Sziasztok, Verőce-Kismaros-Nagymaros környékén tudtok olyan helyeket ahol szoktak nudizni?
Koszi. Ertem de voltunk es csak pasik . Konkretan nem talaltunk masokat lehet nem jo helyen voltunk
(Ez egy válasz pár87 üzenetére (2021. 04. 27. kedd 06:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 04. 27. kedd 06:07

Mi az autópálya felőli részre szoktunk menni. Nyilván bárhol lehetnek, de erre a részre járnak párok is.
Gábor eladta az egészet, így ott nem lesz folytatás...
(Ez egy válasz BUKKAKE üzenetére (2021. 05. 01. szombat 17:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Azt írja végleg. Közben meg még múlt nyáron a vendégekkel újította fel a faházakat. Remélem azért átgondolja.
(Ez egy válasz BUKKAKE üzenetére (2021. 05. 01. szombat 17:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni Tiszanán műkdik-e a magán fürdő, lehet tudni róla valamit?
Azt szeretném kérdezni Tiszanán műkdik-e a magán fürdő, lehet tudni róla valamit?
Végleg?Vagy a járvány miatt?
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 05. 01. szombat 15:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 05. 01. szombat 15:17
Törölt felhasználó (895053)

Márciustól bezárt a Naturistasziget Szigetmonostoron...

Márciustól bezárt a Naturistasziget Szigetmonostoron...

Szuper az idő Nyéken. A 35-ös felől járható az út, bár azért picit sár van. Éjszaka esett.. Egy személy autó be tudott gurulni az autópályáig.
Esztergom környékén hol lehet NUDIZNI?
Sziasztok. Van e valakinek információja a nudista kempingek nyitásáról, és feltételeiről? Előre is köszi a választ.
Mi az autópálya felőli részre szoktunk menni. Nyilván bárhol lehetnek, de erre a részre járnak párok is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 04. 27. kedd 05:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 04. 27. kedd 05:55
Törölt felhasználó (4521202)

Nyéki tónál hova erdemes menni ahol nem csak a meleg es bi pasik vannak ?!
Nyéki tónál hova erdemes menni ahol nem csak a meleg es bi pasik vannak ?!
Ez engem is érdekelne.
(Ez egy válasz stvnagy84 üzenetére (2021. 04. 16. péntek 22:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 04. 16. péntek 22:23

Tudom Látókép évek óta megszűnt. Valaki nem tud a közelben vad nudi helyet? Nyéki tó nagyon messze van, elmegy a kedvünk mire elmegyünk odáig
Mit akartok? Egyelőre még nem lehet nyitva semmi!
Miért különös ha valami még/már nem üzemel?

Miért különös ha valami még/már nem üzemel?
Mi voltunk ott a hétvégén, láttuk, hogy a vizesblokkoknál dolgoztak,de még nincs nyitva. De már várjuk mi is a nyitást..... megkopott a színem a télen.... kell a frissítés.
(Ez egy válasz annababa üzenetére (2021. 04. 20. kedd 16:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Balatonberény!
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 03. 25. csütörtök 01:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 03. 25. csütörtök 01:37
Törölt felhasználó (4389602)

Kezdőkként érdeklődnénk, tavasz kezdete végett mikor és hol indul a szezon meztelenkedés téren?
Kezdő párral és profibbal is találkoznánk "terepen"
Kezdő párral és profibbal is találkoznánk "terepen"
Sziasztok, korábban voltak képek Tiszanánáról, de infót nem találok sehol. Tudtok róla valamit?
Boah, ez komoly? Az oldalukon egyenlőre csak az átalakításról lehet olvasni. Sajnálatos lenne ha már nem működne naturista kempingként, nem tudom elképzelni hogy nem lenne igény rá. Ha így van, szorul a hurok...
(Ez egy válasz Lion74 üzenetére (2021. 04. 19. hétfő 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem végleg megszűnt Akali...
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2021. 04. 14. szerda 13:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Tudom Látókép évek óta megszűnt. Valaki nem tud a közelben vad nudi helyet? Nyéki tó nagyon messze van, elmegy a kedvünk mire elmegyünk odáig