Sziasztok. Meg tudna mondani valaki hogy pontosan hol van a balatonberényi nudista strand? Ha esetleg barki aki volt ott(vagy epp ottvan) lenne olyan kedves es irna par dolgot (leginkabb privat-ban), mit kell tudjak a helyrol szabalyokrol stb. Kezdo naturista vagyok. Vagy esetleg lenne kedve valakinek kozosen kimenni jovoheten valamikor (BP-rol)? Szigoruan naturostakent, semmifele egyeb szandekkal!
A Szikin nyilvánosan, tehát közönség előtt lehetetlen bármilyen akció - egy kis símogatáson, csókon kívül. Többes, swingeres esemény meg pláne tilos, mert egyből rúgják ki az ilyeneket. Ha esetleg ilyesmire gondoltál. Elzártan, házban, lakókocsiban, sátorban lehetséges csak, de ne nagyon hallatszon ki semmi és ne terjedjen el a híre. Egyszerű nudis helyként viszont nagyonis rendben van.
(Ez egy válasz 2030bitomi üzenetére (2022. 06. 23. csütörtök 16:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 23. csütörtök 16:07

Sziasztok! Nem ismerem a szikit, de tervezek egy hétvégét oda! Meg szabad kérdezni, hogy mi a baj vele?
Információink szerint a tegnapi napon Debrecen közelében megnyitotta kapuit egy nudista napozó. Az olvasóinktól azt is megtudtuk, hogy a naturista napozót Debrecenből kifelé a Külső Vámospércsi úton tudjuk megközelíteni. Útmutatásaik alapján a 48-as útról balra kanyarodva a Golf Éttermet jelző táblánál kell ismét balra kanyarodnunk a Cserevíz utcába, hogy megérkezzünk a helyszínre. A napozókat a füves területen napozóágyak várják, és a zuhanyzási lehetőség is biztosított a nudisták számára. A csendes, kerítéssel elkerített területen bárki nyugodtan élvezheti a ruha nélküli napozást.
melyik a cserevíz utca?
(Ez egy válasz Lagoon üzenetére (2022. 06. 21. kedd 09:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 21. kedd 09:57
melyik a cserevíz utca?

Szia!
Mit tudtok róla?
Ruha nélkül napozhatunk a nautrista napozón Debrecen közelében
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX moderálva! Az oldalon tilos más oldalra mutató linket elhelyezni
Előre is köszönöm!
Mit tudtok róla?
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX moderálva! Az oldalon tilos más oldalra mutató linket elhelyezni
Előre is köszönöm!
Sziasztok! Nem ismerem a szikit, de tervezek egy hétvégét oda! Meg szabad kérdezni, hogy mi a baj vele?
(Ez egy válasz Angel2017 üzenetére (2022. 06. 22. szerda 14:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 22. szerda 14:05

Sziasztok! Tudtok valahol Szegeden
nudizási lehetőséget a Szikin kívül?

Újszegeden? Nem Algyőt akartál írni? De ha Újszeged, az engem is érdekelne.
(Ez egy válasz hnnngggh üzenetére (2022. 06. 22. szerda 16:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 22. szerda 16:23

Régen volt Tápé felé, a FOKA-n FKK, nem tudom, él -e még, meg Újszegeden a vasúti híd felé szoktak nudizni páran
Régen volt Tápé felé, a FOKA-n FKK, nem tudom, él -e még, meg Újszegeden a vasúti híd felé szoktak nudizni páran
(Ez egy válasz 1sexmániás üzenetére (2022. 06. 22. szerda 14:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez minket is érdekel.
(Ez egy válasz Angel2017 üzenetére (2022. 06. 22. szerda 14:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 22. szerda 14:05

Sziasztok. Szegeden a szikin kívül van valamerre élet?
Szia!
Mit tudtok róla?
Előre is köszönöm!
Mit tudtok róla?
Előre is köszönöm!
Igen lehett
...napozni és medencézni(de ehhez kikell menni a strandrészre)
(Ez egy válasz felesegem2020 üzenetére (2022. 06. 20. hétfő 23:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 20. hétfő 23:52

Vélemény a Hajdúszoboszlói nudista szigetről?
Vannak kukkolok? Lehet valami érdekeset csinálni?..
Szerintem hétvégén mindenki Délegyházán lesz a karneválon, telt ház várható.
Vélemény a Hajdúszoboszlói nudista szigetről?
Szerintünk is!
(Ez egy válasz pityek123 üzenetére (2022. 06. 20. hétfő 04:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Balatonbereny nagyon szuper hely

Hol van Tiszafüreden nudista strand?
A Hévízi kifolyóról tudna valaki infót adni, esetleg tapasztalat. Csak nudizni szeretnék, esetleg normás emberi kapcsolatot kialakítani.
Lupa tó környékén van most legális nudi?
Van ott mostanában forgalom?
10 éve voltam utoljára.
Van ott mostanában forgalom?
10 éve voltam utoljára.
Sziasztok! Szerdától vasárnapig a balatonberényi nudin leszünk. Nem keresünk senkit csak annyi lenne a kérdés hogy van-e valami jótanács vagy valami helyi szabály ami eltér az alap nudista/naturista dolgoktól. Bármi jótanácsot szívesen fogadunk mert először megyünk oda. Válaszokat előrei is köszi! U.i: inkább privátba írjatok. Köszi!