a műszálas fürdőruhából és kettő: a SZAG se semmi, ami ott bent uralkodik. Igen, ez pedig az előbbi miatt van- meztelen (értsd: a szabályoknak megfelelő- és ezt sem én találtam ki, hanem a szaunázók őshazájában, csak mi űberOkos magyarok változtattuk a mi prűd szabályaink szerint).
(Ez egy válasz feu1 üzenetére (2012. 06. 27. szerda 09:09), amit ide kattintva olvashatsz)
feu1 VIP
2012. 06. 27. szerda 09:09
Sziasztok!
Sokat gondolkoztam, hogy megírjam-e a véleményem, de tudom, hogy most eg felháborodási lavinát fogok elindítani, de akkor is megírom.
Kedves társaim !
Elárulom 2 dologért :
2,Kukkolni!
Olvasom lejjebb engem zavar, hogy "odajönnek mellénk és csorgatják a nyálukat a páromra" írja ezt egy olyan ember akinek itt a GG-n temérdek kép van feltöltve a párjáról mesztelenül szex közben. Akkor most miért is zavarja őt?????? Kis ellentmondást érzek a dologban! Vag akkor minek fényképezi a párját szopás, dugás közben és tölti ide fel a netre???? De folytatom "zavar ha más fürdőruhába jön be a szaunába" miért is zavar?? Ja mert, hogy te így nem látod őt mesztelenül????Persze ezt is megmagyarázzák, hogy dehogy is!!!Csak ez nem így természetes! Ha neked ez a természetes, hogy pucér vagy miért zavar ha más nem? Ha íg természetes miért nem sza....rod le, hogy ki hogy van ott?
Nemek aránya : sok a pasi és kevés a nő! És? kit érdekel ha nem kukkolni mész oda? Vagy azért mész oda csak jobb hazudni? Továbbmegyek: Sok az idősebb korosztály és ez zavar! Miért is? Ja mert nincsenek mesztelen fiatal csajok akikket lehet kukkolni? Vagy miért is?Ha nem akkor nem mindeggy, hogy hány évesek? Hisz nem azért megyek oda, hanem ez a kultúra meg a természetesség! Haggyuk már ezt a baromságot!!! Legyünk már őszinték egyszer az életben legalább itt a GG-n ahova olyanok járnak mint mi! Legalább nekik ne hazudozzunk ! Na most jöhet a sok felháborodott vélemény!
#1450   2012. 06. 27. szerda 09:09
feu1 feu1 VIP
Sziasztok!
Kedves társaim !
Elárulom 2 dologért :
2,Kukkolni!
(Ez egy válasz ister üzenetére (2012. 06. 26. kedd 09:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 06. 26. kedd 09:06
Egyetértünk, mi kb. 2 percet töltöttünk ott. Soha többé!
Ami nekünk nagyon bejött, az Balatonberény. Színvonalas strand és a kemping is nagyon rendben van. Délegyre ráférne egy felújítás, de egynapos strandolásra nagyon megfelel. wave
#1449   2012. 06. 27. szerda 08:38
X Törölt felhasználó (3235)
Most egyedül a párkányi srand nudista napozója.
(Ez egy válasz xxp üzenetére (2012. 06. 25. hétfő 09:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 06. 25. hétfő 09:14
Esztergom környékén ki tud nudizásra alkalmas helyet.
#1448   2012. 06. 27. szerda 07:05
X Törölt felhasználó (835258)
Próbáld ki és meg tudod a különbséget!
(Ez egy válasz hot_blood üzenetére (2012. 06. 27. szerda 00:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 06. 27. szerda 00:48
Olvastam a hozzaszolasokban,hogy egy ilyen helyre nem azert megy le az ember,hogy a szemeit kenyeztesse,hanem,hogy napozzon.Akkor nem ertem,mi koze van annak,hogy mennyi a ferfi-no arany a parton??Nem mindegy,hogy 15 ferfi es 3 no kozt napozik/furdik az ember,vagy eppen 15 no es 3 ferfi kozt??
#1447   2012. 06. 27. szerda 06:50
karpat57 karpat57
Teljesen egyetértek veletek!
(Ez egy válasz hot_blood üzenetére (2012. 06. 27. szerda 00:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 06. 27. szerda 00:48
Olvastam a hozzaszolasokban,hogy egy ilyen helyre nem azert megy le az ember,hogy a szemeit kenyeztesse,hanem,hogy napozzon.Akkor nem ertem,mi koze van annak,hogy mennyi a ferfi-no arany a parton??Nem mindegy,hogy 15 ferfi es 3 no kozt napozik/furdik az ember,vagy eppen 15 no es 3 ferfi kozt??
#1446   2012. 06. 27. szerda 00:48
hot_blood hot_blood
#1445   2012. 06. 26. kedd 09:06
ister ister
Egyetértünk, mi kb. 2 percet töltöttünk ott. Soha többé!
Ami nekünk nagyon bejött, az Balatonberény. Színvonalas strand és a kemping is nagyon rendben van. Délegyre ráférne egy felújítás, de egynapos strandolásra nagyon megfelel. wave
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 06. 18. hétfő 20:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (835258) VIP
2012. 06. 18. hétfő 20:12
Ma voltunk gárdonyi nudin! Siralmas! :-( A nemek aránya nem a legjobb! k.15 férfi, 3 nő! :-( Nem hiszem, hogy sűrűn megfordulunk ott!
#1444   2012. 06. 25. hétfő 09:14
xxp xxp
Esztergom környékén ki tud nudizásra alkalmas helyet.
#1443   2012. 06. 25. hétfő 08:55
zsuni zsuni
Szervusztok,
Szombaton végre sikerült kijutnunk Szikire. Most voltunk ott először, de amit időnk engedi újra megyünk, mert abszolút pozitív az első benyomásunk: a gyep karban van tartva, szemetesek elérhető távolságban mindenhol, a víz tiszta a nád vissza van vágva.
#1442   2012. 06. 25. hétfő 08:51
titkosvágyak titkosvágyak
Élménydús szombatunk volt Mórahalmon. smile
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2012. 06. 25. hétfő 08:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 06. 25. hétfő 08:13
remélem összefutunk !!
#1441   2012. 06. 25. hétfő 08:13
zsozs70 zsozs70
remélem összefutunk !!
#1440   2012. 06. 24. vasárnap 16:28
X Törölt felhasználó (850002)
Szerintem nagyon jó hely.
#1439   2012. 06. 24. vasárnap 16:22
zsozs70 zsozs70
gyertek oda mi is oda járunk mindig
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 06. 24. vasárnap 14:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (819065) VIP
2012. 06. 24. vasárnap 14:02
balaton északi partján
tud valaki nudista strandot. köszi

... 300 301 302 303 304 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: kotlar kotlar
Nyitás ideje: 2007. 12. 26. szerda
Üzenetek: 7478db
Utolsó üzenet: tegnap 20:07

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!