Isteni idő volt ma Berényben, bár a víz lehetne kicsit melegebb, de nyugalom és béke.
Szia. Én pénteken voltam elsönek. Kevesen voltak de tetszett nagyon.
(Ez egy válasz csaknorisz üzenetére (2025. 06. 11. szerda 13:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Az Adria ma 25°-ra felmelegedett, eddig 22 volt. Szinte már fürdőkád…
Viszont amit sokan nem tudnak (eddig én sem), hogy 2025 áprilisától van egy új rendelet amely a SUPosokat, kajakozókat is érint, rá lehet keresni az SSVO-2025 alatt.
Hogy ellenőrzik-e, nem tudom. Én voltam kint nyílt vízen, több mint 300m-re a parttól, strandról indulva, mellény nélkül, meztelenül… na ha jött volna vízirendőr, lett volna mit kimagyaráznom
Viszont amit sokan nem tudnak (eddig én sem), hogy 2025 áprilisától van egy új rendelet amely a SUPosokat, kajakozókat is érint, rá lehet keresni az SSVO-2025 alatt.
Hogy ellenőrzik-e, nem tudom. Én voltam kint nyílt vízen, több mint 300m-re a parttól, strandról indulva, mellény nélkül, meztelenül… na ha jött volna vízirendőr, lett volna mit kimagyaráznom
Nekem a víz is tökéletes volt.
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2025. 06. 15. vasárnap 17:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 15. vasárnap 17:00
Isteni idő volt ma Berényben, bár a víz lehetne kicsit melegebb, de nyugalom és béke.
Nudira nem tudom rávenni :( évek óta próbálom... Nálunk ez is óriási lépés!!!
(Ez egy válasz upaupa üzenetére (2025. 06. 15. vasárnap 09:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 15. vasárnap 09:47
De hisz ott Gárdonyban a nudi miért nem oda mentetek? ez oda való, nem normál strandra.
van ilyen Rovinj-tól kb 6 km-re északra "Punta Kriz" , ott erről szól minden!
(Ez egy válasz győriédes üzenetére (2025. 05. 25. vasárnap 07:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 25. vasárnap 07:52
De vajon miért nincs kimondottan olyan nudistrand ami swinger? Vajon jogszabály tiltja az üzemeltetést, vagy speciális engedély kellene?
Horvátországba megyek a nyáron / Klek/
Találtam is is nudista strandot nem messze, remélem lesznek páran
Találtam is is nudista strandot nem messze, remélem lesznek páran
Valaki tudna infót adni nekem? ,hogy a Gárdonyi nudi és hancur placc még működik? Lehet szabadon ott nudizni? Esetleg spontán kalandban részesülni?
Szia. Pénteken voltam ott,nudin voltak jo páran,és bár nem tudtam,hogy hancur placc a neve,de igen az is működik. Volt pár pasi akivel lehetett kalandozni...
(Ez egy válasz Anonim85 üzenetére (2025. 06. 16. hétfő 09:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 16. hétfő 09:59
Valaki tudna infót adni nekem? ,hogy a Gárdonyi nudi és hancur placc még működik? Lehet szabadon ott nudizni? Esetleg spontán kalandban részesülni?
És esetleg letudnad írni nekem, hogy miként, hogyan találom meg azt a hancur placcot? Nem akarok véletlenül valahol máshol kilyukadni és botrányba keveredni
meg soha nem voltam Gardonyban , esetleg privát is írhatsz ha gondolod
(Ez egy válasz totyi82 üzenetére (2025. 06. 16. hétfő 10:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 16. hétfő 10:58
(Ez egy válasz totyi82 üzenetére (2025. 06. 16. hétfő 10:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia. Pénteken voltam ott,nudin voltak jo páran,és bár nem tudtam,hogy hancur placc a neve,de igen az is működik. Volt pár pasi akivel lehetett kalandozni...
Nagyon egyszerűen megtalálod,van egy nagy parkolo,ahol a kocsik állnak ott van egy ösvény be a bokrosba ott bemész,ha szerencséd van találsz bent valakit
(Ez egy válasz Anonim85 üzenetére (2025. 06. 16. hétfő 11:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 16. hétfő 11:09
És esetleg letudnad írni nekem, hogy miként, hogyan találom meg azt a hancur placcot? Nem akarok véletlenül valahol máshol kilyukadni és botrányba keveredni
De ez kint van ott a félsziget csücskenel? Mármint nem a hivatalos strandnàl gondolom, már a parkolo
(Ez egy válasz totyi82 üzenetére (2025. 06. 16. hétfő 12:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 16. hétfő 12:23
Nagyon egyszerűen megtalálod,van egy nagy parkolo,ahol a kocsik állnak ott van egy ösvény be a bokrosba ott bemész,ha szerencséd van találsz bent valakit
De akkor az meleg placc ha jól értem?
(Ez egy válasz totyi82 üzenetére (2025. 06. 16. hétfő 12:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 16. hétfő 12:23
Azt nem tudom a meleg placc e,de ott van a félszigetnél
(Ez egy válasz upaupa üzenetére (2025. 06. 16. hétfő 12:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma reggelre esőt jeleztek előre de helyette mégis sütött a nap. Találtam a kertben az egyik fa mellett egy kis helyet ahol tudok napozni meztelenül mert nem látni oda a szomszédból.
Nagyon jó volt levenni a shortot és mereszteni egy kicsit a farkam a napsütésben, nem is bírtam sokáig és kivertem.
Csináljak róla képeket legközelebb?
Nagyon jó volt levenni a shortot és mereszteni egy kicsit a farkam a napsütésben, nem is bírtam sokáig és kivertem.
Csináljak róla képeket legközelebb?
Oltári időjárás van pár napja Rovinjban. Metfigyelő oldalán vannak videok.
Hallott valaki arról, hogy a Nyéki tavakon elkezdtek razziázni? Valaki volt arrafele mostanában?
Cap d'Agde- la baie des cochons. Hivatalosan tilos, de aki akciózik olyan sorfalat kap, hogy oda rendőr nem lát be
(Ez egy válasz qkatz69 üzenetére (2025. 06. 15. vasárnap 22:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 15. vasárnap 22:34
(Ez egy válasz qkatz69 üzenetére (2025. 06. 15. vasárnap 22:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia.
Igen, lehet menni napozni és kalandozni is
(Ez egy válasz Anonim85 üzenetére (2025. 06. 16. hétfő 09:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 16. hétfő 09:59
Igen, lehet menni napozni és kalandozni is

kotlar

Sarka