Békés megyében tud valaki nudizásra alkalmas helyet?
Tejes felújításban van az egész kemping, megszépültek a higi-boxok kertészetileg is nagy az előre lépés, a régiek szerint tízen éve nem volt ekkora a változás, új lett a vezetés ,összefogtak a helyiek és megcsinálták, sok új fejlesztés van kilátásban a panziót is helyre állítják, szaunát is terveznek,gyerek játszó tér,új büfé, a befolyt pénzeket most a telepre fordítják, "most nem zsebre megy a játék",de már bérelhető hely is alig van , nagyon sok az új terület bérlő,realizálódtak a tulajdon viszonyok ,most már bátrabban építkeznek.
(Ez egy válasz TomTailor üzenetére (2012. 04. 29. vasárnap 21:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 04. 29. vasárnap 21:29

Sziasztok!
Délegyháza milyen az idén? Én tavaly voltam először és tetszett akkor is, változott valami lényegesen?
Délegyháza milyen az idén? Én tavaly voltam először és tetszett akkor is, változott valami lényegesen?
Pedig jó nagy szél volt,de tényleg szuper volt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 04. 29. vasárnap 20:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 04. 29. vasárnap 20:59
Törölt felhasználó (775593)

Mi Délegyházán voltunk ' találtunk szétvédett helyet, szuper volt ,holnap is megyünk"
Sziasztok!
Délegyháza milyen az idén? Én tavaly voltam először és tetszett akkor is, változott valami lényegesen? (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 04. 29. vasárnap 20:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 04. 29. vasárnap 20:59
Délegyháza milyen az idén? Én tavaly voltam először és tetszett akkor is, változott valami lényegesen? (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 04. 29. vasárnap 20:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (775593)

Mi Délegyházán voltunk ' találtunk szétvédett helyet, szuper volt ,holnap is megyünk"
Akkora itt a jövés menés mint az autópályán csúcs időben, valakinek sikerült is eljutni nudista helyre
Igazán mesélhetnétek e meleg hétvége kinek mit gyümölcsözött

Igazán mesélhetnétek e meleg hétvége kinek mit gyümölcsözött

Holnap a zsilip út váci út este 6 onnan le a partra csak párokat keresünk
Hello!
Remélem vasárnap találkozunk kint veletek! Mi sajnos nem ma csak holnap tudunk menni! De vasárnap még egy párral megyünk ki! Mi a Hejőkeresztúr felé vezető út melletti részre megyünk! A sorompónál rakjuk le a kocsit! Sziasztok (Ez egy válasz cucika01 üzenetére (2012. 04. 27. péntek 17:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 04. 27. péntek 17:59
Remélem vasárnap találkozunk kint veletek! Mi sajnos nem ma csak holnap tudunk menni! De vasárnap még egy párral megyünk ki! Mi a Hejőkeresztúr felé vezető út melletti részre megyünk! A sorompónál rakjuk le a kocsit! Sziasztok (Ez egy válasz cucika01 üzenetére (2012. 04. 27. péntek 17:59), amit ide kattintva olvashatsz)

Tiszaújváros irányában a jobb oldali tónál szoktak nudizni, a 4 táblától az autópálya felé lévő részen.
Mi is tervezzük, hogy kinézünk.
Mi is tervezzük, hogy kinézünk.
Tiszaújváros irányában a jobb oldali tónál szoktak nudizni, a 4 táblától az autópálya felé lévő részen.
Mi is tervezzük, hogy kinézünk. (Ez egy válasz peeti üzenetére (2012. 04. 27. péntek 12:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 04. 27. péntek 12:28
Mi is tervezzük, hogy kinézünk. (Ez egy válasz peeti üzenetére (2012. 04. 27. péntek 12:28), amit ide kattintva olvashatsz)

Ha Nyékládházán a benzinkút után jobbra fordulunk, akkor az út mindkét oldalán van tó, sőt, már az autópálya mellett is. Melyiken lehet nudizni, ha tényleg jó idő lesz mi is lemegyünk a párommal.
Tolna megyében tud valaki helyet ahol lehet nudizni???? Előre is köszönöm a válaszokat!
Ha Nyékládházán a benzinkút után jobbra fordulunk, akkor az út mindkét oldalán van tó, sőt, már az autópálya mellett is. Melyiken lehet nudizni, ha tényleg jó idő lesz mi is lemegyünk a párommal.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 04. 27. péntek 10:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 04. 27. péntek 10:09
Törölt felhasználó (809004)

Gyertek ki vasárnap! Barátnőmmel és még egy párral mi akkor megyünk ki!
Gyertek ki vasárnap! Barátnőmmel és még egy párral mi akkor megyünk ki!
(Ez egy válasz monilaci üzenetére (2012. 04. 27. péntek 07:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok Csepelen hol lehet nudizni?
a nyéki tóhoz mi is készülünk hétvégén
Sziasztok
tegnap voltunk a Szegedi fokán nudizni,és vasárnap ismét megyünk dél-egy körül
ki csatlakozik hozzánk?
tegnap voltunk a Szegedi fokán nudizni,és vasárnap ismét megyünk dél-egy körül
ki csatlakozik hozzánk?
Akkor lehet, hogy mi is kibuszozunk-gyaloglunk

Igen 'szezon nyitó 5-6, de már most hétvégén is sokan leszek, egy rész az idő is jó lesz és a facebook beharangozóban ezt írták "
Délegyháza NaturistaKemping (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 04. 26. csütörtök 18:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 04. 26. csütörtök 18:50
Délegyháza NaturistaKemping (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 04. 26. csütörtök 18:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (843711)

Én úgy olvastam, ott csak jövő hét végén (5-6.) van a szezonnyitó.
Fiatal pár kocsival megy hétvégén ki Luppára, Csepelre? Csatlakoznánk. Én 37, feleségem 25.
Fiatal pár kocsival megy hétvégén ki Luppára, Csepelre? Csatlakoznánk. Én 37, feleségem 25.
Én úgy olvastam, ott csak jövő hét végén (5-6.) van a szezonnyitó.
Sziasztok! Tudnatok-e informacioval szolgalni a Gardonyi nudista strandal kapcsolatban? Elöre is köszönöm a segitseget.
Hejőkeresztúr mellett, szemben a régi résszel, az öbölben.
(Ez egy válasz Mr. B. üzenetére (2012. 04. 13. péntek 13:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 04. 13. péntek 13:10

Sziasztok. Mályi vagy Nyéki tónál van-e még és ha igen akkor merre találhatnánk meg a nudista részt? Párommal mennénk amint jön a jó idő.
köszi a választ