Nudisták, naturisták, szex (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

FIGYELEM! Minden bejegyzés, ami társ és partnerkeresést tartalmaz, vagy időpont egyezésről szól, az törlésre kerül, továbbá a bejegyző 1 hetes tiltást is kap!. VAN PARTNERKERESŐ!

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!
Naturizmus, nem más, mint a harmónia. Harmónia, önmagunkkal, a többi emberrel és a természettel.
Nudizmus, nem más, mint ruhátlanság választása, akár a naturalizmust követve, akár „egyenletes barnaság” szelemét és sok egyéb dolgot. Persze a szexualitás csak egy kellemes mellékhatás. Amit természetesen privát körülmények között visszavonultan old meg az ember!
Nudista: az, aki időnként a ruhátlanságot választja;
Naturista pedig, ha akarja, a ruhátlanságot választja, de filozófiájának nem elengedhetetlen része alkalmi meztelenség, azaz nem biztos hogy nudista. Tehát egyszerű meztelenkedésnél, nem meztelenkedésnél többet foglal magába a szemlélete: környezettudatosságot, vegetarianizmust, és a természettel való szorosabb viszonyt (természetes öltözet, eszközök stb.)
Naturista strandon ne legyél meglepődve, hogy textilesek is vannak, de evidensnek veheted azt, hogy annak anyaga természetes anyag.
Nudista strand az a hely ahol elvárt a meztelenkedés.
A nudista strandon tett látogatás felhatalmazhat arra, hogy nudistának nevezd magad, de még nem tesz naturalistává!
Nudizmus-t - naturalizmus-t nem keverni nem egy a kettő (sajnos sok nudizmus számára helyet biztosító létesítmények, területek előszeretettel aggatják ki a „naturalista” szót csak a jobb úriasabb hangzás kedvért)
A nudizmus nem egyenlő az exhibicionizmussal!

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.
Csak tapasztalatokat és élményeket írjatok ide!

FIGYELEM! Minden bejegyzés, ami társ és partnerkeresést tartalmaz, vagy időpont egyezésről szól, az törlésre kerül, továbbá a bejegyző 1 hetes tiltást is kap!. VAN PARTNERKERESŐ!

Az eddigi hozzászólások

... 44 45 46 47 48 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#6346   2023. 05. 29. hétfő 21:24
magnum44 magnum44
Debrecen környékén tud valaki nudi helyet?
#6345   2023. 05. 29. hétfő 10:57
pár-Bp-28 pár-Bp-28
Sziasztok!
Az észak adriai szakaszon keresnénk olyan nudista helyet, ahol lehet (és érdemes is) sznorkelezni. Sziget vagy hajóval megközelíthető part nem jöhet szóba. Ha nem hivatalos FKK strand, csak eldugott hely, amit saját élmény alapján ajánlotok - arra is vevők vagyunk. Mivel idén nem hosszabb időre megyünk így kompos, távolabbi célpontokat kihúztuk (pl Lopar örök kedvenc)
Vallaltán pár éve voltunk, ebből a szempontból még a nyílt tenger felőli rész sem nagy élmény, az öböl meg...
Esetleg Selce melletti FKK-n járt már valaki? (Plaza Sveti Fabijan)
#6344   2023. 05. 28. vasárnap 23:33
manocska77 manocska77
Google a barátod. Gárdony nudi. S máris meg mutatja.
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2023. 05. 22. hétfő 10:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 22. hétfő 10:14
Pontosan hol találom ezt a strandot pl oda jutás melyik rész melyik
#6343   2023. 05. 27. szombat 10:14
tom9303 tom9303
Hali, nyéki nudi merre van, hogy jutok oda?
#6342   2023. 05. 26. péntek 13:54
kékazég kékazég
finom
#6341   2023. 05. 26. péntek 13:21
yantra yantra
Sziasztok!
Szentendrei szigeten hol lehet nudizni?
Jelenleg Kisorosziban indultam a szigetcsúcs közelébe.
Köszönöm tapasztalatok megosztását.
#6340   2023. 05. 26. péntek 05:34
kokosa kokosa
Gárdonyban van, nem Velencén!
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2023. 05. 25. csütörtök 05:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 25. csütörtök 05:24
Hol van Velencén a nudi strand?
#6339   2023. 05. 26. péntek 04:29
Porthos61 Porthos61
Az bennünket is érdekelne...
(Ez egy válasz tiesmi üzenetére (2023. 05. 23. kedd 22:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 23. kedd 22:12
Sziasztok!
Tiszanánáról szeretnénk friss infokat kérni.
Rég voltunk, ha érdemes szívesen mennénk…
#6338   2023. 05. 25. csütörtök 05:49
lerry lerry
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni, Miskolc és környéken szeretném kipróbálni a nudizást. Nem a vetkőzés a nehéz, hanem nem tudom a pontos helyeket hogy hol van smile hallottam már nyékről, Mályiról de nem tudom pontosan melyik része a nudi. Köszönöm szépen a segítséget mindenkinek előre is
#6337   2023. 05. 25. csütörtök 05:24
zsozs70 zsozs70
Hol van Velencén a nudi strand?
#6336   2023. 05. 23. kedd 22:12
tiesmi tiesmi
Sziasztok!
Tiszanánáról szeretnénk friss infokat kérni.
Rég voltunk, ha érdemes szívesen mennénk…
#6335   2023. 05. 22. hétfő 10:14
zsozs70 zsozs70
Pontosan hol találom ezt a strandot pl oda jutás melyik rész melyik
(Ez egy válasz manocska77 üzenetére (2023. 05. 21. vasárnap 15:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 21. vasárnap 15:01
Persze. Mindig vannak. Meg, külön is vannak fiuk.
#6334   2023. 05. 21. vasárnap 15:01
manocska77 manocska77
Persze. Mindig vannak. Meg, külön is vannak fiuk.
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2023. 05. 21. vasárnap 11:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 21. vasárnap 11:09
Sziasztok
Ki tudja van ill lesz az idén velencei tónál nudi strand ill lesz ott csak fiú rész?
#6333   2023. 05. 21. vasárnap 11:09
zsozs70 zsozs70
Sziasztok
Ki tudja van ill lesz az idén velencei tónál nudi strand ill lesz ott csak fiú rész?
#6332   2023. 05. 20. szombat 19:57
atipati11 atipati11
Amennyiben betekeri magát valaki lepedővel, akkor nem tudja a talpa alá teríteni. Megoldás lenne a 2 lepedő, de ezt igen-igen ritkán haasználják. Programokon általában le vannak terítve a padog így ez itt annyira nem probléma. Mi fedetlenül szeretünk szaunázni, és ha csak mi vagyunk így, és mindenki más begubózva, az nekünk ciki. (Tudom nem kell foglalkozni másokkal...) Na, jól kiveséztük ezt a témát. Ráadásül nem is ebbe a csopiba hanem a szaunásba tartozik, így mindenkitől bocsi...
(Ez egy válasz veszpremxxx üzenetére (2023. 05. 20. szombat 05:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 20. szombat 05:08
Még mindig nem értjük mi a gond azzal, ha valaki betekeri magát szaunalepedővel. Bár mi ritkán járunk ilyen helyre és nem tudunk ennyi véleményt írni, de akárhol vagyunk és beülünk programokra, mindenhol a betekert emberek lába alatt is van lepedő.
Ha a bugyolálás, bábozódás (ami ugye szaunatextillel történik)helyett mondjuk azt írnád, hogy a magyar szaunák nagy részében az emberek helytelenül használják a kabint és merülőt, akkor nem gondolnánk, hogy erre van kihegyezve a véleményed. Mondjuk írhattad volna bábozódás nélkül is, hogy Magyarországon szinte mindenhol helytelenül használják a szaunát az emberek és nem terítenek a teljes testfelületük alá lepedőt. Vagy mondjuk az is helytelen, hogy a szaunázás után a magukra tekert izzadtsággal teli lepedővel együtt mennek merülni, mert erre is van sajnos példa. De írhattad volna azt is, hogy szaunázás után nem mossák le magukról az izzadságot és az elhalt hámsejteket a tusolóban és egyből mennek és viszik be a merülőbe. Szóval számtalan dolgot fel lehet sorolni, ami valóban probléma. Szép napot! wink
#6331   2023. 05. 20. szombat 05:08
veszpremxxx veszpremxxx
Még mindig nem értjük mi a gond azzal, ha valaki betekeri magát szaunalepedővel. Bár mi ritkán járunk ilyen helyre és nem tudunk ennyi véleményt írni, de akárhol vagyunk és beülünk programokra, mindenhol a betekert emberek lába alatt is van lepedő.
Ha a bugyolálás, bábozódás (ami ugye szaunatextillel történik)helyett mondjuk azt írnád, hogy a magyar szaunák nagy részében az emberek helytelenül használják a kabint és merülőt, akkor nem gondolnánk, hogy erre van kihegyezve a véleményed. Mondjuk írhattad volna bábozódás nélkül is, hogy Magyarországon szinte mindenhol helytelenül használják a szaunát az emberek és nem terítenek a teljes testfelületük alá lepedőt. Vagy mondjuk az is helytelen, hogy a szaunázás után a magukra tekert izzadtsággal teli lepedővel együtt mennek merülni, mert erre is van sajnos példa. De írhattad volna azt is, hogy szaunázás után nem mossák le magukról az izzadságot és az elhalt hámsejteket a tusolóban és egyből mennek és viszik be a merülőbe. Szóval számtalan dolgot fel lehet sorolni, ami valóban probléma. Szép napot! wink
(Ez egy válasz atipati11 üzenetére (2023. 05. 19. péntek 20:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 19. péntek 20:00
Mit szeretnék elérni?: semmit. Mit szeretnék bizonyítani?: semmit. És nem kérdeztem smile Csak válaszoltam arra, hogy mennyire "naturista" a debreceni szauna. Azért, hogy legyen "építő jellegű" hozzászólásom is: Nekem etalon Avita aztán Bük. Itt érzem jól magam. Véleményem szerint(!!!) így kellene szaunázni. Tudom marha nagyképűen hangzik, mert ki vagyok én..., de akkor is nekem nagyon fura az amit legtöbb helyen látok, hogy betekerem magam (ne adj isten eldugom a fürdőruhát a lepedő alatt!), és nem jut már törölköző a lábam alá így csorgatom az izzadságot a padra.
#6330   2023. 05. 19. péntek 21:23
atipati11 atipati11
Ja, és még valami, hátha egyértelműbb lesz: Mi úgy "szocializálódtunk" a feleségemmel, hogy szaunán kívül takarjuk magunkat (szaunaruha, vagy törölköző).Bemegyünk a szaunába, leterítjuk a textilt úgy, hogy a hátunk mögött és a talpunk alatt is legyen, mikor jövünk ki akkor pedig újra betekerjünk magunkat. Na, ez nem működik Debrecenben (sem), de Sárváron, Zalakaroson és még sorolhatnám hány helyen nem. Szóval biztos jó ez a balatonberényi piknik, de nem mi vagyunk ennek a "célközönsége".
(Ez egy válasz veszpremxxx üzenetére (2023. 05. 19. péntek 17:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 19. péntek 17:15
Továbbra sem értjük mit szeretnél elérni, bizonyítani, vagy kérdezni ezekkel a hozzászólásokkal. De tudod mit? Neked a legjobb hely akkor a balatonberényi mobil szauna piknik, június 23-24. Hidd el, ott mindenki pucér lesz. smile smile Legalábbis a szaunán kívül. Mert az is lehet, hogy a szaunában lesz aki felveszi a szaunaruháját, amiben jól érzi magát. smile
#6329   2023. 05. 19. péntek 20:00
atipati11 atipati11
Mit szeretnék elérni?: semmit. Mit szeretnék bizonyítani?: semmit. És nem kérdeztem smile Csak válaszoltam arra, hogy mennyire "naturista" a debreceni szauna. Azért, hogy legyen "építő jellegű" hozzászólásom is: Nekem etalon Avita aztán Bük. Itt érzem jól magam. Véleményem szerint(!!!) így kellene szaunázni. Tudom marha nagyképűen hangzik, mert ki vagyok én..., de akkor is nekem nagyon fura az amit legtöbb helyen látok, hogy betekerem magam (ne adj isten eldugom a fürdőruhát a lepedő alatt!), és nem jut már törölköző a lábam alá így csorgatom az izzadságot a padra.
(Ez egy válasz veszpremxxx üzenetére (2023. 05. 19. péntek 17:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 19. péntek 17:15
Továbbra sem értjük mit szeretnél elérni, bizonyítani, vagy kérdezni ezekkel a hozzászólásokkal. De tudod mit? Neked a legjobb hely akkor a balatonberényi mobil szauna piknik, június 23-24. Hidd el, ott mindenki pucér lesz. smile smile Legalábbis a szaunán kívül. Mert az is lehet, hogy a szaunában lesz aki felveszi a szaunaruháját, amiben jól érzi magát. smile
#6328   2023. 05. 19. péntek 17:15
veszpremxxx veszpremxxx
(Ez egy válasz atipati11 üzenetére (2023. 05. 18. csütörtök 19:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 18. csütörtök 19:02
Ezér írtam Debrecenre, hogy nem naturista. Viszont ha összehasonlítod pl Bükkfördővel szignifikáns a különbség. Míg Bükfürdőn kb 10% van begubózva Debrecenbe pont fordítva. Tarcsafürdőn pedig csak magyarok múmiáztak...
#6327   2023. 05. 18. csütörtök 19:02
atipati11 atipati11
Ezér írtam Debrecenre, hogy nem naturista. Viszont ha összehasonlítod pl Bükkfördővel szignifikáns a különbség. Míg Bükfürdőn kb 10% van begubózva Debrecenbe pont fordítva. Tarcsafürdőn pedig csak magyarok múmiáztak...
(Ez egy válasz erszényes ördög üzenetére (2023. 05. 18. csütörtök 08:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 18. csütörtök 08:44
Olyan, hogy " naturista" szauna nincs. Tőlünk nyugatra kiírják, FKK terület, kötelező meztelenül használni és hogy hogyan oldod meg, a te dolgod. Viszont 3 hete, hétköznap délelőtt elmentem Esztergomba, a Covid előtt voltam ott. Kb. 15 fő, akik közül csak egy hölgy, ill. én nem voltam "törülközőben", mi nyugodtan feküdtünk is. Az, hogy mindenki "bugyolál", szíve-joga. De hogy szinte senki nem figyelt, hogy a lába szabadon a padon, az gáz. Német/osztrák viszonylatban valaki rászól a beülőre (aki külföldi). Eleinte szólni akartam, de az ötödik embernél már fölösleges. Nem tudom, telt ház esetén mi a "divat", de számomra ez sem elfogadható.

... 44 45 46 47 48 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: kotlar kotlar
Nyitás ideje: 2007. 12. 26. szerda
Üzenetek: 7246db
Utolsó üzenet: 2025. 05. 06. kedd

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!