Sziasztok , Délegyházán mióta kell a strand belépéshez személyes adatokat köztük a személy igazolvány számot is megadni ? Idén már voltunk párszor de ez számunkra nagyon új volt , páromnál nem is volt semmilyen igazolvány . Eljöttünk nem mentünk be ezek után . Állítólag mindenkitől kérik , hogy adott esetben ha nem megfelelően viselkedik ki tudják tiltani az illetőt , de ha így is van ilyen esetekre nem lehet személyes adatokat elkérni és tárolni . Ha valaki nem akarja megadni a személyes adatait nem is mehet be . Érthetetlen hogy belépéskor miért nem azonosítanak egyszerűen és iratnak alá egy papírt hogy elfogadom a házirendet ha olyan problémáik vannak hogy nem oda illő embereket meg szeretnék szűrni . Mondanom sem kell hogy előttünk pont két olyan férfi ment be aki látszott rajtuk hogy kukkolni mentek és maszturbálni . Szóval nekünk nagyon furcsa volt ez az eljárás ráadásul sehol nem hirdetik mindezt , hogy a belépés csak személyes adatok megadását követően lehetséges . Van akinek ugyanez problémát vagy furcsaságot okozott ?
Ha jól emlékszem a nyitás óta, volt igen sok fotózós (gyerekeket is) eset/probléma és a regisztráció is benne lett és kb. minden platformon hirdetik. Ti tudjátok, miért annyira problémás ez a számotokra (bár minden papír nélkül menni bárhová is furi), ez van, de a Te biztonságodat védi és ez csak egy naturista strand. Szikin is hasonló a rendszer. Nagyon ritkán járunk Dél1re, semmi közöm a helyhez, mielőtt azt hinné bárki is, hogy védem.
(Ez egy válasz debrcsaba üzenetére (2022. 07. 16. szombat 15:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 16. szombat 15:36

Sziasztok , Délegyházán mióta kell a strand belépéshez személyes adatokat köztük a személy igazolvány számot is megadni ? Idén már voltunk párszor de ez számunkra nagyon új volt , páromnál nem is volt semmilyen igazolvány . Eljöttünk nem mentünk be ezek után . Állítólag mindenkitől kérik , hogy adott esetben ha nem megfelelően viselkedik ki tudják tiltani az illetőt , de ha így is van ilyen esetekre nem lehet személyes adatokat elkérni és tárolni . Ha valaki nem akarja megadni a személyes adatait nem is mehet be . Érthetetlen hogy belépéskor miért nem azonosítanak egyszerűen és iratnak alá egy papírt hogy elfogadom a házirendet ha olyan problémáik vannak hogy nem oda illő embereket meg szeretnék szűrni . Mondanom sem kell hogy előttünk pont két olyan férfi ment be aki látszott rajtuk hogy kukkolni mentek és maszturbálni . Szóval nekünk nagyon furcsa volt ez az eljárás ráadásul sehol nem hirdetik mindezt , hogy a belépés csak személyes adatok megadását követően lehetséges . Van akinek ugyanez problémát vagy furcsaságot okozott ?
Melyik platformon van hirdetve hogy személyes adatokat elkérnek és nem csak ellenőriznek ? Mert azért van különbség , hogy elkérik vagy ellenőrzik . A személyes adatokat elkérni és tárolni jogszabály ellenes . A személyazonosság ellenőrzése nekem nem gond azt tegyék meg de az adataimat ne tárolják mert visszaélésre ad lehetőséget . Munkám miatt tisztában vagyok azzal milyen hátrányos visszaélések lehetnek személyes adatokkal .
(Ez egy válasz Lauban üzenetére (2022. 07. 16. szombat 18:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 16. szombat 18:26

Ha jól emlékszem a nyitás óta, volt igen sok fotózós (gyerekeket is) eset/probléma és a regisztráció is benne lett és kb. minden platformon hirdetik. Ti tudjátok, miért annyira problémás ez a számotokra (bár minden papír nélkül menni bárhová is furi), ez van, de a Te biztonságodat védi és ez csak egy naturista strand. Szikin is hasonló a rendszer. Nagyon ritkán járunk Dél1re, semmi közöm a helyhez, mielőtt azt hinné bárki is, hogy védem.
Szerintem is legalábbis aggályos ilyen adatokat elkérni, pláne tárolni. Bárhol máshol is problémának látnám ezt, de tekintettel a naturizmus általános társadalmi elfogadottsági szintjére, sokan nem veszik szívesen ha névvel, címmel összekötik az adataikat egy nudista adatbázisban. Nyilván amíg az adatok a strand üzemeltetőjénél vannak és csak arra használja amire elkéri, akkor nincs probléma, de az élet számtalan esetben bizonyította már, hogy az ilyen adatok időnként rossz kézbe kerülnek és visszaélnek vele.
(Ez egy válasz Lauban üzenetére (2022. 07. 16. szombat 18:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 16. szombat 18:26

Holnap mi is megyünk Berénybe. Jó lenne ha legalább olyan lenne az idő mint ma. A víz nem hűlt le?
Sziasztok! A berényi nudista strand látogatható éjszaka? Még sosem voltunk ilyen helyen,de a feleségem nagyon szeretne meztelenül pancsolni/persze én sem vagyok ellene/,de teljesen kezdőkként első alkalommal éjszakai pancsira gondoltunk.
Köszönöm ha válaszoltok!
Köszönöm ha válaszoltok!
Sziasztok! Hivatalosan nem mert a napijegyes belepo csak este 7-ig szol utaja csak az mardhat bent akinek szallasa van
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 17. vasárnap 05:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 17. vasárnap 05:20
Törölt felhasználó (4520452)

Sziasztok! A berényi nudista strand látogatható éjszaka? Még sosem voltunk ilyen helyen,de a feleségem nagyon szeretne meztelenül pancsolni/persze én sem vagyok ellene/,de teljesen kezdőkként első alkalommal éjszakai pancsira gondoltunk.
Köszönöm ha válaszoltok!
Köszönöm ha válaszoltok!
Köszönöm,kb erre számítottam
(Ez egy válasz pityek123 üzenetére (2022. 07. 17. vasárnap 05:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 17. vasárnap 05:57

Sziasztok! Hivatalosan nem mert a napijegyes belepo csak este 7-ig szol utaja csak az mardhat bent akinek szallasa van
Budakalasz kornyeke?Tapasztalatok?
Egyszerű, ez magánterület és azt kérnek, amit akarnak. Egyáltalán nem jogszabályellenes, ha mégis úgy érzed, nyugodtan írd meg nekik, nem kötelező oda járni. Nem hirdetik nyilvánosan? Tökmindegy, egy friss törvény nem ismerete sem mentesít a betartása alól
(Ez egy válasz debrcsaba üzenetére (2022. 07. 16. szombat 19:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 16. szombat 19:02

Melyik platformon van hirdetve hogy személyes adatokat elkérnek és nem csak ellenőriznek ? Mert azért van különbség , hogy elkérik vagy ellenőrzik . A személyes adatokat elkérni és tárolni jogszabály ellenes . A személyazonosság ellenőrzése nekem nem gond azt tegyék meg de az adataimat ne tárolják mert visszaélésre ad lehetőséget . Munkám miatt tisztában vagyok azzal milyen hátrányos visszaélések lehetnek személyes adatokkal .
Van ebben is valami. De D1en inkább félj azoktól a kukkolóktól, akik rejtett kamerával készítenek rólatok képeket és videókat,mint a hivatalos működtetőtől. Én magam is láttam sokszor, ahogy lebukik ott pedofi, stb. Több órányi anyagot találtak nála!! Őket örökre kitiltják és szerintünk jól van ez. Aki szerint nem, nos, azt inkább kéne magyarázni....
(Ez egy válasz fun4couple102 üzenetére (2022. 07. 16. szombat 20:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 16. szombat 20:18

Szerintem is legalábbis aggályos ilyen adatokat elkérni, pláne tárolni. Bárhol máshol is problémának látnám ezt, de tekintettel a naturizmus általános társadalmi elfogadottsági szintjére, sokan nem veszik szívesen ha névvel, címmel összekötik az adataikat egy nudista adatbázisban. Nyilván amíg az adatok a strand üzemeltetőjénél vannak és csak arra használja amire elkéri, akkor nincs probléma, de az élet számtalan esetben bizonyította már, hogy az ilyen adatok időnként rossz kézbe kerülnek és visszaélnek vele.
No igen, de erre nem az a megoldás, hogy akit rajtakapnak, annak az adatait veszik fel és utána belépéskor a mienket már csak hozzánézik a listához, hogy rajta vagyunk-e? Egyébként igazad van, lehet menni máshova is (bár egyre kevesebb helyre). Mi épp mostanában terveztünk egy délegyi kirándulást, de akkor inkább maradunk Berénynél. Nem mintha kukkolni terveznénk, de egyszerűen ez a csendőr tempó nem fekszik, még akkor sem, ha értjük az alap indíttatást.
(Ez egy válasz Angel2017 üzenetére (2022. 07. 17. vasárnap 15:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 17. vasárnap 15:29

Van ebben is valami. De D1en inkább félj azoktól a kukkolóktól, akik rejtett kamerával készítenek rólatok képeket és videókat,mint a hivatalos működtetőtől. Én magam is láttam sokszor, ahogy lebukik ott pedofi, stb. Több órányi anyagot találtak nála!! Őket örökre kitiltják és szerintünk jól van ez. Aki szerint nem, nos, azt inkább kéne magyarázni....
Pedofil ? Miről beszélsz ? A gyerekedet viszed nudista strandra ?
(Ez egy válasz Angel2017 üzenetére (2022. 07. 17. vasárnap 15:29), amit ide kattintva olvashatsz)

Vannak családok, ahol ez természetes. Ne felejtsd el, hogy a naturizmus alapvetően nem a szexualitáskörül formálódott. A naturizmus hőskorában (Délegyháza Magyarországon úttörő volt ezen a téren) rengeteg család töltötte szabadidejét meztelenül valamely vízparton, élvezve a test szabadságát (ez a modern kori naturalizmus Németországból ered: FKK - Freikörperkultur, azaz szabad test kultúra). Szóval még ha mi magunk nem is így nevelkedtünk, sőt gyerekeinket sem naturistának neveljük, egy pillanatig sem gondolnánk, hogy éppen Délegyházán ne lenne helye gyerekeknek.
(Ez egy válasz lefti84 üzenetére (2022. 07. 17. vasárnap 19:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 17. vasárnap 19:29

Azt sugallja a kérdésed, mintha meglepne az, hogy a naturista kempingben vannak gyerekek, családok.
(Ez egy válasz lefti84 üzenetére (2022. 07. 17. vasárnap 19:29), amit ide kattintva olvashatsz)

sziasztok,nyéki nudizásról,tudna valaki infót adni-,?
Látszik, hogy te sem voltál még nudista strandon. A nudista strand abszolút nem a szexualitásról szól normál esetben! Ezt csak azok hiszik, akik még nem voltak ilyen helyen. Egy normál nudista strandon nincs helye erekciónak. És valóban, ott vannak családok is, gyerekek és a szüleik, illetve idősek is.

Ajaj! Jártál te egyáltalán nudista strandon? Töltöttél-e szabit valaha, valahol nudista kempingben? Ismered a nudizmus, naturizmus fogalmát? Ezek szerint nem! Épp ezért van a nudizmus ott, ahol. Érdemes lenne rákeresni, a net csodákra képes. És igen, nudista strandon igenis ott az egész család!

Vegyetek ki szállást, akkor maradhattok éjszakára is Berényben. Különben mitől, kitől féltek? Itt mindenki meztelen napközben is, semmi extra nem fog történni. Mondjátok, hogy ezen a téren kezdők vagytok és mindenki segíteni fog.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 17. vasárnap 05:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 17. vasárnap 05:20
Törölt felhasználó (4520452)

Köszönöm ha válaszoltok!
Köszönöm ha válaszoltok!
Két hete a nagystrandon én is észrevettem egy fickót, aki fura kitekert pózban sétált a telefonjával.Akkor ott nem mentem oda, de ez volt az utolsó, hogy nem kapom el a frakkját az ilyen csicskagecinek. Személy szerint örülök az új szabályozásnak. Az adatvédelmi problémákon már rég túlléptem, hisz az itteni regisztráció, vagy egy szexshop reg is kompromittáló lehet. Jobb tudni ki járt bent aznap, a későbbi kellemetlen félreértések miatt.