http://www.hungaryrooms.com/terkep/Tarcal
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Azt szeretném megtudni, hogy az ország határain belül van-e swinger strand vagy olyan strand, tó akármilyen fürdőzésre alkalmas valami ahol nem probléma a szex. Olyan nudi strand ahol nem probléma ha megkívánjuk egymást.
Várom a válaszokat.
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Azt szeretném megtudni, hogy az ország határain belül van-e swinger strand vagy olyan strand, tó akármilyen fürdőzésre alkalmas valami ahol nem probléma a szex. Olyan nudi strand ahol nem probléma ha megkívánjuk egymást.
Várom a válaszokat.
borso megye . tarcalnak hivják a falut . nagyon szép hegy . bányató .nagyon tiszta viz . szóval szuper .
Merre van ez a tó. MI is mennénk a párommal.
(Ez egy válasz zsolti 2 üzenetére (2010. 07. 18. vasárnap 15:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 07. 18. vasárnap 15:41

http://i.ittvoltam.hu/p/00/03/14/82/5722a.jpg
ez sem rossz hely !!!!!!
ez sem rossz hely !!!!!!
http://i.ittvoltam.hu/p/00/03/14/82/5722a.jpg
ez sem rossz hely !!!!!!
ez sem rossz hely !!!!!!
http://asvanytan.nyf.hu/node/98
Sziasztok!
A hétvégén Balatonberényre mennénk a kempingbe ,tanácsokat ,tapasztalat cserét kérnénk.
köszönjük
A hétvégén Balatonberényre mennénk a kempingbe ,tanácsokat ,tapasztalat cserét kérnénk.
köszönjük

gárdonyban hol van pontosan a nudi részleg?
Holnap gyertek minél többen szegedre a szikire! Akár velünk....
Köszi a kimerítő választ.
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 07. 15. csütörtök 07:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 07. 15. csütörtök 07:05

Törölt felhasználó (401458)

Közvetlenül a hajó állomás mellet. GPS koordináták: 46°52\' 58\" északi szélesség és 17°45\' 21\" keleti hosszúság

Melyik homokszigetre gondolsz? Göd-ön?
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 07. 08. csütörtök 19:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 07. 08. csütörtök 19:06
Törölt felhasználó (373340)

Mátol megy vissza a Duna vízszintje.
Kiszáradt már a talaj. ma voltam kint a homokszigeten. klassz volt.
Igaz senki szinte, de jót lehetet nudizni és pihenni.
Kiszáradt már a talaj. ma voltam kint a homokszigeten. klassz volt.
Igaz senki szinte, de jót lehetet nudizni és pihenni.
Udv mindenkinek!
Tud valaki nudi strandot valahol Bekescsaba kornyeken? esetleg Szarvas Mezotur Szolnok? A csongradi hasznalhato mar? sokan vannak?
Van egy szolnokon. Arrol van valakinek valami infoja? Milyen? Valaki volt mar ott?
Bocsi a szaraz kerdesozont.
Elore is koszonok minden infot,
A nap susson ratok!
Tud valaki nudi strandot valahol Bekescsaba kornyeken? esetleg Szarvas Mezotur Szolnok? A csongradi hasznalhato mar? sokan vannak?
Van egy szolnokon. Arrol van valakinek valami infoja? Milyen? Valaki volt mar ott?
Bocsi a szaraz kerdesozont.
Elore is koszonok minden infot,
A nap susson ratok!
Gárdony délután ! Aki akar leshet.
sziasztok hétvégén voltunk akaliba nagyon szép és gondozot hely csak sajnos még sokk mindenen javitani kellene mi inkáb megmaradunk balatonberényi strand(kemping) mellet

Közvetlenül a hajó állomás mellet. GPS koordináták: 46°52\' 58\" északi szélesség és 17°45\' 21\" keleti hosszúság
(Ez egy válasz baltazarprofesszor üzenetére (2010. 07. 14. szerda 22:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 07. 14. szerda 22:55

Bocs,hogy rákérdezek,de "Balatonakalin" merre felé van ez a strand?
Balaton környékén eddig csak a Berényit ismertem,de jó lenne már körülnézni másutt is
Várom válaszotokat.
üdv:Zoltán
Balaton környékén eddig csak a Berényit ismertem,de jó lenne már körülnézni másutt is
Várom válaszotokat.
üdv:Zoltán
Bocs,hogy rákérdezek,de "Balatonakalin" merre felé van ez a strand?
Várom válaszotokat.
üdv:Zoltán (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 07. 13. kedd 10:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 07. 13. kedd 10:52
Várom válaszotokat.
üdv:Zoltán (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 07. 13. kedd 10:52), amit ide kattintva olvashatsz)

Balatonakalin a levendulában töltöttük a hétvégét. Kempingel egybekötött nudi strandon. Mindennel nagyon meg voltunk elégedve. Kellemes nyugodt , hangulatos környezet. Külföldiek, magyarok egyaránt szép számmal voltak.
A parcellákat elválasztó bokrokban rengeteg szúnyog hűsölt, de nem a csípős fajtákból. Ezek emberekre nem támadtak.
Ajánljuk mindenkinek.
A parcellákat elválasztó bokrokban rengeteg szúnyog hűsölt, de nem a csípős fajtákból. Ezek emberekre nem támadtak.

Mi most hétvégén megyünk Akaliba.Nagyon kíváncsiak vagyunk!
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 07. 13. kedd 10:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 07. 13. kedd 10:52

Balatonakalin a levendulában töltöttük a hétvégét. Kempingel egybekötött nudi strandon. Mindennel nagyon meg voltunk elégedve. Kellemes nyugodt , hangulatos környezet. Külföldiek, magyarok egyaránt szép számmal voltak.
Ajánljuk mindenkinek.

Ajánljuk mindenkinek.

Sziasztok! Mi két hete voltunk vasárnap a párommal először! Nekünk bejött a hely! Ha tehetjük akkor mihamarabb megyünk!
(Ez egy válasz szgyöngy üzenetére (2010. 07. 11. vasárnap 06:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 07. 11. vasárnap 06:46

sziasztok mi megyünk akaliba remélem jo hely mert még nem voltunk
Pedig tényleg kellemes! olyan felszabadult érzés az egész, mikor nincs rajtad ruha és úgy napozol (legalábbis nekem). ha mások is vannak akkor meg egy kicsit izgalmas is
Én a párommal voltam életemben elösször nudizni és remek volt, nagyon hamar feloldótunk.
sztem ez mindenképp olyan dolog amit az életben ki kell próbálni és amiben semmi szégyenilvaló nincs!
neked azt javaslom, hogy elösször egy csendesebb strandra menny és ott próbáld ki ahol nincs senki vagy csak kevesen aztán még mindíg eldöntheted, hogy tetszik-e vagy sem!
--
Ma reggel voltunk a bajai nudin a párommal és a szúnyogokat leszámítva jó volt. Később jött egy másik pár is, szóval végre nem "csak" pasikkal voltunk körülvéve

sztem ez mindenképp olyan dolog amit az életben ki kell próbálni és amiben semmi szégyenilvaló nincs!
neked azt javaslom, hogy elösször egy csendesebb strandra menny és ott próbáld ki ahol nincs senki vagy csak kevesen aztán még mindíg eldöntheted, hogy tetszik-e vagy sem!
--
Ma reggel voltunk a bajai nudin a párommal és a szúnyogokat leszámítva jó volt. Később jött egy másik pár is, szóval végre nem "csak" pasikkal voltunk körülvéve