Szia!
Szerintem próbáld ki Balatonberényt. Minden korosztály megtalálható ott. (Ez egy válasz Idősebbet üzenetére (2021. 08. 21. szombat 06:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 08. 21. szombat 06:12
Szerintem próbáld ki Balatonberényt. Minden korosztály megtalálható ott. (Ez egy válasz Idősebbet üzenetére (2021. 08. 21. szombat 06:12), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Sosem voltam még nudista strandon de egyre jobban izgat a gondolat! Magyarországon tudnátok mondani olyan helyet ahova idősebb korosztály is jár 60 körüli?
Sosem voltam még nudista strandon de egyre jobban izgat a gondolat! Magyarországon tudnátok mondani olyan helyet ahova idősebb korosztály is jár 60 körüli?
Sziasztok!
Sziasztok Abda vagy Kovalter.
(Ez egy válasz Maja és Tamás üzenetére (2021. 08. 19. csütörtök 20:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Győr környékén keresünk nudista strandot.
Sziasztok!
Az FKK Koversada-i nudistrandrol ki mit tud? Mennyire vannak sokan, milyen az elhelyezkedése, van e büfé, belépő.
Először mennénk a párommal ilyen strandra.
Az FKK Koversada-i nudistrandrol ki mit tud? Mennyire vannak sokan, milyen az elhelyezkedése, van e büfé, belépő.
Először mennénk a párommal ilyen strandra.
Jelentem Rodosz ön a víz 28c° a levegő 32c°..

Köszi
Sajnos messze van a helytől ahol leszünk :(
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2021. 08. 14. szombat 08:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 08. 14. szombat 08:51

Csak balatonberényben lehet nudizni. Legalábbis az hivatalos nudista terület.
Csak balatonberényben lehet nudizni. Legalábbis az hivatalos nudista terület.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 08. 14. szombat 08:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 08. 14. szombat 08:16
Törölt felhasználó (4230312)

Sziasztok! Siófok környékén van nudista hely? Zamárdi? Balatonvilágos?
Mi a jövőhéten megyü k pár napra és gondoltam ha esetleg van valahol lehetőség....
Mi a jövőhéten megyü k pár napra és gondoltam ha esetleg van valahol lehetőség....

Sziasztok! Siófok környékén van nudista hely? Zamárdi? Balatonvilágos?

Mi egy hete voltunk Berényben 3 napot. Jól éreztük magunkat, tuti vissza fogunk még mi is menni.

Nagyon jó volt ma Balatonberény. Sokan voltak,minden korosztály.Nagyon jó hangulatos hely

Nyílt színi szex az ritka nem is láttunk, de a bólyák után a mélyebb vízben… nem ritka
mi is műveljük rendszeresen
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 08. 11. szerda 05:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 08. 11. szerda 05:54

Törölt felhasználó (4586882)

A strandon a nyílt színi szex egyáltalán nem jellemző vagy nincs is.
A kempingben a sátrakban szokott lenni szex, de onnan könnyen kihallatszik (mások is mondták), a házakban is persze van.
A szexben résztvevők száma változó az alapterület függvényében.))))
A kempingben a sátrakban szokott lenni szex, de onnan könnyen kihallatszik (mások is mondták), a házakban is persze van.
A szexben résztvevők száma változó az alapterület függvényében.))))
Ezt állítjuk mi is. Épp itt vagyunk!
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 08. 11. szerda 14:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 08. 11. szerda 14:32
Törölt felhasználó (4342562)

Porectől 10 km Vrsar, Ott FKK Koversada, határozottan rendben van.
Porectől 10 km Vrsar, Ott FKK Koversada, határozottan rendben van.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 08. 09. hétfő 18:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 08. 09. hétfő 18:21
Törölt felhasználó (4589342)

Sziasztok!
Porec (Horvátország) környékén (Porecből gyalogosan könnyedén elérhető ) tudtok nudista strandot?
Porec (Horvátország) környékén (Porecből gyalogosan könnyedén elérhető ) tudtok nudista strandot?
A rev-komaromi Harcsas nudin a vizszint alacsonyabb, a parton mar lehet napozni. Ha van kedvetek gyertek

A strandon a nyílt színi szex egyáltalán nem jellemző vagy nincs is.
A szexben résztvevők száma változó az alapterület függvényében.)))) (Ez egy válasz totthek üzenetére (2021. 08. 10. kedd 13:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 08. 10. kedd 13:54
A szexben résztvevők száma változó az alapterület függvényében.)))) (Ez egy válasz totthek üzenetére (2021. 08. 10. kedd 13:54), amit ide kattintva olvashatsz)

berény idén: van két lejáró a stégről, úgy néz ki az a pár hozzászólás megtette hatását. Ha jó az idő jó a létszám. Lett sup kölcsönző a víz melletti részen. Büfé rendben van, mihez képest drága pl az üdítő de ez minden part menti büfé árképzésénél így van. Kaja is elfogadható. érezni akali hiányát, de ezt majd a jövő eldönti. Volt egyik hétvégén egy hatosfogat ahol deszkán ülő faszit szopta nagy igyekezetében a szöszi akit meg hátulról dugtak a vízben. Egész jó panorámát ad a Badacsony a távolban, ha előtte két supos csajszi feneke kerül előtérbe. Voltak fiatalok ami mindig jó a közösségnek Egy szóló pasi meg a strand végében cigizve állandóan követett embereket vagy párokat ezt nem tudtuk hova tenni de jókat nevettünk rajta a strandi büfében ülve.
köszi taxival is jó lehet
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 08. 10. kedd 06:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 08. 10. kedd 06:43

Törölt felhasználó (935633)

A solaris laterna porec van ott. De az gyalog jó kis túra! Inkább taxi ha nincs autó.
Szia! 9-kor nyit és 1300.- a beugró
(Ez egy válasz Petyatöbbes üzenetére (2021. 08. 10. kedd 14:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 08. 10. kedd 14:08

Sziasztok! Berény mikor nyit délelőtt és mennyi a napijegy? A honlapjukon nem találtam erről infót. Köszi!
Sziasztok! Berény mikor nyit délelőtt és mennyi a napijegy? A honlapjukon nem találtam erről infót. Köszi!
berény idén: van két lejáró a stégről, úgy néz ki az a pár hozzászólás megtette hatását. Ha jó az idő jó a létszám. Lett sup kölcsönző a víz melletti részen. Büfé rendben van, mihez képest drága pl az üdítő de ez minden part menti büfé árképzésénél így van. Kaja is elfogadható. érezni akali hiányát, de ezt majd a jövő eldönti. Volt egyik hétvégén egy hatosfogat ahol deszkán ülő faszit szopta nagy igyekezetében a szöszi akit meg hátulról dugtak a vízben. Egész jó panorámát ad a Badacsony a távolban, ha előtte két supos csajszi feneke kerül előtérbe. Voltak fiatalok ami mindig jó a közösségnek Egy szóló pasi meg a strand végében cigizve állandóan követett embereket vagy párokat ezt nem tudtuk hova tenni de jókat nevettünk rajta a strandi büfében ülve.